Scudo Sports

İzmir

tamam onlarada bi bakayım. Valla bu resim 30.5 km yükseklikten görünümü gösterio ama km olarak bilemiyorum.Ama 100 km yoktur.Yani toplamda gidiş geliş 100 km yi belki geçer.Dönüşte de Efes'ten Gümüldür tarafına dolmuşlar varmı bilmiyorum bi bakmam lazım.

• Beğen
Tepkiler: sercangedik
Scudo
Bucadaki tüm bisikletçiler bir hafta sonu iyi bir organizasyon yapıp hep turlayalım hemde tanışalım.Cevaplarınızı bekliyorum.!

evet arkadaşlar bir perşembe akşamı daha geldi çattı göztepe iskelede saat 20:00 de görüşmek üzere:)

teşekkürler uğur kardeş, imkanınız olduğu birgün sizinlede inşallah

İzmir'de böyle bir organizasyon olduğunu arkadaşımdan duyduğumda hemen katılmak istedim.. 32 Yaşındayım. İzmir de yaşıyorum. Bilişimciyim.

Bisikletin dışında sualtı sporlarıyla ilgileniyorum. Scuba ve serbest dalış, bisiklet, kampçılık hobilerim arasında.. İzmir'de keyifle birlikte pedal basabileceğimiz arkadaşlarla tanışmak üzere..

Yeni üye oldum. 15 dakika sonra ben de katılmak istiyorum.. Eğer katılabilirsem görüşmek üzere...

@cuneytozdemir

Hoşgeldiniz.

Karşıyaka'dan Nail ben. Turları, gezileri forumdan ve izmirbisiklet.org dan takip edebilirsiniz.
Görüşmek üzere. Hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: Racsen
hosgeldiniz.. aramıza hosgeldiniz. en yakın zamanda turlara bekliyoruz Serkan ben :)

@Yokuscu

hosgeldiniz.. aramıza hosgeldiniz. en yakın zamanda turlara bekliyoruz Serkan,Tolga ve ben :D

Aramıza hoşgeldiniz Cüneyt bey,
Her salı akşamı Karşıyaka İskele, Her perşembe akşamı Göztepe İskelede saat 20:00 de görüşmek üzere

Geri