Scudo Sports

İzmir

@bianconero

tabiki hemen yazalım.Bostanlıda Ata bisiklet,Sundu bisiklet,Karşıyaka'da Seda bisiklet bu işin en iyileri Karşıyaka'da.
Seda bisiklet (369 49 79) Kron,Sedona,Mosso,Bisan bayisi Ata bisiklet (445 82 55,362 22 00) Scott bayisi Sundu bisiklet (425 36 61,336 05 53) Bianchi,Whistle,Trek bayisidir.

• Beğen
Tepkiler: bianconero
Scudo
ben 16 temmuza çarşamba günü yeni foça yolundaydım 3 tane abi 45 50 yaşlarında arka arkaya kaptırmıs gidiyorlardı. en ondeki abinin bisikleti dikkatimi cekti Beyaz Sedonaydı ben bu grubu hep goruyorum gerek karsıyakada gerek focada gerekse başka yerlerde bi tanısmak nasip olmadı :) Abilerim kimsiniz :) beni duyuyorsanız tanısalım :) siz beni gormediniz ben selam vercektim ama baya hızlıydınız neyse inş tanısabiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: bugsy
ohoo bende dün bi tane beyazlı corratec gördüm karşıyaka nikah dairesinin orda.evvelsi günde 3 tane yol bisikletli birilerini gördüm ksk iskelenin orda. :)

Peki dün akşam konak vapurundaki abilerimiz kimlerdi yanlarına gidecektim fakat yanımda arkadaşlarım vardı provaya gidiyordum onları bırakamadım hem ksk den konağa geçerken denk geldik hemde dönüşte konaktan ksk ye.Umarım tanışma fırsatı yakalarım bir daha.

@Yokuscu

gördüğün kişiler M A T grubu olabilir :) (yazdığın tarif ve güzergah olarak düsünürsek) Metin - Ali - Tayfun abiler yani, haftanın en az 2 günü aynı yolda görebilirsin kendilerini

• Beğen
Tepkiler: Petite ve @ R D @
@bianconero

Dostum geliş ve gidişini pedallamı , vasıtanlamı yapıcaksın ? Pazar günü 2 arkadaşım izmirden çıkış yapıcak sizin oralara doğru o yüzden soruyorum.

@bugsy

maalesef otobüsle geldim acil işim olduğu için ama bi daha ki sefere pedala kuvvet gelmeyi düşünüyorum...

• Beğen
önemli değil, bugsy siz hergün çıkıonuz mu bisikletle? Ben her akşam çıkıp turluom da arkadaş olmayınca zor gelio.

• Beğen
@aytacaksoy

Aytaç merhaba. Cumartesi akşam turlayabiliriz, diğer arkadaşlara da haber vereyim. 7'den sonra olabilir...

• Beğen
Tepkiler: aytacaksoy
@Yokuscu

Selam.

Beyaz Sedona dediğin sanırım Mosso olacak ki (İsmail abinin Mosso'su)gördüğün bisikletçiler İzmir Bisiklet Derneğinden İsmail - Günay - Erdal abilerimiz olabilir. Eğer "yok Sedonaydı" diyorsan tanımıyorum.
Hoşçakal.

@ondert

valla ben her akşam çıkıyorum, saolsun eken çok oluyo bu ara !! :boese157:

aslında cok 2 teker varda pedallıcak,insanlarda ilk temas basiretsizliğimi ne var anlamadım :D motor 'da bunu yaşamıyosun ama, enteresan bi durum :)

bende yalnız oldummu genelde güzergah aynı , Bostanlı - Üçkuyular ordan Sahilevleri , dönüş konak iskele den Karşıyaka İskele. Genel de 01:00 vapurunu kullanıyorum.

Gelmek istersen beklerim genç kardeşim,

• Beğen
Tepkiler: Petite ve @ R D @
Geri