Foruma hoşgeldin Bahar.Başlangıç için çok güzel bi seçim olmuş Sedona Borlady.Ben de Önder. Atakentte oturuyorum hergün akşamüstü çıkıp turluyorum.Bisikletim Mosso Falcon.
hoş geldin.izmirde yeni çete kuruom girmek ister misin.bu yeni bi tür bisikletli kapkaç. tabiki şaka..Kordon ve takip eden bisiklet yolu gayet iyi ilk zamanlar için.sonra kesmeyebilir.ama böyle denizi , böyle bisikletçileri, böyle güzel kızları başka yerde bulaman benden söylemesi..sahilde pedalla karşılaşırız belki..
hoş geldin.izmirde yeni çete kuruom girmek ister misin.bu yeni bi tür; bisikletli kapkaç. tabiki şaka..Kordon ve takip eden bisiklet yolu gayet iyi ilk zamanlar için.sonra kesmeyebilir.ama böyle denizi , böyle bisikletçileri, böyle güzel kızları başka yerde bulaman benden söylemesi..sahilde pedalla karşılaşırız belki..
arkadaşlar üniversiteyi izmir de okuma ihtimalim var,,,
sanırım hafta sonu aktiviteleri açısından izmir istanbuldan biraz daha pasif,,,
öyle mi arkadaşlar???, bisiklet açısından izmirden çekiniyorum azıcık,yanlış yapıyor da olabilirim,,,
arkadaşlar izmir bisiklet gezileri açısından nasıl???,,,yani istanbulda sık sık geziler fln oluyor, her ne kadar trafik berbat olsa da 8 10 kişi tur yapmak için rahatlıkla bulabiliyoruz,,,İzmirde bu kadar çok bisiklete binen var mıdır???
aslında izmire 1 hafta içerisinde geleceğim ama yine de sormak istiyorum izmir bisiklet sürmek için nasıl bir yer?
İzmir'e hoşgeldin.Ben de Karşıyaka'da oturuyorum.Güzelyalı biraz uzak kalsa da bişeyler yapabiliriz.Bu arada kendimden başka İzmir'de bi Mosso Falcon kullanıcısı görmek güzel.
izmir bisiklet derneği gayet ciddi organizasyonlar yapıo.katılıbilirsin ama masraf olmasın kendi aramızda yapalım diosan.o ayrı o zaman yaş boy filan yaz bakalım kriterlere uyuyo musun.güzelyalı yakın bana baya.çok yakın değil ama yakın sayılır.
geçmiş olsun Serkan. hiç bahsetmedin bana valla o beğenmediğin kask nelerden korumuş yine.büyük şey atlatmışsın. aman ha panik yapma daha b.ka sarar sonra.
arkadaşlar ben ayvalık'ta oturuyorum fakat bu haftasonu karşıyaka da olacam.. karşıyaka sınırları içerisinde bildiğiniz bisiklet mağazalrını bana yazabilirseniz çok sevinirim.. hazır gelmişken bi kaç bişey bakmak istiyorum da...