Scudo Sports

İzmir

Scudo
valla öle gözüküo belki bende gelirim geceleri belli olmaz.

@ondert

şehri gece dolaşmanın tadı bambaşka oluyor, trafik yok - insan yok - ki deniz kenarından gidiyorsan. Bi ara 00:00 / 07:00 turlarımız olurdu sevgili tezcan alıştırmıştı bana " abi bak yaşadığın şehri 2 teker gözüyle gece gör " sözüyle başlamıştı,sabah 6 gibi pasaporta girer kahvaltımızı yapardık güneş yüzünü göstermeye başlarken bizde vapurda son sigaramızla - çayımızı içerdik karşıya geçerken. gerçekten de gece 2 teker de apayrı bir keyif oluyor, o yüzden saat kavramanı unutuyorsun pedallarken

• Beğen
Tepkiler: Petite ve @ R D @
bu akşam gelicek kişi varsa bi urla güzelbahçe yapabiliriz.
şirinyerdeyim ben.

@serdarthenever
merhaba..bu cumartesi olamdı ama ilerdeki cumartesileri turlayabiliriz...hatta diğer arkadaşlarda gelirse çok iyi olur..bekliyoruz..

@mnk

Kesinlikle sizin 2teker anlayışınız cok hoşuma gitti hatta fantazi boyutlarına ulaştı:D
Eger ki böyle bahsedilen şekilde geziler olursa fotograflayıp mutlaka foruma koyun arkadaşlar! Sokaklarda ne kadar içip bir kenara sıvışan gariban,alkolikvs..:D varsa da fotosunu çekip ayrı bir konuya değiniriz :p ne de olsa gezmek ve eglenmek 2 teker hastalarının vazgeçilmezidir ;)
Gönlünüzden bu sevda ayagınızdan pedal eksik olmasın! Seneye ben de aranıza gelmeye çalışırım
Antalya ekibinden de böyle bir konuya deyinmelerini rica ederim!

• Beğen
Tepkiler: bugsy
salı akşamı eve girerken saat yarım civarıydı ve ben grup dağılmasa ailemden bir şekilde izin alır sabaha kadar dolanırdım... Zaten kör karanlıkta sürmek ayrı bir olaydı ışığım da yoktu... Ayrıca öyle zamanlarda dostluk çok gelişiyor... Yaşlar, cinsiyetler, meslekler gibi ayrımlar da kalkıyor. O anlarda sadece insan oluyoruz çoğu zaman...

@Racsen

mesajların tamamını okumayan senin mesajın sonrası ne düşünür ? :D

Tamam program yapalım herkesin katılımına uygun bir gün (En ideali Cuma -Cumartesi geceleri ) kafanıza yatarsa sabitleriz turu her hafta

• Beğen
Tepkiler: Petite ve @ R D @
@mnk

Bir elin parmakları kadar olalımda, 20+ ' da ergenekon kapsamına almasınlar sonra bizide :D ( sivil ve ekipler gece pek bi dangalak olduklarından )

Dolunay,yakamoz,sucuk-ekmek vs..vs.. işin fantezisi olur artık

gece pedallamak ha??harika olur arkadaşlar..karşıyakada değilim ama olursa bigün pedallarız hep beraber...

Yoldaki havhavlar iyi hoş da....
Onlar bize de sorun oluyorlar... Kaklıç'a girerken fırladı bir tane önüme soluma geçtiği saniye ben kaklıçtaki kahveye doğru artık kaç km/h yaptım bilmiyorum :) Ama köpekten kahveye olan kısım bayağı hızlı geçmişti :)

• Beğen
Tepkiler: bugsy
Geri