Hosgeldin Bahar , bisikletini kazasız belasız kullan, hayırlı olsun.
İzmirli bisikletçiler olarak Ksk iskelede her salı aksamı saat 8 de buluşuluyor ve bir tur düzenleniyor ve her perşembe aksamı saat 8 de göztepe iskelede toplanıp turluyoruz senide bekleriz
Hani İzmir li arkadaslar koskoca İzmir de birbirlerini arıyorlardı ya işte bu konu İzmir'li arkadaşlarımın birbirlerini bulması için biçilmiş kaftan Şimdi birbirlerinizin yerlerini bildiginize göre artık yol arkadaşı arıyorum tarzında cok sık Izmir li arkadaslarımın sorunlarına bu konu çözüm bulmuş bile
Bu da işin başka bir gerçeği Bence büyük etkinlikler başlatarak eleman sıkıntısı çekiceginize böyle aynı Bahar hanım ın açtıgı konu tarzında konulara deyinirseniz katılım fazlalaşır benden demesi
Yaşlı abi tadında yazayım bari bende Bisiklete 2005 sonrası başlayan arkadaşlarım beni koşuşturmacalı hayatım nedeniyle pek ortada görmemişlerdir. Özellikle KSK'da çoğu zaman turist muamelesi görüyorum sahilde
1978 doğumluyum, 1986'dan beri bisiklete biniyorum. Çocukluğum 1989-1992 arası BMX üzerinde motocross tadında geçti. Sonra bir süre ödünç yol bisikletine bindim.
1995'te ilk dağ bisikletimi aldım. 1996 yılında Sığacık MTB Yarışında en iyi arkadaşlarımla tanıştım ve o gün benim için bir dönüm noktası gibi oldu. O gün bugündür dağ bisikleti hayatımın önemli bir parçası. Bunun yanında yol bisikletiyle de aram iyi.
Türkiye Bisiklet Fed. ve UCI ile çeşitli vesilelerle çalıştım. Çeşitli turizm şirketlerinde dağ bisikleti rehberliği yaptım. Teba, Vestel, Westfalia Seperator gibi şirketlerle çalıştıktan sonra 2008'i tatil tadında ofis hayatı dışında geçiriyorum; Magic Life Bodrum'da dağ bisikleti rehberliği yapmaktayım.