Scudo Sports

İzmir

Scudo
@aybarssurucu

o an hiç aklımıza gelmedi göl :) ( muratın " göle cok az kaldı" her 500m de gazına rağmen )ısrarcı bayanlar topluluğu olunca, :) allaha sükür temiz bir sürüş oldu

Bende karşıyakadanım mümkün oldukça çıkmaya çalışıyorum. Bisiklet yolunda(Çamlık - Mavişehir) 1-2 tur atıp geliyorum vakit buldukça.

• Beğen
Tepkiler: bugsy
dostum öncelikle hoş geldin..ben aliağada çalışıyorum ama buca da oturuyorum...:))görüşürüz umarım bir yerde..

bucalı arkadaşlar hala buralardamısınız...mesajları yazalı çok olmuş o yüzden soruyorum...

@aytacaksoy

ben buralardayım:)
lütfü abi topluyo şu an bisikletimi hafta içi gelecek inşallah yaparız birşeyler bu hafta

bucadakiler yazdım kiseden ses çıkmadı. ben hasanağa çevresindeyim. deü öğrencisiyim. aytaç abiyle turluyoruz arada. isteyen gelsin

Bende sizlerle beraber turlara katılmak isterdim; maalesef cok uzağız belki ilerde izmir'e gelebilirsem sizlerle tanışmak pedallamak istiyorum...

• Beğen
Tepkiler: bugsy
Yazmayım dedim dün ama dayanamıyorum. Caner ne yaptın abi bu resimler... Aah ah... Bu arada ben Tolga Karşıyaka'dayım... Gezinen arkadaşlara katılabilirim...

Geri