Scudo Sports

İzmir

Gümüldür zaten İzmir'e bi hayli uzak İzmir-Gümüldür turu flan yapsan baya mesafe pedallamış olursun zaten.Yada Urla tarafına çıkıp ordan komple bi sahil turu yapabilirsin.

Scudo
Arkadaşlar, sürekli olarak çıkarken haber verin MSN'im şu telefonum şu gibi mesajlar gönderdiğinizi görüyorum. Onun yerine gelin tanışalım, turlayalım... Zaten biz bunun devamını getireceğiz artık oturdu Salı akşamları Karşıyaka İskeleden tur olayı. Bu olayı başlatanı bilmiyorum ama kendisine teşekkür ediyorum.

dönüşte gruplar değişik semtlere dağılıyor eve dönmesi de keyifli oluyor bence o kadar gözünde büyütme.

arkadasım google earth den bak bakalım nereler var. Ama gümüldür uzak. 200 km gidip gelebilirim diyorsan izmire gel ;)

bu gun su guzergaha gıdebılırsın dıyen bı arkadasım olmamıs umarım ben gıdene kadar olur sımdıden tesekkur ederım

Gümüldür, İzmir merkezinden tur için gidilen bir nokta.Orada deniz güzel, sayfiye yeri zaten.
Yakınında Ürkmez, Özdere ve Kuşadası var.
Her 3 nokta da yine denize girilebilir, manzaralı, hoş yerlerdir.
Gideceğiniz noktaların detaylı bilgileri için google'dan ismini aratıp bilgiyi alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: sercangedik
evet..malesef msn vermekle olmuyor bu işler..onun için yarın büyük bir aksilik olmazsa bende geliyorum..tanışmış oluruz..

valla genelde seninle hep sahildeyiz manyak :D bisiklet yolunda insanları kovalıyoruz:D

"Darkwar" Deniz sen misin? Bi de Tolga yarın nere gidilcek?

evet bunu diyoruz. Ama bazı duyumlar aldım ortam pek iyi değil diyorlar en iyisi yarın gidip gormek :)

@neco

sağol neco, o zaman Kaklıç yolları taştan sen çıkardın beni beni baştan :D :D

@athletic

bılgı ıcın tesekkurler aceba kusadası ordan kac km ve yol hakkında bılgınız varmı sımdıden sagolun

Gümüldür- Kusadası gitmiştim, yol güzel ve rahat. Fazla trafik yok. Mesafe yakın, sanırım 30-40 km civarı. Bol manzarali bir yol

• Beğen
Tepkiler: sercangedik
Geri