Scudo Sports

İzmir

Arkadaşlar merhabalar.
3 Ekim de iki arkadaş Didim Bisiklet Festivaline katılmak üzere, Ankaradan Mavi tren ile İzmir Basmaneye geleceğiz. İzmirden sonrasını nasıl yaparız bilemiyoruz. İzmirden bu festivale katılacak arkadaşlarla beraber hareket etmek isteriz.
Bize önerileriniz nelerdir?
Selamlar...

Scudo
Arkadaşlar merhabalar.
3 Ekim de iki arkadaş Didim Bisiklet Festivaline katılmak üzere, Ankaradan Mavi tren ile İzmir Basmaneye geleceğiz. İzmirden sonrasını nasıl yaparız bilemiyoruz. İzmirden bu festivale katılacak arkadaşlarla beraber hareket etmek isteriz.
Bize önerileriniz nelerdir?
Selamlar...
Naçizane düşüncem trenle İzmir yerine varsa direk Ankara'dan otobüsle Didime gitmek daha zahmetsiz olurdu diye düşünüyorum,İzmir'den Didime otobüsle gidecekseniz basmane otogara ters bir lokasyonda,fakat basmaneden çıkıp mersinli üzerinden sürerek otogara gidilebilir,diğer türlü o tarafa giden belediye otobüsleri var bisiklet taşıyıcı olanları denk getirip öyle gidebilirsiniz,sonrası malum otobüsle Didim.

Basmane'den Söke'ye de tren olması lazım. Söke'den de minibüs ile gidilebilir. Yanınızda biskletleriniz de olacaksa Söke Didim arası 2,5 saat sürülebilir.

• Beğen
Tepkiler: Hsahindag
Mehabalar ödemiş izmirde bisikelt sürecek (dağ veyayol farketmez) varmıdır başlayılı 2 sene oluyo 14 yaşındayım tek kişi cok sıkıcı gelmeye başladı eğer istiyorsanız burdan veya egeerdem624@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz iyi günler

• Beğen
Tepkiler: Hsahindag
Mehabalar ödemiş izmirde bisikelt sürecek (dağ veyayol farketmez) varmıdır başlayılı 2 sene oluyo 14 yaşındayım tek kişi cok sıkıcı gelmeye başladı eğer istiyorsanız burdan veya egeerdem624@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz iyi günler
Emniyetin orada salcano bayisi var. Orayi isleten arkadasin grubu var genelde h.sonlari Bozdag inisi yapiyorlardi bir donem. Devam ediyorlarsa onlarla takilabilirsin

1697123181294.png

Cumhuriyetimizin 100. Yılında yolları kırmızı beyaza boyamaya hazır mısın? ❤🤍

Bu çok özel gün hiç unutulmasın istedik. Kırmızı tişörtlerimiz ve bayraklarımızla 🇹🇷 100. Yıl Cumhuriyet sürüşünde, Bostanlı Demokrasi Meydanı’ndan Alsancak Cumhuriyet Meydanı’na pedallıyoruz.🚲

Sürüşün ardından, Cumhuriyet Meydanı’nda kutlamamız çoşkuyla devam edecek. İkramların yanı sıra 2 adet bisiklet çekilişle sahibini bulacak. 🍀

Bu unutulmaz halk sürüşünde yer almak ve çekilişe katılmak için hemen ücretsiz kayıt ol. 🆓

Kayıt linki bio’da.

Kayıt linki: (link)

F8dSyTcWIAAfSW0

29 Ekim Cumhuriyet bayramını 29 Ekim'de saat 10.30'da Bostanlı demokrasi meydanı'nda buluşarak Gündoğdu meydanına sürerek kutlayacağız. kırmızılarla ve bayrak yolları dolduracağız. Detaylar tüm bisiklet grupları sosyal medya sayfalarında açıklanacaktır.
İzmir Bisiklet Grupları

Aslında fırsat reyonu bölümünde paylasacaktim ama sadece İzmir'de bulunan bir firma olduğu için,burada paylaşıyorum,en azından ekonomik olarak başka arkadaşlarında faydalanmasını isterim, önceden yeleğini almıştım çok memnun kalmıştım,Alman gonso markasinin sQ-lab W pedli taytini (inanılmaz kaliteli incecik ve pedi muazzam) 400tlye, kışlık formasında (henüz denemedim)350tlye aldım, fotoğraflari ektedir,bike24 teki fiyatlarını görünce bedavaya aldığımı söyleyebilirim.Firmanin ismi Germatürk Çiğli ye giderken sağda opetin yaninda, maalesef internet satışları yok,zaten alacak kişilerin formalari mutlaka beden olarak denemesi şart.
IMG20231018162739.jpgIMG20231018162907.jpgIMG_20231018_165704.jpg

Son düzenleme:

umarım olur ama benim bisiklet yollarından umudum yok , bisiklet ile ilgili çoğu şeyden umudum yok , çünkü bisiklet ile ilgili yapılanlarla , yapılmak istenenlere düşman bi kesim var , aslında pek yapılan birşeyde yok ))).
Eldeki hakları vs kaybetmeyelim. Özellikle vapur olayını ,

bisiklet yolundan ben kavga etmeden sinir olmadan gidemiyorum.

Şu bisiklet yolunu , yürüyüş yolunu , koşu yolunu Öğrenemediler ! Yol ya yol. Uzay 🚀 yolu. Çift şerit .

Neyse. Konuyu baltaladım kusura bakmayjn. Biraz toparlayayım bari

24 şubatta metro Balçova Narlıdere açılıyor .
Bisiklet ile metro yu birleştirenler için güzel haber . Üçkuyular’dan Narlıdere ‘ye kadar bisiklet ile gitmek işkenceydi ( hem yollar eski haline döner hem metro ile ileri gidilir )

Dosyalar

• IMG_8792.jpeg
    IMG_8792.jpeg
    76,8 KB · Okunma: 5
Bugün Egekent 2’de büyük ihtimalle Specialized Allez ve Scott Speedster kullanan arkadaşlar buradaysa selam olsun. Sabah sabah çok imrendim ben oğlumu kreşe bırakırken :)

Bugün Egekent 2’de büyük ihtimalle Specialized Allez ve Scott Speedster kullanan arkadaşlar buradaysa selam olsun. Sabah sabah çok imrendim ben oğlumu kreşe bırakırken :)

Evet buradayız, @cemkurkcu selamlar.
Haftanın 3-4 günü iki arkadaş sabahları ortalama 30-40km uzunluğunda antrenmanlar yapıyoruz. Kimi zaman dağ bisikleti, şehir bisikleti olan arkadaşlarımızda eşlik ediyor. Uygun olursanız sizide aramızda görmek isteriz.

• Beğen
Tepkiler: by0ne ve cemkurkcu
Evet buradayız, @cemkurkcu selamlar.
Haftanın 3-4 günü iki arkadaş sabahları ortalama 30-40km uzunluğunda antrenmanlar yapıyoruz. Kimi zaman dağ bisikleti, şehir bisikleti olan arkadaşlarımızda eşlik ediyor. Uygun olursanız sizide aramızda görmek isteriz.

Tabii ki çok isterim. İlerleyen zamanlarda özelden sizinle iletişime geçerim, çok teşekkür ederim. :harika:

Herkese selamlar,
Evren ben, Evo diyebilirsiniz
İzmir'den arkanızdayım, Tır şoförüyüm. Yurtdışı çalışıyorum ve bisikletin eksikliğini çok yaşadığım için Bi katlanır bisiklet alma girisimindeyim, bu bahane ile forumu keşfettim, mutlu oldum, güzel forum.

Görüşmek dileğiyle

Herkese merhaba,

Ben bir fixie bisiklet arayışındayım, daha önce hiç fixie bisiklet kullanmadığım için nelere dikkat edilir, nerden alınır bilemedim, sizlerin bu konuda fixie bisiklet temin edebileceğim hem izmir içerisinde hem de internetten önerebileceğiniz yerler olur mu?

Ayrıca öneri ve bilgilendirmelerinize de oldukça açığım,

Şimdiden çok çok teşekkür ediyorum sevgiler

İzmir'den arkanızdayım
Mustafa Topaloğlu, Bülent Ersoy için "aslında Bülent Ersoy dünyada çok büyük bir sanatçı olacaktı ancak önünü kestiler. Ona arkadan çok büyük destek lazım" demişti. Onu hatırladım bi an.

Bundan ayrı olarak, hoşgeldin :)

Oyyy, aranızdayım yazmak istedim ben
Ah şu T9 yok mu,
Arkanızdayım ne demek yaaa, hay senin gibi T9 klavyeyi, ipe götürecek bizi valla,
Affola....

Oyyy, aranızdayım yazmak istedim ben
Ah şu T9 yok mu,
Arkanızdayım ne demek yaaa, hay senin gibi T9 klavyeyi, ipe götürecek bizi valla,
Affola....
T9 mu kaldı hocam

• Beğen
Tepkiler: evoizm
merhabalar izmirde güzel mtb rotası bilen var mı

Geri