Scudo Sports

İzmir

Merhaba,
Antalya'da yaşıyorum, ailem İzmir'de ve onların yanına gideceğim. 5-6 günlük bir tur planlıyorum, mümkün olursa. Kendi bisikletimi götürmeyi planladım. Ama otobüs mü, uçak mı derken, bisiklet kiralasam diye düşündüm. Ben Triban520 sahibiyim. Orada bu ayarda, gönül rahatlığıyla, bisiklet kiralayabileceğim neresi var mı? Aklınıza gelen bir yer var mı?

• Beğen
Tepkiler: DeScoth
Scudo
Merhaba,
Antalya'da yaşıyorum, ailem İzmir'de ve onların yanına gideceğim. 5-6 günlük bir tur planlıyorum, mümkün olursa. Kendi bisikletimi götürmeyi planladım. Ama otobüs mü, uçak mı derken, bisiklet kiralasam diye düşündüm. Ben Triban520 sahibiyim. Orada bu ayarda, gönül rahatlığıyla, bisiklet kiralayabileceğim neresi var mı? Aklınıza gelen bir yer var mı?
Merhaba,
İzmir'deki bisiklet mağazalarına sorabilirsiniz. Hangileri kiralıyordu net olarak hatırlamıyorum ancak internetten telefonlarını bulup sorabilirsiniz. Hatırladığım mağazalar: Kess Bisiklet, Aktif Pedal, Sundu Bisiklet, Seda Bisiklet, Kadans Bisiklet, Martı Bisiklet, Delta Bisiklet.
Bence kiralık bir bisiklet ile zevkle geçireceğiniz zamanı riske etmeyin. Kendi bisikletiniz ile tur yapın. Otobüs firmaları ücret almadan taşıma yapıyor. Örneğin Kamil Koç iki bisiklete kadar alıyor. Bilet alırken yanınızda bisiklet olacağını söyleyin. Muavin arıza çıkarırsa direkt firma ile muhatap olun.

Merhaba,
İzmir'deki bisiklet mağazalarına sorabilirsiniz. Hangileri kiralıyordu net olarak hatırlamıyorum ancak internetten telefonlarını bulup sorabilirsiniz. Hatırladığım mağazalar: Kess Bisiklet, Aktif Pedal, Sundu Bisiklet, Seda Bisiklet, Kadans Bisiklet, Martı Bisiklet, Delta Bisiklet.
Bence kiralık bir bisiklet ile zevkle geçireceğiniz zamanı riske etmeyin. Kendi bisikletiniz ile tur yapın. Otobüs firmaları ücret almadan taşıma yapıyor. Örneğin Kamil Koç iki bisiklete kadar alıyor. Bilet alırken yanınızda bisiklet olacağını söyleyin. Muavin arıza çıkarırsa direkt firma ile muhatap olun.

Cevap için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz yerleri yarın arayayım. Bisikleti otobüs ile göndersem bile pandemi koşullarından ötürü otobüsle seyahat etmek istemiyorum. Anne-baba yaşları malum ve özellikle babamın sağlık durumunu düşündüğüm zaman 5-6 saat otobüs yolculuğu ile herhangi bir temasımda onları riske atmak istemiyorum. Çünkü sadece bisiklet odaklı gitmiyorum. Bisikleti otobüs ile gönderip uçak ile gitmeyi de düşündüm. Bununla ilgili de yarın aramalar yapacağım. 1 yıldır çalışmasam da turizmde birlikte iş yaptığım birinin Kamil Koç'ta otobüsleri çalışıyor, yarın ona da herhangi bir katkısı olur mu diye soracağım. Antalya'da hardcase bir taşıma çantası bulabilirsem direkt uçağa yükleyeceğim. Cevabınız için tekrar teşekkür ederim. İyi geceler.

Cevap için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz yerleri yarın arayayım. Bisikleti otobüs ile göndersem bile pandemi koşullarından ötürü otobüsle seyahat etmek istemiyorum. Anne-baba yaşları malum ve özellikle babamın sağlık durumunu düşündüğüm zaman 5-6 saat otobüs yolculuğu ile herhangi bir temasımda onları riske atmak istemiyorum. Çünkü sadece bisiklet odaklı gitmiyorum. Bisikleti otobüs ile gönderip uçak ile gitmeyi de düşündüm. Bununla ilgili de yarın aramalar yapacağım. 1 yıldır çalışmasam da turizmde birlikte iş yaptığım birinin Kamil Koç'ta otobüsleri çalışıyor, yarın ona da herhangi bir katkısı olur mu diye soracağım. Antalya'da hardcase bir taşıma çantası bulabilirsem direkt uçağa yükleyeceğim. Cevabınız için tekrar teşekkür ederim. İyi geceler.
Tekrar Merhaba,
Yolculuk paylaşım sistemini de kullanabilirsiniz. Ben Bla Bla Car ile bisikletimi getirtmiştim. Yolcu ücreti ödeyerek taşıtabilirsiniz. Alternatif olarak aklınızda bulunsun. İyi geceler.

Merhaba,
Merhaba eğer Karşıyaka ilçesine gelirseniz,Bostanlı açık hava tiyatrosu var onun altındaki bir dükkanda,karbip isimli bisiklet grubunun kiraladığı bisan marka şehir ve mtb bisikletleri var,bisim yani kiralık bisikletlerden çok daha bakımlı ve yeni,bazen mtb kiralıyorum hevesimi almak için,bu arada sundu bisiklette kiralama hizmeti yok.

Merhaba eğer Karşıyaka ilçesine gelirseniz,Bostanlı açık hava tiyatrosu var onun altındaki bir dükkanda,karbip isimli bisiklet grubunun kiraladığı bisan marka şehir ve mtb bisikletleri var,bisim yani kiralık bisikletlerden çok daha bakımlı ve yeni,bazen mtb kiralıyorum hevesimi almak için,bu arada sundu bisiklette kiralama hizmeti yok.

Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
5 günlüğüne İzmir'de olacağım. Yağış gözüktüğü için bisikletimi getirmeyeceğim.(Samsun'dan uçakla geleceğim.) Yol bisikleti kiralama imkanı var mı İzmir'de ? 1 gün de olsa sürmek isterim. Ona göre ayakkabı ve kask getirirm. Ya da forumdan birisi kiralar belki :p ( Yoksa bisim devam :D )

• Beğen
Tepkiler: DeScoth
5 günlüğüne İzmir'de olacağım. Yağış gözüktüğü için bisikletimi getirmeyeceğim.(Samsun'dan uçakla geleceğim.) Yol bisikleti kiralama imkanı var mı İzmir'de ? 1 gün de olsa sürmek isterim. Ona göre ayakkabı ve kask getirirm. Ya da forumdan birisi kiralar belki :p ( Yoksa bisim devam :D )
Yol bisikleti biraz zor gibi ama ;) yukarıdada belirttiğim gibi şehir ve mtb bolca var:harika:

herkese selamlar , pazartesi manisaya geleceğim oradan da izmire geçeceğim gezi amaçlı önerebileceğiniz güzel yerler var mıdır? kordon teleferik optimum vs. dışında.(bisikletle değil arabayla geleceğim.)

herkese selamlar , pazartesi manisaya geleceğim oradan da izmire geçeceğim gezi amaçlı önerebileceğiniz güzel yerler var mıdır? kordon teleferik optimum vs. dışında.(bisikletle değil arabayla geleceğim.)
Karşıyaka tarafına gelirseniz,2. ana jet üssünü geçince doğal yaşam parkı var içinde hayvanat bahçesi ve daha ilerisi kuş cenneti,kuş cennetinde bisim bisiklet kiralayıp kuşların üreme alanlarını ve yuvalarını gözlemleyebilirsiniz,henüz mevsim başı çok çeşitlilik yok ama göçmeyen pelikan flamingo balıkçıllar halen var,bornova tarafında homeros vadisi görülmeye değer.İnciraltında yine büyük bir piknik alanı var temiz doğal ortam.

@seko35.50
Merhaba.
Bisikletimi otomobille Manisa'dan Mavibahçe'nin olduğu sahil yakınına getirsem, arabayı park ettikten sonra söz ettiğiniz Sasalı'ya ve Kuş Cenneti'ne nasıl gidebilirim? Mavibahçe tarafından bisikletle gitmek için uygun yol var mı?

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
@seko35.50
Merhaba.
Bisikletimi otomobille Manisa'dan Mavibahçe'nin olduğu sahil yakınına getirsem, arabayı park ettikten sonra söz ettiğiniz Sasalı'ya ve Kuş Cenneti'ne nasıl gidebilirim? Mavibahçe tarafından bisikletle gitmek için uygun yol var mı?
sasalıya giden bisiklet yolu mavibahçeden başlıyor zaten çok rahat gidersiniz, koçtaşın otoparkı uygun mesela

@seko35.50
Merhaba.
mcanerg Arkadaşımız gereken cevabı vermiş,mavibahçe yada koçtaşın otoparkı uygun,bisiklet yolunun mavişehir tarafı şuan kazı yapıldığı için kapalı,başlangıç noktası taypark dediğimiz koçtaşın oradan başlıyor,kuş cennetine kadar araç tehdidi olmadan direk gidebilirsiniz.

Merhaba Rockrider 520 ve 520ST arasında kararsız kaldım. Yeşil 520ST modeli 1 yıl daha yeni ama 520 mavi tasarımıyla çok hoşuma gidiyor, ikiside temiz kullanılmış göze batacak çizikleri vs yok.
ST modeli 2000TL
Normal 520 1800TL
Kimisi yeni modelde kalite düştü diyor, kimisi yenisi daha iyi diyor. Benim çok bilgim yok, siz hangisini tavsiye edersiniz?

@seko35.50
Merhaba.
tabikide bisiklet yolunu takip edin son gittiğimde bakkal vs görmedim yanınıza yemek ve su almanızda faydalı olacaktır. otopark olarak ya mavibahçenin orda yada koçtaşa bırakabilirsiniz araç gece kalacaksa koçtaşda sıkıntı olabilir veya karşıyaka iskelenin orda izelman var oraya bırakıp rotanız uzatıp karşıyakada güzel bi kahvaltı yapabilirsiniz.
Merhaba Rockrider 520 ve 520ST arasında kararsız kaldım. Yeşil 520ST modeli 1 yıl daha yeni ama 520 mavi tasarımıyla çok hoşuma gidiyor, ikiside temiz kullanılmış göze batacak çizikleri vs yok.
ST modeli 2000TL
Normal 520 1800TL
Kimisi yeni modelde kalite düştü diyor, kimisi yenisi daha iyi diyor. Benim çok bilgim yok, siz hangisini tavsiye edersiniz?
yeniyi al bişey olursa decathlona götür garantili olur benim tavsiyem

Merhabalar arkadaşlar, ismim Mehmet Boz, 43 yaşındayım. 2015 model Giant Atx 27,5 Large beden, mekanik disk mtb bisikletim(araştırmalarımdan anladığım kadarıyla, yanlışsa düzeltin lütfen) ile İzmir'den aranıza katılıyorum. Boyum 183 kilom 93, L beden boyut olarak kurtarıyor gibi:) Bisikletimi 2 gün önce Bin liraya 2. El aldım. İlk sahibi bisikleti 2018 başında alıp 3-4 kez(en fazla 10 km) binmiş. Eğitim için yurtdışına çıkıp bir daha dönmeyince bisiklet 3,5 yıl boyunca evde yatmış. Aslında 6 yıldır aktif motosiklet kullancısıyım fakat bisiklete de zaman ayırmak istiyordum kısmet bu zamanaymış. Bisikletimin bakım ve genel kontrollerini yaptım.(elim anahtar tutar ve alet avadanlık olarak temel donanımım var) Orta yan ayaklık, su matarası ve taşıyıcısı, gidon yükseltme aparatı gibi birkaç zorunlu aksesuar ekleyerek sürüşe başlamayı planlıyorum. Genel olarak dikkat etmem gereken hususlar, öneri ve tavsiyeleriniz varsa şimdiden teşekkür eder, herkese sağlıklı sürüşler dilerim.IMG_20210605_173044.jpg

Sayın @Memcoş48 öncelikle kutlu olsun. Ancak özellikle gidon yükseltme parçasına boşa masraf etmeyin derim. Dağ bisikleti zaten görece dik tutar insanı. En fazla açılı dümen (gidon) boğazı ve ara parçalar (spacerlar) ekleyerek sorunu çözersiniz.
Güle güle binin bu arada.😅

• Beğen
Tepkiler: Memcoş48
Geri