Scudo Sports

İzmir

Bu ikinci el pazarı denen yerde uyduruk 15-20 bisiklet oluyor. Normal Bostanlı pazarının olduğu kapalı pazar yerinin bir kösesinde oluyor. Kendi bisikletini bişey zannedip yenisinden daha pahalıya satmaya çalışanlarla 1-2 tane bisiklet getirip, "daha başka bisikletlerim de var depoda falanca adreste satıyorum" diyen bazı tipler geliyor. Verilen adrese de gittik. Burada tamamı faturasız 50 kadar bisiklet bir dükkan içinde tepilmiş durumda. Dükkanın tabelası yok, içeriyi göstermeyen elektrikli kepenkle kapalı, terkedilmiş emlak ofisinde sergileniyor. Bisikletlerin menşei sorulduğunda ise satıcı "istanbul' dan kapıcıların toplayıp getirdği bisikletler" diye taktim ediyor. Fiş yok, fatura yok. sadece peşin paraya ne idüğü belirsiz bisikletler satılıyor. Fazla umut bağlamamak lazım. Zaman kaybı.

Son düzenleme:
Scudo
Herkese merhaba,
Bisiklet sporuna bu yıl başladım ve bisiklet forum'u yeni keşfettim.

Aranıyor kısmında bir başlık açmayı denesem de başaramadım, nasıl yapabileceğimi söyleyebilecek biri var mı?

teşekkürler

• Üzgün
Tepkiler: Cemal Ç.
Herkese merhaba,
Bisiklet sporuna bu yıl başladım ve bisiklet forum'u yeni keşfettim.

Aranıyor kısmında bir başlık açmayı denesem de başaramadım, nasıl yapabileceğimi söyleyebilecek biri var mı?

teşekkürler
Ne ariyorsaniz alakali bir basliga yazmaniz gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
AB rh+ kan aranıyor
Ege üniversitesinde yatmakta olan Kan kanseri bir dostumuza acil AB RH + POZİTİF kan aranıyor.
İrtibat:
Ege üniversitesi İzmir

0553 417 79 13

İzmirli güzel insanlar yardımınızı esirgemeyin

Bana da mesaj atabilirsiniz.

İyi günler arkadaşlar. Göztepe tarafındayım ve genellikle haftada minimum 2 kere sürüşe çıkıyorum (ortalama gidiş-dönüş hesabıyla 100 kilometreye yaklaşıyorum). Her ne kadar zevk alsam da tek sürüşten, yine de bir bisiklet grubu ya da en azından 2 kişi olacağımız bir ortamın peşindeyim. Ortalama hızım en az 20 km, yol bisikletim var. Yaşım 22 bu arada. Göztepeden Urlaya ya da Çeşme taraflarına, ya da tam tersi bisiklet yolundan Sasalı Kent ormanı istikametine gitmek isteyen olursa haber verebilir. Teşekkürler şimdiden.

onatt
Gittiğiniz güzergahlar benimde hep kullandığım güzergahlar,ama o kadar plansız programsız bir sürüş hayatım var ki:komik: sözleşsek yalancı durumuna düşer mahcup olurum o yüzden sen sağ ben selamet:harika: forumdan olduğumuza dair bir ibare lazım bayrak flama gibi ki,yolda birbirimizi ayıkabilelim;)

Arkafdaşlar selamlar daha yeni farkettim bisikletim apartman içinden calinmis carraro force 750 yeşil kadro çantası ile birlikte izmir karsiyaka bostai civarlarında gören duyan olursa

Dosyalar

• 20201106_180159.jpg
    20201106_180159.jpg
    1,6 MB · Okunma: 55
@Furkaann geçmiş olsun inşallah bulunur :(

• Beğen
Tepkiler: Furkaann
  • Beğen
Tepkiler: Furkaann
Merhabalar, açmak istediğim ve açılmış bir konu ile ilgili yapmak istediğim bir yorum var fakat devamlı ''Afedersiniz, üyeliğiniz şu anda link/bağlantı paylaşmak için yetersiz durumdadır. Bu durumun düzelmesi yani üyeliğinize link paylaşma izninizin açılması için sitemizde belli bir zaman vakit geçirmeli ve paylaşım yapmanız gerekmektedir. '' şeklinde hata alıyorum. Dünden beri forumda vakit geçiriyorum fakat paylaşım yapamıyorum. Öneriniz var ise sevinirim .

Merhabalar, açmak istediğim ve açılmış bir konu ile ilgili yapmak istediğim bir yorum var fakat devamlı ''Afedersiniz, üyeliğiniz şu anda link/bağlantı paylaşmak için yetersiz durumdadır. Bu durumun düzelmesi yani üyeliğinize link paylaşma izninizin açılması için sitemizde belli bir zaman vakit geçirmeli ve paylaşım yapmanız gerekmektedir. '' şeklinde hata alıyorum. Dünden beri forumda vakit geçiriyorum fakat paylaşım yapamıyorum. Öneriniz var ise sevinirim .
Merhaba, yeni konu açmak yerine sorunuzla ilgili açılmış bir konuya sorunuzu yazarsanız arkadaşlar cevap verecektir.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Merhaba, yeni konu açmak yerine sorunuzla ilgili açılmış bir konuya sorunuzu yazarsanız arkadaşlar cevap verecektir.
Açmak istediğim konu sorumla ilgili açılmış konularda değil ise ne yapmam gerekiyor. Sormak istediğim soru açılmış konularda mevcut fakat soruyu nasıl yazacağım bulamadım. Yönetime de durumu belirtmeme rağmen dünden bu güne cevap alamadım.

• Beğen
Açmak istediğim konu sorumla ilgili açılmış konularda değil ise ne yapmam gerekiyor. Sormak istediğim soru açılmış konularda mevcut fakat soruyu nasıl yazacağım bulamadım. Yönetime de durumu belirtmeme rağmen dünden bu güne cevap alamadım.
Buraya yazdığınız şekilde ilgili konunun altına yazarsanız illaki cevap gelecektir.

Buraya yazdığınız şekilde ilgili konunun altına yazarsanız illaki cevap gelecektir.

Size verdiğim cevapta yaptığım alıntının aynısını yapıyorum cevaplayıp konuya devam edebilmek için Oğulcan Bey fakat yazdığım hata iletisi geliyor tekrar. Belki zamanla forumda vakit geçirince yetki kazanacağım bilemiyorum... Yine de teşekkür ederim.

• Beğen
Geri