Scudo Sports

İzmir

• Beğen
Tepkiler: erman35
Scudo
Konak yönünü denedim sabah erken saat olmasına rağmen dış etkenlerden hoşuma gitmedi.en iyi galiba ters istikamet güzelbahçe yönün geldi bana.
otoban altında ki eski yol mu yoksa mithatpaşa caddesi mi daha verimli/rahat olur
eski yoldan gidiyorum ben orası daha güvenli diğeri tehlikeli bence, rahmetli bir bisikletçimizin anıtı var biliyorsunuz, mekanı cennet olsun

eski yoldan gidiyorum ben orası daha güvenli diğeri tehlikeli bence, rahmetli bir bisikletçimizin anıtı var biliyorsunuz, mekanı cennet olsun
evet biliyorum Allah rahmet eylesin.şimdilik bende o şekilde kullanıyorum İnciraltı'na gidip köprüye gelmeden sağdan devam ediyorum.
Narlıdere şehitliğe kadar gidip döndüm ama ilerisi için bir rota oluşturamadım.Dönüşü o zaman diğer taraftan mı yapıyorsunuz.
1598957184910.png

@Hami Bulut Gelip ortalığı kasıp kavurayımmı :D

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Merhaba.
Manisa merkez de yaşıyorum. İlk uzun turumu İzmir Karagöl' yapmak istiyorum. Yolun eğimli olduğunu biliyorum. Ancak hiç gitmedim. Bu konuda düşünceleriniz nedir?

Merhaba.
Manisa merkez de yaşıyorum. İlk uzun turumu İzmir Karagöl' yapmak istiyorum. Yolun eğimli olduğunu biliyorum. Ancak hiç gitmedim. Bu konuda düşünceleriniz nedir?
yolu baya kötü ben arabayla çıkınca bu fikre kapıldım 😅

• Beğen
@mcanerg Bisiklet ile gitmeyi tavsiye etmiyorsunuz sanırım. :)

• Beğen
@mcanerg Aklıma gelmemişti. Güzergahı araştırayım. :)
Ek olarak: Arkadaşım kuş cennetinden söz etti. Sasalıya yakınmış. Ancak bisiklet ile alınmıyor sanırım dedi. Bu konuda bilginiz var mı?

• Beğen
@mcanerg Aklıma gelmemişti. Güzergahı araştırayım. :)
Ek olarak: Arkadaşım kuş cennetinden söz etti. Sasalıya yakınmış. Ancak bisiklet ile alınmıyor sanırım dedi. Bu konuda bilginiz var mı?
yanından geçiyor devamında da çok güzel bir ormanlık park var çok beğendim ben

Merhaba.
Geçen Hafta 3 kere çıkmış bir bisikletçi olarak çok da zorlu olmayan bir rota, iyi antrenman yaptırır. Tabi ben İzmir tarafından tırmanış için konuşuyorum. Dağ tırmanışları her zaman düz yola göre daha zevkli bence. Çıkarken çalıştırır, inerken keyiflendirir.

@SpirituaL Sasalı ve Kuş Cennetine gideceğim. O cepte :) Ancak Karagöl konusunda gözüm korktu açıkçası. Bir de bisikletim o yola izin verir mi bilmiyorum. Carraro Sportive 220 kullanıcısıyım.

@srdrrr Manisa tarafından yol nasıldır bilmiyorum ama İzmir tarafından bisiklet ile çıkılabilir. Yol kaymak gibi değil ama yol bisikleti bile gidebilir. Gidebilirdi yani.😅

@SpirituaL Sasalı ve Kuş Cennetine gideceğim. O cepte :) Ancak Karagöl konusunda gözüm korktu açıkçası. Bir de bisikletim o yola izin verir mi bilmiyorum. Carraro Sportive 220 kullanıcısıyım.

Bisikletinizden ziyade kondisyonunuz nasıl?
Bugüne kadar bir kerede en fazla kaç km yol yaptınız?
Planladığınız bu tur kaç km sürecek?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Cemal Ç. Şansımı deneyeceğim sanırım. 21 Temmuzda aldım. Oldukça sık kullanıyorum. Amacım kondisyon kazanmak. Sonrasında uzun yola çıkmak.
Karagöl, Sasalı, Kuş Cenneti gideceğim yerler. :)

Bisikletin çıkışa izin verir ama iniş için şüphelerim var:koptum: Kuş cennetine kadar olan rota senin için ideal bence de.:harika:

@hamlet2006 Kondisyon konusunda henüz yeterli değilim.
21 Temmuzdan itibaren kullanmaya başladım. Her gün daha uzun sürüşler yapıyorum. Dün 22 km kullandım. Karagöl ise gidiş dönüş haritada 70 km kadar gözükmekte. Bu rakamın üstüne çıkacağımı tahmin ediyorum.
@SpirituaL Sanırım önce oradan başlayacağım. Ama neden iniş bisiklet açısından daha zor olur? Onu anlayamadım. :)

Geri