Herkese merhaba,
Şehir bisikleti alacağım ve ilk bisikletim olacak, yardım ve önerilerinize ihtiyacım olacak. öncelikle bisikletle eve dönüş yolum izmirin biraz yokuşlu semtinde. Kendim neredeyse hiç anlamıyorum ama en azından mağazalarda ürün bakarken artı yönleri diye belirtilen özellikler kulağıma çalılndı.
(+/-) 2000 TL civarlarında Şehir bikikleti 28 jant, hafif olmak üzere Alüminyum kadro vs parçalar, kitlenebilir amortisör, vites 24 ve üstü, disk fren, gidon ayarlı olsa daha makbul, patlamaya dayanıklı lastikler. vites aktarıcı altus yada tourney gibi.. pazarlama stratejileri ortaya çıktı.
Belki başlangıç amabir süre sonra ağır, sert sürüş keyifsiz gibi pişman etmeyecek artı özelliklere ve kesinlikle tavsiye ve önerilere açığım. Havalar bu sıra yağmur ve çalıştığım için efektif olarak bir mağazaya gidip sağlıklı ürün bakamadım.
- Mosso legarde 24 vites disk fren, patlamaya dayanıklı lastik + kilitlenebilir amrtisör (2200TL) --> 27 viteslisine 2400TL dedi
- kron Tx 150 24 vites disk fren patlamaya dayanıklı lastik + kilitlenebilir amrtisör (2050TL) --> elde kalan renk turuncu siyah pek albeniisi yok
Tavsiyeleriniz önemli yoksa bu 2 modelin birinde karar kılacağım. Teşekkürler,