Scudo Sports

İzmir

@BilalKorukcu ben de bir mtb kullanicisiyim ama kemalpaşa da oturuyorum. Suruslerinize katilmak isterdim ama arabam yok. Bisikletimi asfaltta kullanmiyorum. Oraya kadar da binerek gelemiyeceğim. Mtb kullanıcısı sayısı bir hayli az. Izmirde başka mtb kullanıcılarını görmek sevindirici.
Kemalpaşa'ya çok gezi yapmıştım dağ bisikleti ile. Hem toplu, hem yalnız olarak. İsteyince gidilebilir yani.

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Scudo
@Cemal Ç. Yani dedigim gibi km olarak uzun geldiginden degil de dağ bisikletini asfalt yolda kullanmak istemiyorum. Sırf bu nedenle yol bisikleti siparişi verdim. Asfalt yol ve uzun şehirler arası yollarda kullanmak için.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Selam millet!
Buca Tınaztepe'den katılıyorum, profil fotoğrafımdan da anlaşılacağı üzere adrenalin bağımlısıyım. :ssrtcbya:
Geçtiğimiz hafta ikinci el btwin rr540 modeli aldım, epey ucuza geldi çünkü biraz ilgiye ihtiyacı vardı. Kendi uğraşlarımla tamir etmeyi ve bakım yapmayı seviyorum, çocukluktan alışkanlık.
Etkinlik, turlama, muhabbet vs olursa katılım göstermeye çalışırım, kafa dengi insanlar tanımak güzel olurdu. :D
Na pisikletim de burda:

Dosyalar

• 2020-01-24 20.07.55.jpg
    2020-01-24 20.07.55.jpg
    971,5 KB · Okunma: 37
Merhaba. Aranıza karşıyakadan katılıyorum.Forumu incelediğim kadarıyla birbirine yardımcı olan yardımsever ve bilgili üyesi bol olan verimli bir grup.
Bende uzun süredir bisiklete binmiyorum. Yeni bir bisiklet alıp spor ve kondüsyon amaçlı yollara çıkmak istiyorum. Bisiklet tercihi ve tavsiyesi konusunda yardım ve desteğinizi bekliyorum. Keyifli forumlar.

Merhaba. Aranıza karşıyakadan katılıyorum.Forumu incelediğim kadarıyla birbirine yardımcı olan yardımsever ve bilgili üyesi bol olan verimli bir grup.
Bende uzun süredir bisiklete binmiyorum. Yeni bir bisiklet alıp spor ve kondüsyon amaçlı yollara çıkmak istiyorum. Bisiklet tercihi ve tavsiyesi konusunda yardım ve desteğinizi bekliyorum. Keyifli forumlar.
Merhaba,
bisiklet seçimi başlıklı konuları, eğer okumadıysanız, okumanızı tavsiye ederim, naçizane. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Herkese merhaba..36 yasinda ilk defa bisiklet sahibi oldum ama hizli basladim biraz galiba cr011 aldim. heyecanim ve motivasyonum cok yuksek..

@talatayaz Hayırlı olsun kazasız belasız :) Yüksekten başlamışsınız, yeni başlayanlar için genelde şehir bisikleti ve alçak sele tercic ediliyor..

Çankaya Sundu Bisiklet'te Beşir diye bir arkadaş var yanına gidip aklınızda ki bütün her şeyi danışabilirsiniz, ilk bisikletimi kendisinden almıştım bütün sorularıma bıkmadan ve gayet net cevaplar vermişti.

Merhabalar,
Karşıyaka da yaşıyorum.
çok kısa süren bir katlanır serüveni sonrası çok uzun yıllar sonra bisiklete geri dönmüş oldum.
güzel günler dilerim :)

@fatihyapici Aramıza tekrar hoşgeldiniz. Kazasız keyfili sürüşler dilerim.

Buca'da oturuyorum, yol bisikleti kullanısıyım. Bildiğiniz tehlikesiz d-... yollarından veya bisiklet yollarından rota var mıdır ?

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
SagFan
merhaba tehlikesiz trafiğe girmeden turlamak isterseniz,size en yakın olarak,konaktan kuş cennetine kadar olan bisiklet yolunu tavsiye edebilirim,onun haricinde mutlaka araç yoluna girmek durumunda kalıyoruz.mesela benim uzun rotam bostanlı-urla özbek oluyor (100K),kısa ter atma rotam (40K) ise bostanlı kuş cenneti oluyor.

Aktif grup var mı hocalar?

Buca'da oturuyorum, yol bisikleti kullanısıyım. Bildiğiniz tehlikesiz d-... yollarından veya bisiklet yollarından rota var mıdır ?
Buca'da İzban'a ulaşım tehlikesiz sayılmasa da az tehlikeli. Ben genelde Koşu istasyonuna pedallayıp, İzban ile Alsancak Gar'a geçiyorum. Bunun harici bisiklet yoluna direk ulaşımın tehlikesiz olduğu bir rota maalesef bilmiyorum :(

Buca'da İzban'a ulaşım tehlikesiz sayılmasa da az tehlikeli. Ben genelde Koşu istasyonuna pedallayıp, İzban ile Alsancak Gar'a geçiyorum. Bunun harici bisiklet yoluna direk ulaşımın tehlikesiz olduğu bir rota maalesef bilmiyorum :(
Bu yaz tecrübe ettim ve spor için sürüyorsanız SÖZDE BİSİKLET YOLU araç yolundan daha tehlikeli.

• Beğen
Tepkiler: erman35
Gaziemir-Karşıyaka arası yol bisikleti için rota önerisi olan arkadaş var mı? Yada bu güzergahı kullanan?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Gaziemir-Karşıyaka arası yol bisikleti için rota önerisi olan arkadaş var mı? Yada bu güzergahı kullanan?
Benim aklıma en hızlı, düzgün araçlarla beraber takip etmek geliyor. Gaziemir- Karabağlar-Yeşildere cad.-Alsancak-Altınyol-Karşıyaka istikametinde. On yıldır İzmir'de yaşamıyorum. Hatalarım olabilir.

Geri