Scudo Sports

İzmir

@cemkurkcu

Bugün gelen edit: yapamadım :D
Hem fiziki hem de psikolojik anlamda kendimi hazırlayamadım. Bu sebeple kısmen rahat bir rota üzerinden eve geldim bu sabah. 195286

Scudo
@cemkurkcu
Ben size biraz uzağım, Torbalı’da ancak siz de isterseniz sizinle turlamak isterim rotalarınız çok güzel.
İyi sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: erman35
@ogishelby
Teşekkür ederim. Artık havalar ısınıyor bize de bol bol pedallamak için şans doğuyor. Neden olmasın seve seve :)

En son çocukken bisiklete binmiş biri olarak 27 yaşımdan sonra bisiklete tekrar heves etmiş, şuanda bisiklet arayışı içerisindeyim.
En kısa zamanda kafama yatan bir bisiklet alıp ( önceliğim 2. el ) aranıza katılmak ümidiyle.

Bugün de hava gayet güneş rüzgar karışık idare ettik de yayalarla başımız belada, 30-40 metrelik park bahçe sahillerde 2 metrelik bisiklet yolunda yürümeye bayılıyorlar. Karşılaşıp selamlaştığımız olduysa burdan da selamlar ??

@Zaferrr35
herkese iyi haftalar dilerim.
çoğumuzun hikayesi aynı büyük olasılıkla.Ben de onlardan biriyim yaparım yapamam diye ikilemde aldım bisikletimi bundan dolayı 2.el aldım hem artısı içerisinde aksesuarı olanı tercih edin baktınız bu iş sardı zevkli oldu ki olacak göreceksiniz daha sonra daha iyisine daha prof. olana geçersiniz benim senaryom bu şekilde en azından.

Fuji Touring'e bakım yaptırmayı düşünüyorum. Yaklaşık 5bin km oldu bakım yaptırmadım. Özellikle arka akord ayarında sıkıntı var. Seda bisiklete vermeyi düşünüyorum ama daha iyi usta önerisi olan var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: frknltngl
bende narlıdere/balçova lokasyonunda Motis bisiklete gittim daha bakım yaptırmadım ama ilk izlenimleri bende olumlu.
ilgi alaka güler yüz yönünden iyiler google maps yorumlarını da okudum insanların geri dönüşleri olumlu.

• Beğen
Bakımlardan sonra hangi kalemleri hangi ücretlere yaptıklarını ve memnuniyet derecelerinizi belirtirseniz sevinirim arkadaşlar. Bizler için de yol gösterici olur ?

Son düzenleme:
@frknltngl
Hocam telefonla hem arkadaşın önerdiği kess bisikleti aradım hem de seda bisikleti. Kess bisiklet göbeklerin sökümü vs detaylı bakımı 180 tl ye yaptıklarını söyledi. Seda bisiklet 100 tl dedi. Benim için öncelik şuan akord ayarı olduğu için Seda bisiklete vereceğim.

• Beğen
@mrtkvnc_pdr
seda bisikletin fiyatını çok makul buldum. kess bisikletin de fiyatı çok abartı değil. akort işin içine girdiğinde bakımın süresi kestirilemiyor çünkü (ayar gerçekten özenilerek yapılıyorsa).

@cemkurkcu
Selam ben de aynı rotadan kozbeyli ye gitmeyi düşünüyorum. Gerçi muhtemelen ramazandan sonrada kaldı ama yine de rotayı tecrübe etmiş birinden öğrenmek daha iyi olur. Seyrek Gerenköy istikametinde yol dar olduğu için araçlar sıkıştırır mı diye düşünüyorum. Bir de köpek durumu çok mu kötü? Gerçi daha 3-4 ay önce kuduz aşısı olmuştum. Heralde daha etkisi geçmemiştir :D

@mhtozel
Araçlardan yana hiçbir sıkıntı yaşamadım ama köpekler tam bir felaket :D Sıkıntılı bölge Ekin Koleji'nden başlıyor kapatılan Gediz Üniversitesine kadar devam ediyor. Kampüsün ardından sakin mi sakin bir yolculuk geçirdikten sonra Villakent girişinde bir de Villakent girişini epey geçtikten sonra yol bitip sola döndüğümüz an arkadaşlar bir merhaba diyor. Devamında Kozbeyli'ye kadar rahat. Kozbeyli merkeze gelmeden hemen önce de birkaç arkadaş merhaba diyebilir. :)

• Beğen
Tepkiler: mhtozel
@cemkurkcu
Teşekkürler. Bir de bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa kaç km hızla kaçarsak yakalayamıyorlar. Ona göre sprint atalım :D

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
@mhtozel
Kaçmaya gerek yok aslında. Onun bölgesi için tehdit olmadığınızı belirtmeniz yeterli olur. Hayvanlar ne kadar genel olarak iç güdüleriyle hareket etselerde onlarında aklı, mantığı vardır. Bunları kaybetmemiş bir hayvansa sizin tehdit olmadığınızı anlayınca işine bakar ?. Aksi durumda işiniz zor ?.

• Beğen
@mhtozel
Merhaba, kuduz aşısı konusunda, birkaç ay önce seyir esnasında beni de köpek ısırdı. Farklı günlerde toplam 5 kere aşı oldum. Her bir aşı bir tabloya işlendi ve bu tablonun muhafaza edilmesi, bir daha ısırma olayı olursa kullanılacağı belirtildi. (Tablodaki kayıtlar incelenerek aşı sayısı belirlenecekmiş) Sizi bir daha köpek ısırırsa önceki aşılara güvenmeyip yeniden doktora gösterin. Kuduz aşısının sonraki ısırmalara karşı koruyuculuğu pek olmuyor, riske girmeye gerek yok.

• Beğen
İZMİR de oturan arkadaşlara bir sorum olacaktı Balçova teleferiğe bisiklet kabul ediyorlar mı bilgisi olan var mı ? Bisikletle yukarı çıksak aşağı bisiklete inmek gibi bir imkan var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşşekür ederim:harika:

Merhaba 15 yaşındayım bisiklet lisansı çıkarmak istiyorum ama İzmirde kulüp bulamadım bundan dolayı ferdi bisiklet lisansı çıkarmak istiyorum şimdi 15 yaşında olduğumdan dolayı Spor İl Müdürlüğüne velimle birlikte mi gitmeliyim yoksa velim dilekçeyi imzalasa ben gitsem olurmu? Ve oraya gitmeden önce hangi evrakları götürmeliyim:krktm: Cevplarınız İçin Şimdiden Teşşekürler :)

Geri