Scudo Sports

İzmir

İzmirde 2 arkadaş dağa çıkmak istiyoruz yer önerebilirmisiniz

• Beğen
Tepkiler: Recephan Yılmaz
Scudo
Bisiklet kullanabileceğim bir haftasonu var elimde. Onda da rüzgar uçuruyor her yeri. Uzun zamandır bu hızları görmemiştim. 193749

@cemkurkcu üstüne uçacak şeylerin olmadığı alanlarda, 18-20 km hızlara zor çıkarak ilerlersin, dönüşte 50-55 km hızlarla dönersin ;) kuş cenneti favorim son zamanlarda :harika: ben de izmir'de aero kadro ve jant kullananlar memnunlar mı merak içindeyim?rüzgarsız gün hatırlamıyorum.

@frknltngl
Accuk kilolu bir insanım; haliyle bu tarz rüzgarlarda inanılmaz yorucu oluyor 110 kiloyu ivmelendirmek :D

ben ikinci el almanızı öneririm. Tabi siz bilirsiniz. Bende bir mtb var ön maşası amortisörlü ve gidondan kilitli. Deore hidrolij disk feren sistwemi var. Alivio vites sistemi. linki sizinle paylaşıyorum . Dilerseniz arayabilirsiniz. Orada yazan rakama takılmayın. (link)

• Beğen
Tepkiler: Recephan Yılmaz
@cemkurkcu

Rüzgar kuvvetli olduğu için grupla çıkmak da fayda var.Bildiğiniz gibi grup sürüşünün rüzgara karşı koymada çok önemli aerodinamik avantajları var.Grubunuz var mı?

@frknltngl
Sasalı'dan dönüşte iki kişilik bir grup yanımdan geçiyordu,rüzgara karşı harap olduğumu görünce bana ''hava koridorumuza gir ,arkamıza saklan '' demişlerdi ve te Konak'a kadar beni çekmişlerdi.O arkadaşlar buraları okuyorlarsa selam olsun.

@hamlet2006

Maalesef herhangi bir bisiklet grubunda değilim. Evim de Menemen bölgesinde. Bisikletçiler açısından pek hareketli bir yer değil. Instagram ve facebook hesaplarım da yok pek takip edemiyorum İzmir bölgesinde insanların nasıl toplanıp nasıl etkinlikler yaptığını.

@frknltngl

Konu Menemen ovası olunca evden çıkıp Çiğli'ye kadar gitmek bile çok zor sağ tarafım tarım arazisi olduğu için :D ama yılmak yok, her geçen antrenman ile zayıflayıp performansımı artıracağım. :harika:

Arkadaşlar dikkat etmeniz gereken bir şey daha.
Logar yoluna dikkat edin eğimli olduğu için lastik kayıyor, bisiklet ellerinizden gidiyor. Başıma geldi arabanın önüne düştüm Allahtan kırmızı yanıyordu.

@seko35.50

Bisiklete bindiğimi bir Granfondo Çeşme'de bir de o arkadaşların arkasına tutunmaya çalışırken hissetmiştim.

Sakatlığınız geçti mi?Bir gün sizinle de turlamak çok isterim.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
hamlet2006
inşallah birgün bende isterim,alçı 2 gün önce çıktı ama 1 ay bisiklet veya herhangi spor yasak.kolumu zaten kullanamıyorum :( yani sıkıntı

@TolgaGungormus
wikiloc tavisiye ederim , ben oradan öncede yapılmış mtb turlarına bakıp fikir edinip kendi rotolarımı çıkarmaya çalışıyorum
(link)

@seko35.50
Kaçırmışım ama geçmiş olsun. Bir ay kolum alçıda kaldı, doktoru tehditle alçıyı çıkarttırdım, bisikletle Ege Üniversitesine giderken (bir buçuk, iki saat sonra ?) İkiçeşmelik denen yerde çok kötü düştüm ve kafayı yere gömmüştüm ?. Daha yaşıyorum bakın ?.

CmlCLK
geçmiş olsun sizede,alçı sonrası ağrılı bir fizik tedavi süreci yaşıyorum.dirsek kırığıda bir başkaymış:)

@seko35.50
Benim ki bilekti efendim. Belki de o yüzden çok SIKINTI yasamadim. Geçmis olsun size de.

Merhaba arkadaşlar. Geçen haftasonu Sedona 300'üm ile Ulukent-Yeni Foça yaptım. Yalnız Seyrek-Gerenköy-Kozbeyli üzerinden gittim, köpekler oldukça fazla rahatsız etti. O yüzden dönüşte bu rotayi kullanmayı düşünmüyorum. Bu arada bisikletim yazlıkta. Bu pazar sabah eve döneceğim tekrardan.
Geçen haftaki sürüşüm:
195139

Bu hafta kendim adına ciddi bir yol yapmayı düşünüyorum.
195140
195141

Ama altından kalkabilir miyim bilmiyorum. Ya Hatundere istasyonu ya da eve geleceğim gücüm kalırsa...
Bu rotaları kullanan arkadaşların uyarılarına ve tavsiyelerine açığım :)

Geri