Scudo Sports

İzmir

Hımmm nerde oturuyosun ben urladayım? Bu cumarteside izinliyim :D neyse aklında bulunsunda müsait olunca özelden yazarsın hertürlü gideriz :D:krsn:

Scudo
Merhabalar arkadaşlar bir önceki whatsapp grubunun aktif olarak devam etmediğini görünce yeni bir whatsapp grubu kuralım diye düşündüm. Aktif olarak katılabilecek tüm arkadaşlar kendilerini tanıtıp whatsapp grubuna katılabilirler. Ben İzmir Çiğli'de ikamet etmekteyim. Herkese iyi günler... Kadansınız bol olsun...

• Beğen
Tepkiler: Harbi Bisikletci
Bende urlada ikamet ediyorum.. Yolunuz düşerse beraber turlara katılmak isterim ;)

Elbette olur o taraflara yolum düşüyor. Keyifli olur benim içinde:)

Buarada gruba dahil olmak isten arkadaşlar isimlerini ve telefon numaralarını özel mesaj olarak atarlarsa ekleyeceğim.

• Beğen
Epey kalabalıkmışız maşaallah :)

Bende izmir Urlada ikamet ediyorum(daha önce 6sene BoZYaKa'da kaldım) ismim Uğur.. Yine Urla Devlet Hastanesinde çalışıyorum.. Haftalık iznimi ailemle geçirdiğim için turlara katılamıyorum o_O

Öyle yaa aklıma gelen bunlar herkese kolay gelsin :kötü::harika:

Merhaba Arkadaşlar,

aranıza bayraklı manavkuyudan katılıyorum, Salcano MTB kullanıyorum, yazın genellikle haftasonları ve tatillerde çeşmealtında oluyorum. İzmir çevresinde buluşmalara ve organizasyonlara katılmak isterim. Ayrıca beraber pedallamak isteyen arkadaşlarlada tanışıp pedallamak isterim....

Herkese selamlar,
Neredeyse 15 yıl önce bıraktığım bisikletime, aradan geçen yıllar ve motosikletten sonra yeniden kavuştum. 2 gün önce aldığım Salcano NG750 ile tekrar yollardayım.
Elektriksel Ürün Güvenliği Test Laboratuvarında Satış Yöneticisi olarak çalışmakta ve Nergiz-Karşıyaka' da oturmaktayım, çoğunlukla olacağı gibi dün sabah 07.30 itibariyle de ilk turumu Bostanlı sahilde attım :)
Ancak birşey dikkatimi çekti, uzun süre motosiklet kullandığımdan az çok bir kültüre sahip olduğumu düşünüyorum. Motorcular arasında çok sık olan selamlaşmanın bisiklette olmadığı dikkatimi çekti, ya da bana öyle geldi. Bisikletimin ve kişisel koruma ekipmanlarını (kask, eldiven, aydınlatma, km sayacı, çanta vb.) özellikle forumu inceleyerek, önerileri dikkate alarak ufak ufak tamamlayacağım.

Motosikletten sonra bisiklet de candır diyerek, hepinizi selamlıyorum.

• Beğen
Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. İzmir'deyim uzun süredir işe bisikletle gidip geliyordum. Eski model ancak dönemin kaliteli bisikletlerinden MTB Bisan ART 920 kullanıyordum. Fakat hem yılların verdiği yorgunluk hemde bisikletin ağırlığı nedeniyle bisikletimi değiştirme kararı aldım. Geçtiğimiz günlerde MOSSO MONZA CYLE-CROSS sahibi oldum. Henüz bisikleti tanıma aşamasındayım. Montajın ardından yapılacak ikinci ayarlar için deneyimliyorum.

14329176_10154059416307815_463501274_o.jpg 14339246_10154059416187815_555190209_o.jpg 14359645_10154059415762815_251483141_o.jpg

Merhaba, ben bornovada oturuyorum, bayraklı sahil, karşıyaka sahil (sasalı yolu) ve urla çeşmealtında pedallıyorum 23 eylül 2016 ya kadar çeşmealtında pedallayacağım whatsapp için bilgilerimi ilettim bana eşlik edebilecekleri ve eşlik edebileceğim arkadaşları beklerim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkeze merhaba ben ahmet yaşım 26 üçyol betonyolda oturuyorum, şuan itibariyle kayıt oldum siteye mtb kullanmaktayım. Yol bisikleti alacağım yedek olarak yurtdışından yol bisikleti bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba ?
İki adet bisiklette kararsız kaldım bu siteye üye olmamın sebebi hem fikir alışverişi ve bisiklet kullanan arkadaşım yok arkadaş edinmek istiyorum :) saygılar.
(link)
(link)
Bunlar kendi bilgim ve bütçem dahilinde.

3 hafta önce işsiz kalıp babaocağı izmire transfer oldum. Belirsiz süreli izmirdeyim. Balçovadayım

merhaba ben ismail
henüz bisikletim yok araştırıyorum en kısa sürede alıcam
yaş 28/GAZİEMİR

Bende 2 hafta önce yılların özlemi olan bisiklet merakıma kavuştum. Gaziemir sarnıçta oturuyorum. Salcano astro 26hd ile pedallamaya başladım. 2. el aldığım için dış lastikler aşınık. Hafif dağ ve asfalt için ne önerirsiniz.

Arkadaşlar merhaba, bu akşam saat 20 civarında Bostanlı sahilde turlayacağım. Özellikle Karşıyaka' dan gelmek isteyen arkadaşlar olursa tanışmak isterim.
Keyifli sürüşler diliyorum...

Merhaba arkadaşlar,
İzmir Bornova da ikamet etmekteyim.Pedal çevirmeye epey hasret kalmıştık.Şimdi tekrar bir dağ bisikleti alarak geri dönüş yaptım.İzmir içi civarda olan arkadaşlarla buluşma yapıp yeni başlayanlara göre rota belirleyip gezi yapabiliriz.RR 340:D kullanıyorum, tüm forumdaşlara Saygılar.:)

• Beğen
Tepkiler: ahmetcam
Merhaba arkadaşlar bende egekent 2ye taşındım iyi bir bisikletim olmasa da günlük işe gidip geliyorum Yakın çevreden arkadaşta varsa tanışabiliriz.

Merhaba arkadaşlar ben aliagada oturuyorum ise ve gündelik islerimi bisikletle gidiyorum bisikletim iyi değil birlik ve beraberlik içinde iyi bir bisiklet alıp profesyonel olarak turlara katılmak istiyorum

Geri