Scudo Sports

İzmir

Scudo
@Anonim Gün geçtikçe gruptaki üye sayısı artacaktır, organizasyon,tur vb. buluşmalarda zamanla olur inşallah :)
@bdemirkiran Ekledim :harika:

Merhaba. Adım oğuzhan. Caad10 İle yol bisikletine yeni başladım. Karabağlar 'dayım.

ÖM gönderildi. Teşekkürler, uzun süredir beklemekteydim. Umarım grup etkinlikleri özellikle hafta sonları daha aktif olur.

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
Merhabalar,
An itibari ile 14 kişi olduk grupta
Cumartesi günü sabah erken saatten Alsancak Gündoğdu merkezli olmak üzere belirtilen yerde buluşup kararlaştırıp bir tur rotası çizmeyi planlıyoruz.
İlk turumuz olan bu tur ve bundan sonraki turda bizle beraber olmak isteyen abi-kardeşlerimize her zaman kapımız açık.
Gelmek isteyen bana veya Atakan'a(Elbrus) özel mesaj yoluyla numarasını atabilir geldikten sonra da kendinizi tanıtabilirsiniz.
Neşeli forumlar..

• Beğen
@Elbrus Hayırlısı olsun güzel bi düşünce çok iyi olmuş :) Ben genelde gruplara çok fazla girmemeye özen gösteriyorum bir müddet sonra liderlik çekişmeleri başlıyor diye ama madem ki böyle güzel bi oluşum yaptınız, birkaç turunuzda eşlik edebilirim arkadaşlar :) Özelden mesaj atarım katılacağım zaman tekrar hayırlısı olsun...

@bambam84 :harika:
@Anonim Yok hocam bizde öyle bir çatışma :) , bu grupta herkes lider :)
Bakalım cumartesi günü sabah Alsancakta toplanıp tanışma,muhabbet biraz tur yapalım diyoruz gruptaki arkadaşlardan abilerimizden müsait olanlarla sizlerde gelirseniz başımızın üstünde yeriniz var :)

Cumartesi gününü merakla bekliyorum, tur planını da şimdiden yapalım, daha verimli olur.
Kahvaltı Alsancak'ta yapılacaksa Alsancak Unlu Mamüllerde hem manzara güzel, hem yolumuzun üstünde.
Çikolatalı kurabiyeleri çok güzel.

Eğer Karşıyaka tarafına geçilecekse o zaman farklı bir mekan buluruz.

Daha çok dağda binen biri olarak, şehirde gezmek eğlenceli olacaktır mutlaka. :)

• Beğen
bende yeni aldım bisikletimi ilk turumu sizle yaparım inş :D

• Beğen
Geri