@sonofdede
Selam, ben de Bornovadayım. Arkadaşların davet ettikleri turlara katılmak istiyorum. Fakat henüz mümkün olmadı. Ve hatta yeni bisikletimi aldığımdan beri şöyle uzunca bir tura çıkmışlığım bile yok

Tam kondüsyonumu toparlıyorum derken bu kez ayağımın sorunu sebebiyle 4 haftadır bisiklete birkez olsun binemedim. Paslandım yine

Dediğin gibi dönüşte yalnız olmamak çok daha iyi olur ama bisiklete binebilsem onu da gözüm görmeyecek aslında şu saatten sonra. Tabi kondüsyonum yettiğince..
Benim diyeceğim, bisiklete binebildiğim zaman birlikte kısa-orta mesafe pedallamalarda sana katılabilirim, ya da tur ayarlayabiliriz. Haberleşelim.
Bornovadaki, hiç tanışmamış olsam da bildiğim Semih Çelikoğlu, Bülent Günerli (çelo) ve Timur (timurdigital) var. Senin bildiğin başkaları da varsa birararya gelebiliriz sanıyorum. Bornova civarında ya da Bornova üzerinden gidilecek güzel rotalar da olduğunu duymuştum. Bilen bulursak biz de tur düzenleriz ya da önce bir keşfe çıkar sonra arkadaşları davet ederiz

Tabi biz toparlanırsak bahsettiğin turlara da katılabiliriz.
Fakat malesef benim ayağım seebiyle >5kmlik bir tura çıkabilmem için daha en az 2 haftam var

Ama senden/sizden haber beklerim.
Selamlar