Scudo Sports

İzmir

@agencalp

DAKAR'ı alır almaz deneme sürüşü yaptın anlaşılan, hemde bana haber vermeden, alacağın olsun bakalıım.

• Beğen
Tepkiler: sniper
Scudo
Motis Bisiklet Grubu her pazar günü periyodik olarak yapılacak turlarına başlıyor.

Güzergahları gelmek isteyenler belirleyecek, en fazla istek alan yer, gidilecek olan yer olacak.

Bu hafta gidilecek olan tur için teklifleri bekliyoruz.

isteyenler telefon ile de ulaşabilirler,

0 232 238 78 51 BEKİR yada KAAN beye not bırakabilirsiniz.

keyfli bir hafta sonu geçirmek isteyen arkadaşlar buyursunlar.

gezgin.tr35@gmail.com

• Beğen
Tepkiler: guneeymurat
s.A siteye yeni üye oldum..:) sana yardımcı olmak için yazıyorum mesajımı..ben kavaklıderede oturuyorum..ve nif dağı çıkısını ve oradaki bütün ormanları avcumun içi gibi bilirim..bisikletimle günde 70 km pedalladığım oldu o dağlarda :) çıkışı zor olsada inişte insan ebedi huzura kavuşuyo..freni bıraksan 70-80 görürsün..çok güzel yollardır..yanlış hatırlamıosam 23 tane su pınarı var yol üstünde..askeriyenin önünde ormana giriş yasaktrır yazar ama sen ona aldanma..özelden ulaş istersen..hertürlü yardımcı olurum..beraberde çıkabiliriz ..sağlıcakla kalın..

Ben İZMİR/BUCA dan Mustafa Şengüler

benimle birlikte İzmir içi küçük çaplı turlara varmısnız????

Selam Bülent,

Sana Yunanistan'a gitmeden önce de anlattığım gibi, biraz yokuş tırmanmak istiyorsan, Bornova merkezden Kayadibi Köyüne gidebilirsin. 57. ci Topçu Tugayı'nın tam arkasından çıkılıyor o köye, Bornova merkezindeki Hükümet binasının tam arkasında eski kamyonet duraklarının olduğu yerde kime sorsan tarif ederler. O yolda fazla trafik akışı yok, çok tenha bir yol orası.

Kenine iyi bak belki bir gün beraber de gezebiliriz.

@gezgin35

Yardım için teşekkürler, uygun olduğumuz bir zaman birlikte pedallamak dileğiyle...

@ebabil

Hafta sonu sizin memlekette başka bir günde mi uygulanıyor acaba ??

yukarıdaki ilk ilan yazısını biraz daha dikkatli okurmusunuz.!!!!

@gezgin35

Birincisi, ilk ilanınız 18 Temmuz tarihli olduğuna göre turların pek de peryodik olmadığı anlaşılıyor.
İkincisi, benim sorumun neresi sizi incitti anlamadım... Festival afişinde festivalin 30 Temmuz-5 Ağustos tarihlerinde yapılacağı duyurulmuş. Siz de "festivale gelmek isteyenler 08:00 da ..." demişsiniz, bir hafta süren bir festivale hangi gün katılacağınızı belirtmek çok mu zor? Örneğin, "... 5 Ağustos Pazar günü 08:00 da ..." gibi. Onun yerine aklınızca benimle dalga geçmeye çalışıyorsunuz.

Seferhisar festivaline gelmek isteyenler;

5 AĞUSTOS PAZAR günü saat:07.00 de Konak meydanında Caminin önünden hareket ediyoruz.

gezgin ebabile kaba davranma lütfen adam bi soru sorudu öylemi cevap verilir..

ya bornovada cok az surucu war ve organizasyon yapan yok dier organizasyonlarda bulusma noktası en yakın goztepe oluo donus tek basına cok sıkıcı oldugu icin katılamıom acıkcası bornovadan organizasyonlara katılanalr olursa bende gelmek isterim acıkcası gezilere mesela bugun tek basıma kordon yaptım ama zewk alamadım cunki tekbasımaydım :S

Evet arkadaşlar karar verilmiştir. Pazar günü saat : 7.00 de Konak camii önünden hareket ediyoruz.

Güzelyalı tarafında oturan arkadaşlar Göztepe Vapur iskelesinde bize katılabilirler.

Denize girmek isteyenler yanına Mayo ve havlu almayı unutmasınlar.

@7.60

Güzel kardeşim kimseye kaba davrandığım yok. Konuyu irdelemeden, sadece bir şeyler yazmış olmak için yazı yazılmaz, önce konuyu en başından okursun anlıyamadığın bir şey varsa soruyu ondan sonra sorarsın,

Maalesef yeni nesilde araştırmacılık ruhu yok, armut piş ağzıma düş misali.

Ebabil kardeşimin kalbini kırdımsa yine de özür dilerim.

@sonofdede
Selam, ben de Bornovadayım. Arkadaşların davet ettikleri turlara katılmak istiyorum. Fakat henüz mümkün olmadı. Ve hatta yeni bisikletimi aldığımdan beri şöyle uzunca bir tura çıkmışlığım bile yok :( Tam kondüsyonumu toparlıyorum derken bu kez ayağımın sorunu sebebiyle 4 haftadır bisiklete birkez olsun binemedim. Paslandım yine :(
Dediğin gibi dönüşte yalnız olmamak çok daha iyi olur ama bisiklete binebilsem onu da gözüm görmeyecek aslında şu saatten sonra. Tabi kondüsyonum yettiğince..
Benim diyeceğim, bisiklete binebildiğim zaman birlikte kısa-orta mesafe pedallamalarda sana katılabilirim, ya da tur ayarlayabiliriz. Haberleşelim.
Bornovadaki, hiç tanışmamış olsam da bildiğim Semih Çelikoğlu, Bülent Günerli (çelo) ve Timur (timurdigital) var. Senin bildiğin başkaları da varsa birararya gelebiliriz sanıyorum. Bornova civarında ya da Bornova üzerinden gidilecek güzel rotalar da olduğunu duymuştum. Bilen bulursak biz de tur düzenleriz ya da önce bir keşfe çıkar sonra arkadaşları davet ederiz ;) Tabi biz toparlanırsak bahsettiğin turlara da katılabiliriz.
Fakat malesef benim ayağım seebiyle >5kmlik bir tura çıkabilmem için daha en az 2 haftam var :( Ama senden/sizden haber beklerim.
Selamlar

@alibo

ben semihle tanısmıstım onunda işleri yogun galiba bu sıralar hç gozukmuo rock-a dan sonra hiçgormedim kendisini bu arada yarın sabah bi aksilik olmazsa spil denemek istiorum 2 de arkadas war onlar daha once nif'e cıkmıslar begenmisler bakalım gelmek istersen hbrlesiriz

Geri