Scudo Sports

İzmir

@alpay ipekgil

Alpay Bey,
Hasan Bey'e cevaben yazdığım mesajda da belirttiğim gibi sizin gibi tecrübeli bisikletçiler ile pedallamak, kendimi geliştirmek için yakalanabilecek en iyi fırsat olacaktır.Uygun bir tarihte anlaşıp bu harika coğrafyaya pedal basalım derim.(Derim ama tamı tamına net 12km.lik bir dağ tırmanışını da gerçekleştirme de ne gibi sorunlar yaşarım bilmem artık...Ama azmime güvenirim, yani anlayacağınız kıvırırım ben bu işi diye düşünüyorum)
Hoşçakalın.

Scudo
@Turkishflier
Sevgili Sinan,
Verdiğin bu harika bilgi ve tavsiler için çok teşekkürler.Anladığım kadarıyla ya K.paşalısın yada benim gibi çok sık gidiyorsun.
Ben kendi adıma yazdıklarından çok fayda göreceğime eminim, ellerine sağlık.

@çelo

sevgili Bülent hiç bir sorun yok bizde eh işte pedal çevirmeye çalışıyoruz . ancak bizim için grupta arkadaşlık çok daha önemli . ama az çok bir standardı yakalamaya çalışıyoruz da diyebilirim yoksa grupta çok kopmalar oluyor .
Arkaşlarım için söylüyorum hepsi 10 numaradır . Mutlaka 2 saat bile olsa bir köşede beklerler ve turu öyle tamamlarız . Sinan kardeşimin de geleceği bize rehberlik yapacağı sizin kendinizi hazır hissettiğiniz zaman oralarda tur yapmayı çok isteriz
:)

habelerleşiriz izmirdeki ailemiz gittikçe büyüyor ve bu beni çok mutlu ediyor:) :)

Kesinlikle iyi fikir, kiaraz da yeriz. Diğer konulara Fransız kaldığım için yorumsuz katılıyorum.
Herkese saygılar.
Göktürk GÜNAL

abi bende pro bi pedalcı değilim ama ordaki ortamın ne kadar kaliteli ve eğlenceli oluğunu inanıyorum ve azimle pedal çevirirsin ole güzel biyerde bende ilk tırmanışımı yapacağım her gün izmir mtk ya gidyorum bisikletle ordaki çok dik yokuşlara tırmanıyorum sana da tavsiye ederim böylece kendinide geliştirmiş olursun

Abi bu tur öss sınawından sonra olursa çok sewinirim.Stresimide atarım o turda en azından;)

Gençİzmirli kardeşimizin sınavı bence şuanda herşeyden önemli...Bu durumda ÖSS bittiğinin ertesi hafta sonu desek nasıl olur?Bu arada sınav tarihi ne zaman?

17 Haziranda sınaw önmüzdeki hafta sonu.
Tur planlanır isebenim için o güzel turdan kalmayın sizler.Daha nice haftalar war önümüzde;)

Bülent Günerli abimiz;ilginize teşekkür ediyorum;)

• Beğen
Tepkiler: Alpay ipekgil
@egeturbo

EGeturbocum, İzmir mtk nerede oluyor??Manisa yolunda mı? Net bir tarif yapabilir misin lütfen?...Teşekkürler.

tüm değerli fikirler için teşekkür ederiz. birer trek 3900 aldık. artık yollarda biz de olacağız...

Arkadaşlar bu tarafa hiç gitmedim.Butarafa tur düzenlerseniz mutlaka katılmak isterim.Eh artık yolda beni beklersiniz.Sizlere yetişmek kolay olmuyor.

Karşıyaka'dan Çağlar ÇAĞATAY.Elimde kaliteli olmasada bir bisiklet vardı geçenlerde bir kazada bisikletim paramparça oldu.Şimdi yeni bisiklet almaya karar verdim,araştırdım ve 10 yıldır kullanmama rağmen bisiklet konusunda cahil olduğumu anladım.En kısa zamanda sizlerin arasında olacağım.Ayrıca böyle sosyal aktivitelere öncülük yapan arkadaşlara gerçekten çok teşekkür ediyorum.

Bekleriz Alpay abim ya arkamızdan gelen sen ol:D

MTK (Manifaturacılar,Tekstilciler,Konfeksiyoncular)..;Basmane tarafından gelenler için tenekeli mahalle diye bildiğimiz yani Kuruçayı 1 km falan geçtikten sonra sağda.

Altındağ tarafıdan gelirseniz Koşukavaktan 1 km sonra solda.

Çamkule'nin hemen altında Çamkuleyi mersinliye bağlayan yer diyim.

Biraz yokuşları var.Oldukça dik ve biraz virajlı çıkışlar var.Toplam çıkış mesafeside sanırım Varyant kadardır hemen hemen..;)

@gencizmirli
Sevgili Deniz Kardeşim,
Bahsettiğin konuyu tam olarak anlayamadım, antreman yapmak için uygun bir parkur tarifimi bu?..Eğer öyleyse bir akşamüstü mesai saatinden sonra geleyim uygunsa...(Bornova'dan gelişide tarif edersen tabiiki)

• Beğen
Tepkiler: Alpay ipekgil
abi bornovadan ege üniversitesinin ağaçlı yol bölümüne gir ve devam et yolun sonuna kadar sonra atatürk stadyumuna dön ve dümdüz git sanayiye geleceksin 1.sanayi ordanda düz git zateen ilerde altındağ tepecik die tabelalar var altındağ yönüne git mtk die kocamaaan bir tabela var ilk kapıdan girme dümdüüz git 2.kapıdan gir sonra yokuşlarını takip et 2.kapıdaki rampalar daha zzewkli saygılar azcık kötü anlattım kusura bakmayın

Sener, oncelikle dogru karar vermissin, biraz antrenman sonrasi tekrar gozden gecirirsin fikrini. Abimler 10 sene once falan yaptilar Bodrum gezisini, ondan da fikir alirim yapacagim zaman.

Bu arada slime'a pek guvenme sen, ne olur ne olmaz. Saglam bi cam vs.. denk gelirse slime falan dinlemez. O yuzden yaninda her daim bir yedek lastik ve de pompa bulunsun. Sele alti cantalar var ucuz guzel, onlardan bir tane edinip ona lazim olacak malzemelerini (lastik, levye, bir kac boy alyan, ufak bir pense vs.. ) koymani tavsiye ederim. Yada gidon icin bir canta alabilirsin. Dur bakayim fotosunu bulabilecek miyim?

Evet buldum, cantayı goruyorsun, sedada var. 25, 30 ytl gibi bir fiyati var. Sele altinda da ufak canta var lastik vs. koymak icin.

http://img222.imageshack.us/img222/1034/89750283ai7.jpg

Bu da gidon baglantisi..

http://img3.freeimagehosting.net/uploads/d0b813c436.jpg

Daha kalitelisi de var, benim eski bisiklette vardi, ona da bakayim. Markasi outback, izmirde yok. Biladerim Istanbul'dan almisti. Cok daha genis hacimli ve saglam. Bulabilirsen bunu al derim. Benimki sagolsun arkasina bakmadan taksi kapisini acan bir bayan sayesinde gidon baglantisi kirildigindan dolayi pert oldu :(

Buldum..

http://img150.imageshack.us/img150/7627/67314907uf9.jpg

Bu arada son fotografa dikkat edersen canta olmadan da malzeme tasinabilir bir cirt bant yardimi ile, sele altinda levye, yedek lastik ve pompa tasinabiliyor rahat rahat.

• Beğen
Tepkiler: rochas
Denizcim sen 10 numara bir arkadaşsın, seninle heryere pedallarım ben :) teşekkürler...

---

Fotoğraflar ve tavsiyelerin için çok teşekkürler Aydın :)

Çok haklısın, antremansız böyle bir yolculuğa çıkmak biraz cahil cesareti işte :D belki Ağustos gibi formda olursam böyle birşeye kalkışabilirim..
Bu arada slime varken lastik patladı, hemde lastik ciddi ciddi yarıldı.. pek bir işe yaramıyormuş.. yine haklısın :)
Benim bisikletin arkasında o ufak çantadan var, pompa yama takımı vs.. Birtek yolculuk çantası yok, onuda artık uzun yola giderken tavsiyelerin doğrultusunda birşey alırım. :)

Tam antrenman yeri olarak kullanılmaz çünkü içerisinde mağazaların depoları bulunduğu için devamlı araç trafiği mevcut.Tehlikeli olur bence...

Geri