Cem bey, maksadım bir tartışma açmak değil, ancak konu açıklığa kavuşsun diye ben de sizin gibi sırasıyla cevap vereyim:
1) Ben sorduğumda konu tek sayfadaydı, sorumla 2. sayfaya geçti, yani o tek sayfayı okumamam gibi bir şey sözkonusu olamaz. Bu tek sayfada da faaliyetin yarış mı olduğuna dair bir soruya rastlamadım.(sadece 1 kişi önermiş)
2) "Fatih benim arkadaşım" diyorsunuz, işte benim de sorduğum buydu, ben sizi tanımadığımdan Fatih beyle ilişkinizi bilemem, siz de bahsetmediğinizden "geçen hafta olmadı ilki bu hafta" bilgisini nereden aldığınızı sormuştum sadece, alınganlık göstermenizi gerektirecek bir şey yok bunda değil mi? Yanlış anladınız galiba.

3) "Soruyu ortaya sormayın" demişsiniz, ancak burası bir forum, Fatih bey de konuyu buraya yazdığına göre herkesin uygun şekilde yazma, soru sorma hakkı vardır. Cevaplanır veya cevaplanmaz ayrı.
Siz, "ben Fatih'le görüştüm bu haftasonu faaliyet yapılacak, saati sonra bildirilecek" gibisinden bir şey yazsaydınız daha iyi olurdu galiba.
Zamanını yazmışsınız teşekkürler ama saati bana uymadı bu hafta gelemiycem, sizlere iyi pedallamalar.