Scudo Sports

İzmir

Kocaman merhaba yanlız deilsiniz bende görece göçmen konutlarında oturuyorum gaziemir sayılır yani :) bisikletimi dün aldım hafta sonu varmı etkinlik falan katılmak istiyorum

Scudo
@timurdigital

Onfikir olmasi acisindan fiyatlar konusunda bilgi verebilir misin? Oldukca iyi bir magazaya benziyor.

Arkadaşlar ben geçen sonbaharda pedli tayt almıştım fiyatı 28 lira idi formalar da 35 den başlıyordu ...Bazen kampanyalar oluyormuş ama zamanını tutturmak biraz zor sanırım...Sizin için yararlı olur sanırım bu kısa bilgi :)

• Beğen
Tepkiler: OZHAN ESEN
eve yeni geldiğim için mesajlarınızı yeni gördüm.
tayt :35 TL. pedli,ihraç malı
forma:35 TL ihraç malı

yolunuz düşünce mutlaka gidin derim,almasanızda beğenmesenizde fikir edinirsiniz,saygılar.

Diğer bölümlerde başlık açmadan önce, adet olduğu üzere kendimi tanıtmak istiyorum. İzmir'de yarı özel bir devlet kurumunda Dış Ticaret bölümünde çalışmaktayım. 27 yaşındayım. En son lisede bisikletim çalındığından beri bir bisiklet almamıştım. Ancak Göztepe'ye yakın bir yere taşınmam ve Göztepe sahilinde bisiklete uygun yol olması nedeniyle bisiklet tutkum tekrar canlandı ve yeni bir bisiklet almaya karar verdim. Bu konuda bu forumu oluşturan bisiklet tutkunlarının bana faydalı bilgiler verebileceğini düşünüyorum.

Bütçeme ve yapıma uygun bir kaç model araştırdım. Sizlerin de bu konuda görüşlerini bekliyorum.

Boyum 1.74 kilom 75. Bisikleti akşamları sahilde 15-20 km kullanmayı düşünüyorum. Kullanacağım yer bisiklet yolu. O yüzden amortisörlü bir model düşünmüyorum. Bütçem ise 350 lira. Fiyatları bu civarda olan Bianchi Speed ve Salcano NG 650 (V Fren) modellerini bulabildim. Bütçemi artırma şansım yok. Bu fiyatlarda başka model öneriniz var mıdır? Yok ise hangisini tercih etmeliyim? Ya da daha uygun fiyatlara bahsettiğim şekilde kullanıma uygun bir başka model tavsiyeniz olabilir mi? Okuyan, yorumlayan ve yorumlamayan herkese teşekkür ederim.

Hoş geldiniz. :) Benim bildiğim de o fiyata onlar var. 2.ellere de bakın bence. Çok daha iyi bir bisiklet alabilirsiniz.

Öncelikle hoşgeldin. Bu fiyat aralığında Bianchi ve Salcano dışında bir marka/model önermek zor olacak sanırım. Biraz daha para biriktirip, Sedona 321 in temiz ikinci ellerini düşünebilirsin. Güzel bir tur bisikletidir. (sıfırı 500 usd civarında)

@Salih Çadırcı

evet, vapurlara biniliyor, hatta ben biniyorum bisikletimle vapurlara, otobuslerde ise sadece 2 kere engelli otobusune aldilar bisikleti, o da sofor tanidikti ve otobus bostu diye aldi, onun disinda otobuse bisiklet alcaklarini sanmiyorum, ama -gerci su an kapali ama- teleferige bisiklet aliniyormu onu bende merak ediyorum , acildigi zaman ilk is bisikletle gidip girmeyi denemek olucak =)
ayrıca izban ve metroya bebek arabasi yada akulu engelli araci aldiklarina gore, heralde bisiklet de alinir diye dusunuyorum ama hic gormedim yada denemedim bisikletle girmeyi.

Başlık açılmışken İstanbul'da durum ne acaba? Vapurdan başka alan var mı?

Ya Arkadaşlar Ben Geçen Gün Metroya Girdim Almadılar :d Ayrıca Izban Da Güvenlikçiye Sordum Küçük Bisiklet Alıyoruz Büyükse Katlanabilir Olması Gerek Dedi Ama Bugun Izban ı Aradım Yasakmış :s Otobüs Zaten Olmaz :d

metro ve izbana alınması durumu var görüşmeler devam ediyor. ilerde alacaklar. şu anda giriş yasak bisikletlerle. otobüse alınmaz zaten.

Selam,
Boğaz geçişi öncesi kabataştan taksime füniküler ile çıktım:)
Bir bilet de bisiklet arkadaşıma kestiler,bilginize...

Geri