Scudo Sports

İzmir

serkan merhaba.. şimdi izmir'i hiç bilmediğin için tarif etmek olmaz bisikletçilerin linkini koymakta olmaz diye düşündüm. şöyle bir teklifim var. eğer p.tesi yani yarın erkenden gelebilirsen bornova'dan alırım seni ve beraber gideriz bisikletçiye daha sonrada bir turlarız izmir'i.. @Serkan Çoban

Scudo
@Serkan Doğan

Serkan öncelikle teşekkür ederim ilgin için..
Aslında benim de aklımdan geçen oraya geldiğimde benimle gelebilecek bir arkadaş bulmak.. Bisikletteki sorunu hallettikten sonra gezmeyi planlıyorum. Az önce konaklama için Alsancak'taki orduevi ile görüştüm ve ancak 2-3 Eylül tarihlerine yer bulabildim. Bu tarihler senin için uygun olur mu bilmiyorum??

@Serkan Çoban

rica ederim serkancım adaşımızsın torpilin var;) pazartesi izin yapıyorum o yüzden demiştim.. çarşamba veya perşembe gelirsen sadece sabah alırım seni bisikletçiye bırakabilirim.. 15:00 te işte olacağım.

@Serkan Doğan

:) Anladım.. Ben 2 Eylül Çarşamba günü muhtemelen sabah ilk otobüsle gelirim. O gün sorunu hallettikten sonra kendimi durumu müsait olan İzmirli arkadaşlara bırakıyorum. :D Perşembe günü de orada kaldıktan sonra cuma sabahı dönmeyi planlıyorum ve bir aksilik olmazsa dönüş büyük ihtimal bisikletle olacak.

İlgin ve teklifin için teşekkürler Serkan çok memnun olurum. Burdan haberleşiriz, görüşmek üzere

@Andaç Çatalkaya

andaç izmire geldim kayıt işlerini halleder halletmez görüşelim bu arada sen yurtta mı kalıyorsun?

hoş geldiniz ozz bekleriz salı akşamı turuna ne güzel kocaman bir bisiklet ailesi bulacaksınız burada dünyanın her yerinde bulabileceğiniz gibi iyi pedallamalar izmir'de mutlu olursunuz umarım :)

@semra çetindağ

nerede toplanıyorsunuz?semra abla seninlede tanışmıştık aslında ozan vasıtasıyla haziranda burdaydım hatırlarsın belki şu kayserili hani.Ayrıca bisiklet gecesi perşembe değilmiydi yanlış mı hatırlıyorum?

• Beğen
Tepkiler: semra çetindağ
mrb ben mehmet karabaglar-eserkente oturuyorum uzun yol bisikleti kullanıyorum
bisikletim discovery mann........
http://img268.imageshack.us/img268/2801/discoverymannerosilverb.jpg

• Beğen
Tepkiler: Serkan Doğan
@daniska

Çok memnun olurum zira oraya gelip de kimseyle tanışmadan, kimseyle pedallamadan dönersem çok üzülürüm..

Sağolsun Serkan Doğan iş saati elverdiğince yardımcı olacağını söyledi. Bunun yanında vakit sıkıntısı olmayan başka arkadaşlarla da görüşürsek İzmir'deki 2-3 günümü dolu dolu geçirmiş olurum.

Dediğim gibi 2 Eylül Çarşamba günü nasipse ordayım. Perşembe günü de kalıp cuma sabahı dönmeyi planlıyorum ama güzel vakit geçirirsek bir iki gün daha uzatabilirim. ;)

o zaman turlarımıza bekliyoruz artık sizi de:) perşembe akşam saat 20:00 de göztepe vapur iskelesinde buluşuyoruz. haftasonu için çeşitli alternatifler oluyor. perşembe turunda öğrenebilirsiniz. ya da forumda da yazıyo zaten bi çoğu. ayrıca karşı bisiklet olarak biz salı akşamı 8 de yine göztepe vapuır iskelesinde buluşarak 1 eylül dünya barış günü için pedal çeireceğiz. ona da bekleriz.

Arabalar bana kızmasın tüm asfaltlar benimdir vallaha, kaç kez kaza tehlikesi atlattım bisiklet yolunda o yüzden bir daha çıkasım yok. Bisiklet yolu burası diye uyarıyorum "yavaş sürsene" diyor :). Sağdan sağdan asfalttan :)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Gümüş
@semdekor

sizinlede tanışmıştık aslıda 1 ay önce ozan vasıtasıyla salı günü tur için aytaç abi ile bağlantı kurucaz geleceğim

tanışmışızdır ozzy yaşlılık böle bişi işte bellek ayvayı yiyor sanırım ufaktan :) görüşürüz ozan 'a biz onur diyoruz çift isim de zor bilirim :)

@semra çetindağ

Farketmez önemli olan niyet istiyorsanız stifler diyin:D :D :D

@Serkan Doğan

Bir aksilik olmazsa sabah 07.15 otobüsü ile geliyorum. Sanırım 11.00 gibi orda olurum. Özelden sana mesaj gönderiyorum, ayrıntıları ordan görüşelim burayı fazla meşgul etmeyelim.

Geri