Scudo Sports

İzmir

serkan özele yazamıyorum daha maalesef.. msn ede giremiyorum bulunduğum yerden.. tel veriyim ben sana:05334715830 arayamayacaksan sen verebilirsin telini ben ararım

Scudo
@daniska

daniska mrb.. serkan ı sabah çiğliden aldım, şu anda seda bisiklette.. ben eve dönmek zorundaydım.. eğer ulaşmak istersen yada isteyen olursa numarası 0544 8839698 iyi günler

@semdekor

yok yine iyi hatırladınız tipim çok değişikti ilk görüştüğümüzde.

@mustafa tecimen

merhaba uzun süredir bucada birlikte pedalladığımız bir ekibimiz var.uzun turlar dışında canımız sıkıldığında belenbaşına gözleme yemeye gidiyoruz.güzel bir orman yolu var kaynaklara çıkan oraya gidebiliyoruz.en yakın zamanda sizi de aramıza bekleriz.haberleşiriz.görüşmek üzere

butun semtlerin bisiklet turu gerceklestirmesine ragmen,bucanin dogal konumundan ve icinde yasayan cogu deli soforden mutevellit buca icinde gezinmek, ne yazikki sali-persembe turculari gibi bir kiyi seridinden,guvenli bir bolgemiz olmadigi icin turu bitirmek zor olabilir, okuldan geldigimden beri grup halinde olan bir geziye katilmasamda bir kac geziye ciktim tek basima, kaynaklara, dag yollarindan urla gitmek gayet sukela bir is.. : )

msn: c_sabaner@hotmail.com
tel:05374315363

• Beğen
Tepkiler: UMUT ALAÇİÇEK
Merhabalar,

Dün akşam itibariyle İzmir maceram sona erdi. İzmir'de beni yalnız bırakmayan Serkan ve Murat'a (daniska) teşekkür ediyorum. Sizi tanıdığım için memnunum.

Sağolsun Murat "Sen misafirsin!" diyerek elimi cebime sokturmadı. Yalnız bir noktaya değinmeden edemeyeceğim; Murat'ın ters yönlere karşı bir zaafı var!:D Kısa olur, yolu uzatmayalım diyerek ters yönlerde epey yol aldık..:)

Şaka bir yana ilginiz için çok teşekkür ederim. Bu sayede İzmir'de de dostlarım oldu ;) .
Tekrar görüşünceye dek kendinize iyi bakın...

arkadaşlar bucada oturanlar ozaman birbirimizin msn adreslerini not alalım haberleşelim ben her aksam 20:30 dan sonra inciraltına tura gidiyorum bucalı arkadaşları beklerim veya hepimiz bir toplanma yeri belirleyelim her akşam bi yere gezmeye gidelim ne dersiniz

Merhaba arkadaşlar, ben de buca yedigöllerde oturuyorum.. 2 haftadır perşembe akşam turlarına katılıyorum.. Fakat bir başına yedigöllere gecenin bir vakti tırmanamıyacağım için arabamla göztepeye gidiyorum... Gölet civarında tur yaparsanız haberim olsun, lütfen akşam olmasın...:) teşekkürler... mutlu,sağlıklı pedallamalar......

bucalı arkadaşlar gittikçe çoğalıyoruz ve bu hafta bir tanışma turu yapmayı düşünüyoruz hep beraber,ayrıntılar belli olunca hem burada hem mail,pm yoluyla paylaşacağım

iyi olur arkadaşlar gecen gün biz 4 kişi incir altına gittik bi günde buca gölet taraflarına sizlerle pedal çeviririz bana uyar

merhaba arkadaşlar.

iki senedir Buca'da her mevsim pedal çeviren gruptanım.Öncelikle onu belirtmek istedim.

Yapmayı planladığımız tur tanışma turu olacağı için rahat rahat sohbet edebilmemiz için trafiğin az ve oturunca da sessiz bir yerin (doğayla baş başa) olması gerektiğini düşünüyorum.

Bunun için bizlerin bildiği bir yer var.İki senedir Belenbaşında güzel bir gözlemecimiz var ve fiyatlarıda çok uygun (gözleme 2,ayran 1 tl.)Burada bir şeyler atıştırdıktan sonra isterseniz Belenbaşından-Kaynaklara gene 2 senedir gittiğimiz çok güzel bir orman yolu var.Buradan da Bucaya dönüşü yapabiliriz.

Ben derim ki salı günü (08.09.2009) akşamı saat 19:00'da ÇEVİKBİR meydanında buluşalım ve Belenbaşına doğru yol alalım.

Siz ne dersiniz?

Eğer başka bir önerisi olan arkadaş varsa akşam olmak kaydıyla ona da uyabilirim.

Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: UMUT ALAÇİÇEK
@by tasiyici

iftardan sonra geç olmaz mı?

bir de iftarını gözlemecide açabilirsin.Bir sakıncası yoksa tabiki?

Selamlar, bir ara burada 2-3 mesaj attıktan sonra ortadan kaybolmuştum :)
Şimdi Buca'lı bisiklet severlere tekrar merhaba diyorum.
Ben bayram sonrası yapılacak Buca civarı turlara katılabilirim.
Görüşmek üzere
İbrahim

şu anda beş kişi gibiyiz..ama bir iki görüşmeden sonra sayı artabilir,ama azalmaz.

Geri