Çağatay Çağlar
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 223
Merhaba arkadaşlar. İzmir Göztepe köprüsüne çok çok yakın bir mevkiide ikamet ettiğimden ve tatil günlerinde sabahlamayı sevdiğimden sabahın 5-6 sında bisikletimi alıp kendimi sahile atıyorum. Bunu hemen her sabah yapmaya çalışırım. Sabahın o serin ve tatlı esintisi, trafiğin yoğun olmayışı, sahilde rastlanan birkaç sabah sporcusuyla selamlaşmak, güneşin doğuşunu izlemek, önermiyorum ama deniz kokusu eşliğinde bir bardak çay ve bir tane sigara. Beni mutlu ediyor böyle şeyler. Bu sabah çıkarken içimden geldi bir 1-2 kare fotoğraf çekip sizlerle paylaşmak istedim. Aranızda İzmir'i, hele ki Göztepe köprüsü ve sahilini görmeyenler olabilir. Bir görmüş olursunuz. İlk fotoğraf Sarı-Kırmızı Göztepe köprümüzün önü. Bana göre İzmir'in en güzel yerlerinden birisi. Üçkuyular-Göztepe-Küçükyalı-Karataş-Konak-Alsancak yolunu sahilden takip ederek 15 km kadar yol yapabiliyorsunuz. Gayet güzel bir yoldur. İkinci fotoğraf ise Göztepe köprüsüne varmadan iki vapur iskelesi arasındaki şık balık restoranı. Manzarayı seviyorum. Görmeyenler kesinlikle gözüyle görmeli ve denize bakan cafelerde nargile, çay sefası yapmalı. Herkese iyi forumlar.