Scudo Sports

İzmir-Dinar Turu (1 Günde 360 km+)

Bir günde 360 km yapabilir miyiz?

• Toplam katılım
    178
Sayın @hamlet2006 hocam, benim iş ne kadar ağır olmasada sabah 04:00'de evden çıkar, akşam 18:00'de eve gelirim. Yeni geldim yani.😅
Dün yazdığınızda yatmıştım, şimdi de yeni geldim. Uğraşmayın benimle gözünüzü seveyim.
İNLETİRİM BAKIN!🤣🤣🤣
Keşkeleri gün yüzüne dökeceksek işimiz var. Yol bisikletiyle benim hiç alakam yoktu (-ki hala çok anlamam. Ben "bisikletçi" değilimki, "bisikletliyim"😅) ve hiç uzun bir gezimde yoktu. Hiç bir şey bilmiyordum.
Size güvendim, sizde şimdi beni eziyorsunuz. 😏
Demezler mi "agam ayıp oliyi emme" diye?😁

😈
Biri beni durdursun.
@necmeddin ağabey sence beni durdurabilecek bir insanoğlu var mı?

• Kızgın
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
Bir Kralın Düşüşü

İnternet ayarlarınızla oynamayınız.
@Cemal Ç. Bu sene Türkiye'ye geldiğinde senin bisiklete benim bisikleti bağlasak çeker misin.
Bu kadar kötü durumdayım. Sen yine kör topal Kumkısık'ı çıkmıştın.Ben oraya bile gidemeyeceğim.
Bir kral yani ben işte böyle düşüyor.
Çok ahını aldım, biliyorum. Ama çok keyifliydi kesinlikle pişman değilim.😈

• Hahaha
Bir Kralın Düşüşü

İnternet ayarlarınızla oynamayınız.
@Cemal Ç. Bu sene Türkiye'ye geldiğinde senin bisiklete benim bisiklete bağlasak çeker misin.
Bu kadar kötü durumdayım. Sen yine kör topal Kumkısık'ı çıkmıştın.Ben oraya bile gidemeyeceğim.
Bir kral yani ben işte böyle düşüyor.
Çok ahını aldım, biliyorum. Ama çok keyifliydi kesinlikle pişman değilim.😈
Canın sağolsun be.😅 Askerde geride adam bırakmamyı öğrendim. Gerçi önceden de biliyordum ama tam anlamıyla kafama kazıdım.
Bu nedenle ki artçılığı hep çok sevmişimdir. Toplu sürüşlerde herkes görebileceğim yerde dursun isterim.😉

Doğal olarak evet.;)Amca çocukları

• Muhteşem
Tepkiler: hamlet2006
Bugün güzel yurdumuz ayrı bir güzel. Havası ayrı bir değişik. :harika:
Bir Kralın, bir fatihin İzmir'e teşrif ettiği belli. 😍

• Beğen
Gözünüz aydın. Çok şükür kavuştunuz. @Cemal Ç. gardaşım hoşgeldin. :harika:
Cemal mi gelmiş:booo:
Kim neylesin @Cemal Ç. i
Yoksa bir kral bir fatih gelecek dediğim de Cemal Çelik mi anladın :ckskc:
Bir Kral Metehan Çelik
Bir fatih Atahan Çelik geldi.
Arada bi yerlerde Cemal Çelik de gelmiş olabilir. O mutluluk Macron'un mutluluğu. Bizi ilgilendirmez.

Cemal mi gelmiş:booo:
Kim neylesin @Cemal Ç. i
Yoksa bir kral bir fatih gelecek dediğim de Cemal Çelik mi anladın :ckskc:
Bir Kral Metehan Çelik
Bir fatih Atahan Çelik geldi.
Arada bi yerlerde Cemal Çelik de gelmiş olabilir. O mutluluk Macron'un mutluluğu. Bizi ilgilendirmez.
Artık eminim kesin teşhisini koydum. Sıyırmışsınnnn :koptum: :koptum: :koptum: Cemal kadar taş düşse de başına ,daha o akıl geri gelmez.:ssrtcbya::acpsnr:

Haydi haydi numara yapma. Çok mutlusun. :)
Ne mutlusu. Adam bilenmiş de gelmiş.
Diyor ki WhatsApptan senin şef olduğun mağazaya geleceğim, reyonlarını birbirine katacağım diyor. :krktm:
Ben zaten diyordum, bu kadar yüklenmese mi idim keşke

Ne mutlusu. Adam bilenmiş de gelmiş.
Diyor ki WhatsApptan senin şef olduğun mağazaya geleceğim, reyonlarını birbirine katacağım diyor. :krktm:
Ben zaten diyordum, bu kadar yüklenmese mi idim keşke
Vallahamı, İnşallah video çekimi yapar forumda ve instegramda paylaşır. @Cemal Ç. zombi seneryolarından kaçmış gibi dalasın mağazaya. 😍 :koptum:

Vallahamı, İnşallah video çekimi yapar forumda ve instegramda paylaşır. @Cemal Ç. zombi seneryolarından kaçmış gibi dalasın mağazaya. 😍 :koptum:
Fena bozmuş niyeti bu sefer. Tankla, topla, tüfekle mağazaya girecek. İntikam soğuk yenen bir yemek, ne olmasını bekliyordun, turşik diyor :krktm: :krktm: :krktm:

Geri