Gerçeklerin gün yüzüne çıkma vakti geldi.
Bütün herşeyi tüm çıplaklığıyla anlatıyorum.
Kırmızı köşede hayatında o güne kadar bir kerede en fazla 150 km kadar sürüş yapmış
@Cemal Ç. .
Mavi köşede o güne kadar bir kerede 430 km olmak üzere defalarca 200 km yapmış
@hamlet2006
Cemal diyor ki abi tabakhaneye yetişirmiş gibi bir günde 360 km basalım diyor bana.
Ben de diyorum ki Cemal sen hamsın şişer kalırsın, gidemezsin ayak uyduramazsın bana.
İllada İzmir'den Dinara gidelim diyor. Ben de diyorum ki illa gideceksek İzbana binelim 50 kmlik. Geriye 310 kmyi belki itiire kaktıra çıkarırsın.
Neyse bizimki yörük inadı. İnadım inat totoşum iki kanat mantığında.
Neyse yola çıktık. İzbana binmedik. Fena da gitmiyoruz. 110 km gittikten sonra
@Bahri Kaplan ağabey bizi Germencikte karşılıyor.
Aydında bir makara çeviriyoruz ortalamamız. 38-39 km/sa.
Tabi Cemal de başlıyor, göğsüm sıkıştı,nefes alamıyom demeler Nefes kesiliyor.
200. Km ye geliyoruz ve yemek molası veriyoruz.
Yemekten sonra Cemal duvara vuruyor. Gidemiyor, bildiğin gidemiyor. İnat yüz üzerinden yüz, ama güç finito. Neyse Kumkısık yokuşunu örmeleyerek çıkıyor sayın
@Cemal Ç. .Bize yetişmesi mümkün değil.
Kör topal Denizliye geliyoruz. Toplam 260 km oluyor. Dağılıyoruz. Bahri Ağabey ve Ben zımba gibiyiz. Bahri Ağabey Dinara gidelim dönelim diyor. Bacaklarımızda o güç var. Ama diyorum ki Cemali bırakmayalım. Cemalin hayallerinde başrolü oynamayalım, üzülmesin diyorum.
Tabi ki hata ediyorum. Kahrolsun içimdeki insan sevgisine. Keşke gitseymişim dediğim de olmuyor değil.
Sayın Cemal Ç beni özelden tehdit ediyor. Hatta konunun birinde alanen bile etti. Senin canına okuyacağım diye.
Takdir sizlerindir.