Scudo Sports

İzmir-Dinar Turu (1 Günde 360 km+)

Bir günde 360 km yapabilir miyiz?

• Toplam katılım
    178
Meşhur dondurmacı Arnavutun yerine sayın @Cemal Ç. in tavsiyesi ile gittik. Dondurmamızı yedik. Tam da hesap ödeyecekken içimden bir ses "Dur delimisin sen, hesabı Cemale niye yıkıyon, seneye Su Çıkan'da ödesin" dedi.
Dip not Su Çıkan Cemali öldürmese bile sarsabilir.:D

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: hamlet2006
  • Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Kucağımda yeni doğan oğlan, yanımda büyük oğlan sorup duruyor, cevap yazıcam diye uğraşıyorum.
Kıyamam.
Çocuklarının hatırı için 5 dakikalığına ateşkes. :ssrtcbya:
Sonra devam.
Edit:Bizim Berat ortalıkta yok, sizde mi?

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Buradayım yahu.😊

• Beğen
Tepkiler: aytu_14
Çünkü gelmemiş :) O tarafa bakmıyor hiç
Çünkü "öğrenilmiş çaresizlik" yaşıyor. :D Ona saracağımı ve kaçışın olmadığını biliyor.

Edit:Ben bu @Cemal Ç. yi çok seviyorum, kıyamam😈
Edit 2 Kamil seni de severim bilirsin.
Edit 3 @necmeddin ağabey, biliyorum bunu söylediğimde korkacaksın ama seni de seviyorum ;)

@hamlet2006 deplasmana gidiyorum bu hafta da biraz şafak sıkıştırıyor. İş için gidiyorum da Paris'in biraz daha güneyiymiş.
Neresi bilmiyorum ama gerginim o yüzden biraz.😁

Son düzenleme:
@hamlet2006 deplasmana gidiyorum bu hafta da biraz şafak sıkıştırıyor. İş için gidiyorum da Paris'in biraz daha güneyiymiş.
Neresi bilmiyorum ama, gerginim o yüzden biraz.😁
Fransa bayrağının dalgalandığı her yer senin için Fransa'dır.Kuzeyli-güneyli,Marsilyalı-PSGli yoktur.Sadece horoz vardır.

13 aralıkta napıyordum , evet buldum odun kesiyordum. 6 römork imanımı gevretti. :) İşin tuhaf tarafı ağır işleri ben yapıyorum ağlayan her zaman gardaşım @Cemal Ç. oluyor.
Çünkü "öğrenilmiş çaresizlik" yaşıyor. :D Ona saracağımı ve kaçışın olmadığını biliyor.

Edit:Ben bu @Cemal Ç. yi çok seviyorum, kıyamam😈
Edit 2 Kamil seni de severim bilirsin.
Edit 3 @necmeddin ağabey, biliyorum bunu söylediğimde korkacaksın ama seni de seviyorum ;)
Eyvallah kardeşim ben de seni seviyorum fakat hafiften tırsarak.:koptum:

@necmeddin ben ne zaman ağladım anlamadım ya neyse, öyle olsun bakalım.😏

@hamlet2006 Süleyman abi rampalarda çok ağlattım diyor senin için :ssrtcbya:
Ben kara gün dostuyumdur.
Bir yarış koşuyor olsak, takım olsak ama kişisel olarakta kazanabiliyor olsak. Takım arkadaşımda bir sorun çıksa ve ben gibi ilerleyemese, ben yarıştan cayar yanımda ki adama destek olurum.
Kişilik meselesi.😅
Dolaylı yoldan açıklamaya çalıştım ama BEN AĞLAMAM.
Ne demiş Fatih Sultan Mehmet?
"Konstantinapol ya ben seni alırım, ya sen beni"
Böyleydi sanırım. 😅

Ben kara gün dostuyumdur.
Bir yarış koşuyor olsak, takım olsak ama kişisel olarakta kazanabiliyor olsak. Takım arkadaşımda bir sorun çıksa ve ben gibi ilerleyemese, ben yarıştan cayar yanımda ki adama destek olurum.

İyi de sen bizi değil @Bahri Kaplan Ağabey ile ikimiz seni bekledik.Geride soluyup kalan sendin,hatırlatırım. :snzdglsn:;):D

Geri