hamlet2006
Forum Kedisi
- Tepki
- 35.938
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Orada sadece dondurma yoktu yav!😱 Olsun, Paşa'nın yanına çıkarız, sizide sarsar, ödeşiriz.🤣Su Çıkan
Kucağımda yeni doğan oğlan, yanımda büyük oğlan sorup duruyor, cevap yazıcam diye uğraşıyorum.@Cemal Ç.
Anladın sen. Yoruldum yazmaktan.
Kıyamam.Kucağımda yeni doğan oğlan, yanımda büyük oğlan sorup duruyor, cevap yazıcam diye uğraşıyorum.
Ben öldüm.🤪Kıyamam.
Çocuklarının hatırı için 5 dakikalığına ateşkes.
Sonra devam.
Ne diyeyim, kutlu olsun.🙂@Cemal Ç.
Öz konumuza dönüyoruz.
Geldin mi?
Edit:6000. mesajımı da atmış bulunuyorum. Vatana, millete, foruma hayırlı olsun
Çok bi mahsun yazdın. 😈Ne diyeyim, kutlu olsun.🙂
Çünkü gelmemişÇok bi mahsun yazdın. 😈
Çünkü "öğrenilmiş çaresizlik" yaşıyor.Çünkü gelmemişO tarafa bakmıyor hiç
Fransa bayrağının dalgalandığı her yer senin için Fransa'dır.Kuzeyli-güneyli,Marsilyalı-PSGli yoktur.Sadece horoz vardır.@hamlet2006 deplasmana gidiyorum bu hafta da biraz şafak sıkıştırıyor. İş için gidiyorum da Paris'in biraz daha güneyiymiş.
Neresi bilmiyorum ama, gerginim o yüzden biraz.😁
Eyvallah kardeşim ben de seni seviyorum fakat hafiften tırsarak.Çünkü "öğrenilmiş çaresizlik" yaşıyor.Ona saracağımı ve kaçışın olmadığını biliyor.
Edit:Ben bu @Cemal Ç. yi çok seviyorum, kıyamam😈
Edit 2 Kamil seni de severim bilirsin.
Edit 3 @necmeddin ağabey, biliyorum bunu söylediğimde korkacaksın ama seni de seviyorum![]()
@hamlet2006 Süleyman abi rampalarda çok ağlattım diyor senin için@necmeddin ben ne zaman ağladım anlamadım ya neyse, öyle olsun bakalım.😏
Ben kara gün dostuyumdur.@hamlet2006 Süleyman abi rampalarda çok ağlattım diyor senin için![]()
Ben kara gün dostuyumdur.
Bir yarış koşuyor olsak, takım olsak ama kişisel olarakta kazanabiliyor olsak. Takım arkadaşımda bir sorun çıksa ve ben gibi ilerleyemese, ben yarıştan cayar yanımda ki adama destek olurum.