Scudo Sports

İzmir-Dinar Turu (1 Günde 360 km+)

Bir günde 360 km yapabilir miyiz?

• Toplam katılım
    178
İyi de sen bizi değil @Bahri Kaplan Ağabey ile ikimiz seni bekledik.Geride soluyup kalan sendin,hatırlatırım. :snzdglsn:;):D
Zorlamayın isterseniz sayın @hamlet2006 .😏 Ölüme çelme takmış biriyle mi aşık atıyorsunuz?😁
Hazırlanır innletirim valla, pişman etmeyin adamı.😆
Ne beklediniz ya, sizi yakalayacağım diye nefes almayı unuttum,😊 çişe durmadım be ya.😅

Scudo
Ne beklediniz ya, sizi yakalayacağım diye nefes almayı unuttum,😊 çişe durmadım be ya.😅
Nasıl da itiraf ettirdim ama bize yetişemediğini. Forumun girişine asmak lazım bu söylediklerini

Nasıl da itiraf ettirdim ama bize yetişemediğini. Forumun girişine asmak lazım bu söylediklerini
He abi he.😒
Gelme üzerime, geçen hafta evde değildim, bisikletlerimi göremedim (tabi önce çocuklarımı 😁) bile.
Bu hafta evdeyim, hemde izinliyim ama tüm hafta yağışlı.😖
Bak bozma kafamı Avrupalarda bilmediğin yollara sokar kaybederim seni.🤣
Gerçi Arenberg yeterli onun için.🤪

@Cemal Ç.
Seni "çadır" larla ilgili bir başlıkta görmüşler.
Hayırdır yoldaş Ç

Geliyor musun demiyorum farkındasın değil mi?
Seni evden alırım ama sokağı hatırlamıyorum. Buca'nın o kısımlarını hep karıştırırım. Sürerek gidiyoruz değil mi?
Karabağ'ı geçince gerisi zaten bizim topraklar. 😁
Karabağ civarı biraz sıkıntılı ama, Ermenistan taciz eder.😏

Seni evden alırım ama sokağı hatırlamıyorum. Buca'nın o kısımlarını hep karıştırırım. Sürerek gidiyoruz değil mi?
Karabağ'ı geçince gerisi zaten bizim topraklar. 😁
Karabağ civarı biraz sıkıntılı ama, Ermenistan taciz eder.😏
Dünya yuvarlak bilmiyon herhalde. Biz de tersten gideriz.
Hem dünya rekorları doğudan batıya giderek kırılır.

Dünya yuvarlak bilmiyon herhalde. Biz de tersten gideriz.
Hem dünya rekorları doğudan batıya giderek kırılır.
Orada deniz var yahu, ben kendimi zor taşıyorum yüzerek. 🤪

Orada deniz var yahu, ben kendimi zor taşıyorum yüzerek. 🤪
Sıkıntı değil o, hallederiz.
Sıkıntıyı söylüyorum. Eğer ki doğudan batıya doğru giderek Ötüken'e gidersek Merzifonlu bıyıklı Polyana'yı göremeyiz. :krktm:Merzifon'dan geçmemiz lazım bir şekilde.

Önce şunu bir dönüyoruz.

Screenshot_20210605-214143_Maps.jpg
Sonra Ahmetbeyli'den Menderes'e dönüyoruz.
En son Kuşadası'nda Selçuk'a, oradan Torbalı üzerinden İzmir'e geliyoruz.

En son dediğime bakma, bu ilk üçlemeydi.
Sonrasında Çeşme, Mordoğan, Cunda falan var.
İlk güzergah Kemalpaşa, kımız çiftliği. Önce bir kımız içim kendimize gelelim. Belki Spil'i aşıp Manisa'ya falan ineriz.🤪

Önce şunu bir dönüyoruz.

266191 dosyayı görüntüle
Sonra Ahmetbeyli'den Menderes'e dönüyoruz.
En son Kuşadası'nda Selçuk'a, oradan Torbalı üzerinden İzmir'e geliyoruz.

En son dediğime bakma, bu ilk üçlemeydi.
Sonrasında Çeşme, Mordoğan, Cunda falan var.
İlk güzergah Kemalpaşa, kımız çiftliği. Önce bir kımız içim kendimize gelelim. Belki Spil'i aşıp Manisa'ya falan ineriz.🤪
Merzifon hani nerede?
Gez dünyayı gör @necmeddin 'i diye bisikletforum vecizesi bile var.

Merzifon hani nerede?
Gez dünyayı gör @necmeddin 'i diye bisikletforum vecizesi bile var.
Yola bir düşün bakalım. Yanlız @Cemal Ç. gardaşımın seninle işi var. Ekonomi danışmanlığına başladıktan sonra pedal atmayı bıraktın. Artık bir halat bağlar çeke çeke getirir seni. Yarı yolda bırakacak hali yok ya. Tam tersi olursa çok bozulurum Cemal . O kadar strawa kaydı boşunamı. :)

Gerçeklerin gün yüzüne çıkma vakti geldi.
Bütün herşeyi tüm çıplaklığıyla anlatıyorum.
Kırmızı köşede hayatında o güne kadar bir kerede en fazla 150 km kadar sürüş yapmış @Cemal Ç. .
Mavi köşede o güne kadar bir kerede 430 km olmak üzere defalarca 200 km yapmış @hamlet2006

Cemal diyor ki abi tabakhaneye yetişirmiş gibi bir günde 360 km basalım diyor bana.
Ben de diyorum ki Cemal sen hamsın şişer kalırsın, gidemezsin ayak uyduramazsın bana.
İllada İzmir'den Dinara gidelim diyor. Ben de diyorum ki illa gideceksek İzbana binelim 50 kmlik. Geriye 310 kmyi belki itiire kaktıra çıkarırsın.
Neyse bizimki yörük inadı. İnadım inat totoşum iki kanat mantığında.
Neyse yola çıktık. İzbana binmedik. Fena da gitmiyoruz. 110 km gittikten sonra @Bahri Kaplan ağabey bizi Germencikte karşılıyor.
Aydında bir makara çeviriyoruz ortalamamız. 38-39 km/sa.
Tabi Cemal de başlıyor, göğsüm sıkıştı,nefes alamıyom demeler Nefes kesiliyor.
200. Km ye geliyoruz ve yemek molası veriyoruz.
Yemekten sonra Cemal duvara vuruyor. Gidemiyor, bildiğin gidemiyor. İnat yüz üzerinden yüz, ama güç finito. Neyse Kumkısık yokuşunu örmeleyerek çıkıyor sayın @Cemal Ç. .Bize yetişmesi mümkün değil.
Kör topal Denizliye geliyoruz. Toplam 260 km oluyor. Dağılıyoruz. Bahri Ağabey ve Ben zımba gibiyiz. Bahri Ağabey Dinara gidelim dönelim diyor. Bacaklarımızda o güç var. Ama diyorum ki Cemali bırakmayalım. Cemalin hayallerinde başrolü oynamayalım, üzülmesin diyorum.
Tabi ki hata ediyorum. Kahrolsun içimdeki insan sevgisine. Keşke gitseymişim dediğim de olmuyor değil.
Sayın Cemal Ç beni özelden tehdit ediyor. Hatta konunun birinde alanen bile etti. Senin canına okuyacağım diye.
Takdir sizlerindir.

Gerçeklerin gün yüzüne çıkma vakti geldi.
Bütün herşeyi tüm çıplaklığıyla anlatıyorum.
Kırmızı köşede hayatında o güne kadar bir kerede en fazla 150 km kadar sürüş yapmış @Cemal Ç. .
Mavi köşede o güne kadar bir kerede 430 km olmak üzere defalarca 200 km yapmış @hamlet2006

Cemal diyor ki abi tabakhaneye yetişirmiş gibi bir günde 360 km basalım diyor bana.
Ben de diyorum ki Cemal sen hamsın şişer kalırsın, gidemezsin ayak uyduramazsın bana.
İllada İzmir'den Dinara gidelim diyor. Ben de diyorum ki illa gideceksek İzbana binelim 50 kmlik. Geriye 310 kmyi belki itiire kaktıra çıkarırsın.
Neyse bizimki yörük inadı. İnadım inat totoşum iki kanat mantığında.
Neyse yola çıktık. İzbana binmedik. Fena da gitmiyoruz. 110 km gittikten sonra @Bahri Kaplan ağabey bizi Germencikte karşılıyor.
Aydında bir makara çeviriyoruz ortalamamız. 38-39 km/sa.
Tabi Cemal de başlıyor, göğsüm sıkıştı,nefes alamıyom demeler Nefes kesiliyor.
200. Km ye geliyoruz ve yemek molası veriyoruz.
Yemekten sonra Cemal duvara vuruyor. Gidemiyor, bildiğin gidemiyor. İnat yüz üzerinden yüz, ama güç finito. Neyse Kumkısık yokuşunu örmeleyerek çıkıyor sayın @Cemal Ç. .Bize yetişmesi mümkün değil.
Kör topal Denizliye geliyoruz. Toplam 260 km oluyor. Dağılıyoruz. Bahri Ağabey ve Ben zımba gibiyiz. Bahri Ağabey Dinara gidelim dönelim diyor. Bacaklarımızda o güç var. Ama diyorum ki Cemali bırakmayalım. Cemalin hayallerinde başrolü oynamayalım, üzülmesin diyorum.
Tabi ki hata ediyorum. Kahrolsun içimdeki insan sevgisine. Keşke gitseymişim dediğim de olmuyor değil.
Sayın Cemal Ç beni özelden tehdit ediyor. Hatta konunun birinde alanen bile etti. Senin canına okuyacağım diye.
Takdir sizlerindir.
Gördünüz değil mi forum ahalisi @Cemal Ç. den gelebilecek en ufak bir tepki dahi yok.:ckskc:Zaten olamaz da:tskler:. Boşuna dememişler "Sükut ikrardan gelir" diye.

Sayın @hamlet2006 hocam, benim iş ne kadar ağır olmasada sabah 04:00'de evden çıkar, akşam 18:00'de eve gelirim. Yeni geldim yani.😅
Dün yazdığınızda yatmıştım, şimdi de yeni geldim. Uğraşmayın benimle gözünüzü seveyim.
İNLETİRİM BAKIN!🤣🤣🤣
Keşkeleri gün yüzüne dökeceksek işimiz var. Yol bisikletiyle benim hiç alakam yoktu (-ki hala çok anlamam. Ben "bisikletçi" değilimki, "bisikletliyim"😅) ve hiç uzun bir gezimde yoktu. Hiç bir şey bilmiyordum.
Size güvendim, sizde şimdi beni eziyorsunuz. 😏
Demezler mi "agam ayıp oliyi emme" diye?😁

Geri