Scudo Sports

İzmir - antalya turu öneriler

@gebermeyesice
evet beydaglarinda su kaynatmistim orda gecelemistim sabahta 2 gencle cesme basinda karsilasmistik ))) simdi marmaristeyim...gencler hava cok sicak bende iyice bronzlasayim diye 11 e kadr uyuyup ogle sicaginda pedalliyorum hic tavsiye etmem )) 3 de 1 performansa dusuluyor gunduz en iyisi serin saatler...

@ogeday13
cadir kurmayacak kadar yorgun oluyorum mati serip yayiliyorum cogu zaman ..keneye nerde yapistigini sorduk hatirlamadigini soyyledi...sicakta pedallamak istemiyorum ama hemen hemen herzamn sicak yapcak bisi yok ..gece ii oluyor ama tehlikeli tabii

Scudo
Bu tür uzun turlarda karayolları yerine dağ yollarını kullanmak her zaman için daha güvenli ve zevklidir. Hem kafa dinlemek, hem temiz havadan faydalanmak, hem de yeni yerler keşfetmek açısından...

• Beğen
Tepkiler: ogeday13
@süleymançakır bilemiyoruz ki rotamız dahilinde nerede dağ yolu var, haritadan bakıp plan da yapamıyorsun ne olur ne olmaz. İşi garantiye almak daha iyi sanki :)

@xaresx aman dikkatli ol :) biraz geç olacak ama planlayabilirsen sabah 6-10 akşam 5-8 pedal çevir derim. Şahsen ben öyle planlıyorum.

@ogeday13 8 Ağustos da izne çıkıyorum sizin durumlar ne alemde? Yakınlarda gidecek yer kalmadığı için ya Kaş'a gideceğim tekrar. ya da Datça tarafına gideceğim ama bu istikametin yolunu sevmiyorum pek.

Selam arkadaşlar. ben de ağustos başlarında izmir-antalya ya da antalya-izmir yapmayı düşünüyorum.açıkçası ilk defa bu kadar uzun bir yola tek çıkacağım, biraz çekincelerim yok değil. eğer yol arkadaşı arayan varsa eşlik edebilirim.

@S.Koca
4 yada 5 kesin Yola çıkıyorum. Rota hemen hemen tamam gibi. Bakalım nasıl yapcaz. Tek düşündüğüm sıcaklar :) ama sabah. 6-10 akşam 5-8 arası sürmeye kararlıyım. Gün olarak da minumum 20 gün sürer

Aynen @S.Koca acelem yok günde Max 60 km falan yaparım. Rahat rahat sıkıntı çekmem diye düşünüyorum :)

Sen planladın mı?

@ogeday13 Ağustos'un 11i Fethiye'den çıkarım yola. Kaş a kadar giderim. Saklıkent-Xanthos-Kaş yaparım. Buralarda olursan Fethiye'yi gezip Kaş'a kadar eşlik edebilirim.

marmaris datca yolu felaketti otostop yapmak zorunda kaldim 6 lt su bitirdim yiyecekleri bitirdim ama yolu yarilayamadim bile

• Beğen
Tepkiler: S.Koca
@xaresx aynen bende zorlandım orda 70km düzlük yok gibi . tekrar akyaka ya çıkmak da zor. yolu güzel ama yokuşları ağır biraz çeşmesi de az

@gebermeyesice Çadır durumu falan nasıl gözünüze çarptı mı birşeyler? Bir de eğim çok mu sert yoksa nispeten yumuşak ama devamlı mı?

kamp yerleri var ama ben marmarise gittim direk. 3-4 tane sert eğim vardı marmaris istikametine doğru.gerisi de biraz kapasite istiyo :) ben iyi kötü gittimde arkadaşım sıkıntı yaşadıydı o yolda (link) burda zaten gözüküyo eğimi

• Beğen
Tepkiler: S.Koca
Harita üzerinde bakmıştım zaten ama son noktada yolda başka olabiliyor eğim derecesi değil ama yol şartları vs derken daha yüksek eğimlere göre bile zorlayabiliyor o açıdan sormuştum. Yorumunuz için teşekküler çok faydası oldu benim için.

• Beğen
Tepkiler: gebermeyesice
surekli inis cikis var datcada hatta marmarise gelirkende , gurur yapup otostop yapmayacaklar 6 lt su ve yiyecek takviyesi yapsinlar gecen arabalardanda su dilenilebilir ....benim bu geziden en buyuk amacim gobegi eritmekti ama tam tam tersi oldu Allah Allah ya

İngiliz vatandaşın birinin bu Haziran'da yaptığı Antalya-İzmir rotası tura çıkacakların işine yarayacaktır. Gün gün turunu bloglayıp strava bilgilerini de eklediği için güzel olmuş...

(link)

Konuşmanın hepsini okudum. Güzel deneyimler okudum. Bana çok faydası olacağını düşünüyorum. Eylül gibi bende ufak çaplı bi tur yapmayı düşünüyorum. Tur yapan arkadaşlardan fotolarını bekliyorum :)

Arkadaşlar,

Biletimi aldım. Pazartesi İstanbul'dan 19.45 otobüsüne biniyorum. Muhtemelen Salı 5 gibi İzmir'de olacağım. İzmir'de durmadan ilk durağım Sığacık'a pedallayacağım. Rotamı aşağıda bulabilirsiniz.

https://i.hizliresim.com/5kMvX5.png

https://i.hizliresim.com/vLnDA4.png

Geri