@derşan sezer
derşan haklısın ,,,,,,şimdi şileye çıkış saati 06.05 oldu bostancıdan, sıcak kendisini 09.00 da gösterdi ama ekip 09.04 benzinciye ulaştı ,tabi en son halka ben geldim, iki arkadaş yapamadı geri döndü,,,,ben rampa çıkarken gene de tempomu yavaş tuttum ve yol yapımı var idi asla araç trafiğine girmedim çünki daracık yol bi gidiş ve dönüş var idi oraya girilmez idi........katran dökülmüş yoldan giderken teker dönmüyordu,,,,,zift yeni dökülmüştü dönüş çetin olacaktı ahmetli erenler eski şile yolu ısı o gün 28 derece idi ....fakat asla pişme olmadı rüzgar imdadımıza yetişti,,evet bu ağustos ayı ve temmuzdaki turlar için uyarı yapacağım sıcağa dayanıklı olanlar olması lazım .....ve tabi hız yapamayız .......aytek sabahın 05.20 sinde başlıyor 144 km ye ve 3 saatte olayı bitiriyor bu iş böyle olur bence altta yol olunca durum bu olmalı temmuz ağustos böyle olması lazım ,,,,bu pazar son derece düşük tempo yapıldı 45 derece oldu garipçede rampada ,kasılmadı zati kasmanın anlamı yok idi....herkezi uyardım tabi yorulan rampada inecekti ,,,,,,,,,,,,,,
şile dönüşü 200 km ye yaklaşan durum turun sonunda bana kendini hissettirince tempoyu tuzlaya yaklaşırken kestim çok ağır çevirmeye başladım ve lastik patlattık akabinde hemen gölgeye geçerek tekeri onardım ,,,,,