Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@binRR

ertan,allah ne muradın varsa versin valla,helal olsun sana.şimdi gerçekten tayfun huzur içinde yatacak,böylesi bir durumda onu yanlız bırakmamış olmak,bizlere de sayende huzur verdi,hangi camiden hangi vakit kaldırılacaksa cenaze haberini bekliyorum,selamlar,saygılar,

Tayfun bey'e Allah'tan rahmet diliyorum.Mekanı cennet olsun.Geride kalan ailesine ve tüm sevenlerine Allah sabır versin.:(

Arkadaşlar dün gece aile istanbul a geldi, ben babasının telefonuna da ulaştım Ceyda hanım sayesinde, fakat yazlık komşusu çağrı beyden edindiğim bilgi ya bu gün, yada yarın cenaze kalkacak, kendisi bana telefonla haber verecek yer ve zamanı bende sizlerle paylaşacağım. Benim çabam cenaze ile aileyi bir araya getirebilmekti bunuda başardık, gidip kalabalık yapmanın bir manası yok diye düşünüyorum, cenaze de artık bir araya geliriz. Salih ısrarla takip edip evde kimse yok demeseydi ben şahsen aileye ulaşılmıştır diye düşünecektim, çıkış noktam Salih oldu, emegi geçen herkes e teşekkür ederim bende.

Tayfun Bey'a Allah'tan rahmet dilerim, mekanı cennet olsun.

Ölüm nedeninin ne olduğu tabi ki otopsi neticesinde belirlenebilir. Fakat her durumda bu derin üzüntü verici olaydan ders çıkartmak gerekir.

Öncelikle grup içinde alt gruplar oluşturmalısınız. Birbirine denk olan insanları eşleştirmelisiniz. Buna SCUBA yani dalış sporunda "buddy" tekniği denir. Yani her durumda sizin yanınızda olacak, karşılıklı olarak birbirinizi kollayacağınız bir yoldaşı olmalı herkesin. Bisiklet tabiriyle herkesin bir domestiği olmalı.

Elbette ki sonuçta herkes kendi can güvenliğinden sorumludur, grup liderlerine karşı da bir söz söylüyor değilim. İstenmeyen olayları en aza indirmek, gerçekten bir grup olabilmek için elden gelen yapılmalı. Böylece grup aktivitesinden alınacak keyif te artacaktır.

@derşan sezer

Derşan hepimizin başına gelebilir, açıkçası kendi yaşamıma da benzettim biraz, Dediğim gibi çıkış noktam Salih in evde olan cep telefonuna cevap alamamasıdır, evde birisi olsa açardı mutlaka, sonuç olarak bu gün bana yarın sana Allah göstermesin bu işler.
Birde ben tek başıma ilgilenmedimki, Muhammed olsun, Ahmet Gökdere, Halil, Mustafa içdağ, Salih, Ulaş, hatta Cüneyt, daha ismini hatırlayamadıklarım da olabilir, insanlık o kadar da kötü durumda değil anlaşılan;)

Ertan abi Allah senden razı olsun... Çabaların için çok çok teşekkürler. Ben ailesinin bu konudan şu ana kadar haberinin olmayacağına ihtimal vermediğim için cepten arayıp birilerine ulaşır ve cenazeyle ilgi bilgi alırım umuduyla uğraşıyordum ama demek hala haberleri yokmuş, ne kadar acı :(

Cenaze merasimiyle ilgili bilgiyi bekliyoruz senden abi, gidip son görevimizi yerine getirelim...

@binRR

ben bu gün kartal adliyesine gittim istihbarat yaptım olayı anlattım ama oradakiler bilmiyor idi ailesine ras gelirim diye oraya gittim cenaze nerden kalkacak ise ben orda olurum ertan....

sevgili kurtcebe.....sende şu gözükaralıktan bari şu sıcak havalarda bari biraz fedakarlık et biraderim.........seni izliyor ve keyifli mesajlarını...aynı keyifle... paylaşarak okuyorum ama senin adına çok korkuyorum....bilmeni isterim kardeşim.....kendine dikkat et lütfen........sen benim gözümde türk bisikletinin son gladyatörüsün....

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@binRR

Zamanı ve kaldırılacağı yeri öğrenir öğrenmez haber verirseniz çok sevinirim işlerimi ayarlayabilirsem arkadaşımızı son yoşculuğuna uğurlamayı ve cenazeye katılmayı çok arzu ediyorum

@ali ayhan cıvıl

ali bey teşekkür ederim,,,bi şey kalmadı 54 e ,,,27 temmuz ,,evet artık durma zamanı ...........limitler tükenebilir ,,,,çılgın james dean sürat delisi idi ama hayatı ile ödedi araba kazası ....nitekim artık yeni arkadaşlar ile hafif tempolar yapacağız ...eylül ayından itibaren 100 km leri aşmayacak ....yalnız benim bi ikinci ben var o beni rahatsız ediyor diyorki git 160 km devir .............
gene deli fişekler ile ......bu ikinci ben bi gün beni öldürecek onu bazen kontrol edemiyorum .....hayırlısı diyelim sezon eylülde açılacak,,,

Geri