Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@ysnymn

herkes eşiyle mutlu ben ne yapayım müzmin hep bekar bende bisikletimle mutlu olayım
ne edek başka

:in: :in: :in: :D :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

Sen ustadsın canım abim..
sen böyle mutlusun sağlıklı ömürler, saygılarımı iletirim sana ...

Hornet ciğim Tolga hocam 06.30 dedi doğru mudur, mustafa yla birşeyler konuşuyordun saat değişti mi? ayrıca 200 km de 32 ortalama demişsin, performans turu olacağını düşünmüştüm, lütfen yavaş giden arkadaşlar varsa gelmesin, 43 ortalama planlamıştım, düşük süratlarda eklemlerimde ağrılar oluyor malüm yaşlılık:D :D :D

@cagan0403

cnm saat 8 hareket cadde bostan dan,
sevgili arkadaşlar zamanında çıkarlarsa,8,10 da bostancıdan hareket

selam can dostlar ,

bugün itibariyle teke şile üzeri antrenman yapan tüm arkadaşlara sonsuz ve derinden teşekkürler ...

yalnız birtakım şeylerden rahatsızlıklarım olmadı değil :)

şile ye gelmeden o ağaçlıklı yol çok güzeldi fekat bozuk satıh olması nedeniyle ortalama hızımı düşürdü ve demoralize oldum . :D

birde yolda abi bekleyelim arkadan arkadaşlar geliyor diye beni uyaran hornet yasin kardeşim birde baktımki rover mert ve yaman ile gözden kayboldular :D

birde bir arkadaş vardı ismi cem idi o ne biçim gidiyor öyle arkadaş forumdan bizi izliyorsa az beri gelsin tam yanaşacam bilader selam ben tolga senin ismin neydi diyip tanışacam yook ..vızır vızır çeviriyor .. arkadaş kesin yarışçı ..:)

birde yasin yamana derinden kırgınım yokuş aşşağa inerken yol ikiye ayrıldı yolu bilmediğim için frenledim .. yaman abi nebiçim bisiklet kullanıyorsun gibilerden cümle kurdu ve beni odun kömür misali kırdı ..:D :D eğer beni burdan duyuyorsa az beri gelsin ..:D kendisine yarışlarda başarılar diliyor sevgilerimi sunuyorum herşeye rağmen :D

şileye girdik sağda benzincide ant , kaya ve beni diğer arkadaşlar bekliyorlardı .. yanaştık 2 çukulata bir su aldım tam yiğecem haydiii baktım millet kaskını giyiyor yola devam edecek .. neyse ağzım köpüre köpüre tekrar seleye oturup yola devam ...:D :D

otobanttan dönerken kopmalar başladı o zamana kadar hiç kopma olmamıştı :D :D

neyse yol üzerinde ben , dinçer , kaya ve ant durduk .. çorapları çıkartıp uzandık kamelyede çaylar geldi hoş beş muhabbet akşamüstüsıcak azalınca çıktı yola ...

ahh ahh ahmet hocam ne varsa sende var beni bu adamlara bıraktın haşamat oldum yolda ..

sen naaptın sağ salim vardın inşallah ...

@Tolga Gürgün
:D :D :D :D :D sana beni takip et demiştim Tolga hocam,:D :D :D ben kestirme yoldan geçtim, sizinle aramızda 10 km fark vardı , şileyi bitirdim bir benzincide erzak temini için durmuştum ki bide baktım double Yasin ve Ferrai Mert dalmladı, hasta bunlar Tolga hocam:D :D :D sonra kısa yoldan gidelim dedik, paşaköye girmeden samandıra üzerinden, Yaman kardeşim abi benim yoldan gidelim yoksa abiden saymam diye üsteleyince kıramadık, 3-4 km kadar uzadı bizim yol, ama düzgün yoldu yormadı, sonra tam kartal çevreyoluna inecekken comander ali kardeşimin tavsiyesi aklıma geldi ve Mert kardeşime kayışdağı üzerinden daha kısaymış dedim, demez olaydım 5 km kadarda oradan uzadı, neticede ayak tabanlarım şişmiş olarak 175 km tamamladım, çok mutluyum en kısa sürede yenisini yapalım:D :D :D :D :D

Tolga abi tırmanışlar başlayınca bana bi şeyler oluyor ondandır :D Ama sende öne geçinçe birden hızlanıyorsun, arayı açıp yavaşlıyorsun heralde yıllarca pro turlarda kaçış gruplarında olmanın verdiği bir alışkanlık.

Biraz kopma olsada yolun büyük kısmını grup olarak geçtik zevkliydi. Benim evden eve 185 tuttu.

(link)

@hornet

Yasin ' cim ,

yokuşlarda ben çok zorlanıyorum arka rubleyi 12-37 yaptırmayı düşünüyorum . :D evet çok doğru bir tespit yıllarca Dubai ' de pro takımlarla antrenmanlar sonrası kazanılan bir özellik :D :D

Tur için Çok Teşekkürler Yasin ' cim :D :D ....

@Ahmet Gökdere

:D :D :D abi nasıl olur benim 190 km olmuş . yasin ' in 185 senin 175 .. arada hızlı çeviriyorumya ondan km çift çift atıyor heralde :D :D

en kısa zamanda yapalım senin gibi 40 ını aşmış fekat 24 yaşındaki gibi tempo yapan ve mert , duble yasin ler gibi olgun can dostlar olduğu sürece sırtımız yere gelmez . .birde dün tanıştım dinçer kardeşim , yokuşlarda beni iktirdiği için ant ' a ve beslenme konusundaki bilgilerinden dolayı kaya ' yada burdan sonsuz teşekkürler :) :) :)

iyi birer hafta diliyorum ..

@Tolga Gürgün
sevgili Tolga hocam, ben bazı kestirme yolları tercih ettiğimden 10 km kadar kısa olmuş, biz bunu yıllar önce tour da da denemiştik te diskalifiye etmişlerdi şaşırmıştım:D :D :D dün bende çekiş sisteminde problemler yaşadım, yokuşlarda çok rahat çıkmama rağmen inişlerde birtürlü hızlanamadım, sanırım artık 30/35 ruble uygulamasından vazgeçmeliyim diye düşündüm,:D :D :Dhaftaya benzer bir tur yapmayı öneriyorum, yalnız bu sefer tavuk şiş değilde kuzu şiş yapalım derim, malüm havalar sıcak , hem lezzetli olur, hemde süt kuzusu alırsak sindirimi kolay olur kanaatindeyim ne dersin:in: :in: :ci:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Tolga Gürgün

abi birde birşey merak ettim, siz dubaideyken dubai towers' damı kalıyordunuz:rolleyes: ikincisi muz orada ucuzdur sanırım antrenmanlarda muz mu veriyorlardı abi takım arabasından bilgilendirirsen sevinirim, saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

abi hani 2 sene önce bindirbir gece masalları dizisinde oynayan bergüzer korel ve halit ergenç ' in Duba ' ide proje yaparken kaldıkları otellerde kalıyorum ..:D :D

sert antrenmanlarda memleket hasretiyle yanıp tutuşurken takım arabasından köy yoğurdu , kestane balı ve kars kaşarı veriyorlardı :D :D güzel abim , sevgi saygılarımla .....

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ahmet Gökdere

abi çok haklısın gerçekten .. bu sefer ben mtb yi modifiye edip dişsiz 29 jant ve 57 / 43 büyük aynakol takıp öyle gelmeyi planlıyorum :D :D

yol bisikleti beni çok yordu parmak uçlarım halen uyuşuk mtb ile tek oturumda 450 çevirdim bu kadar yorulmadım ben abi :D :D :D

bir de bir şey sorucam anadolu yakasında masaj yaptıracağım bir yer varmı dün tv de gösteriyordu kronun biri turist hatuna çukulata masajı yapıyordum çok özendirdi güzel abim

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün

Tolga abim arkadan hızlı geliyordum ondan birden önüme kaldın yol bu sonuçta ha diyincede durmadığından kötü bir şey olmasın diye birden parladım sürçü lisan ettiysek af ola

@Ahmet Gökdere
canım abim benim dediğim gibi yapsaydınız kaymak gibi yoldan gidicektiniz ama : ((

Geri