selam can dostlar ,
bugün itibariyle teke şile üzeri antrenman yapan tüm arkadaşlara sonsuz ve derinden teşekkürler ...
yalnız birtakım şeylerden rahatsızlıklarım olmadı değil
şile ye gelmeden o ağaçlıklı yol çok güzeldi fekat bozuk satıh olması nedeniyle ortalama hızımı düşürdü ve demoralize oldum .
birde yolda abi bekleyelim arkadan arkadaşlar geliyor diye beni uyaran hornet yasin kardeşim birde baktımki rover mert ve yaman ile gözden kayboldular
birde bir arkadaş vardı ismi cem idi o ne biçim gidiyor öyle arkadaş forumdan bizi izliyorsa az beri gelsin tam yanaşacam bilader selam ben tolga senin ismin neydi diyip tanışacam yook ..vızır vızır çeviriyor .. arkadaş kesin yarışçı ..
birde yasin yamana derinden kırgınım yokuş aşşağa inerken yol ikiye ayrıldı yolu bilmediğim için frenledim .. yaman abi nebiçim bisiklet kullanıyorsun gibilerden cümle kurdu ve beni odun kömür misali kırdı ..

eğer beni burdan duyuyorsa az beri gelsin ..

kendisine yarışlarda başarılar diliyor sevgilerimi sunuyorum herşeye rağmen
şileye girdik sağda benzincide ant , kaya ve beni diğer arkadaşlar bekliyorlardı .. yanaştık 2 çukulata bir su aldım tam yiğecem haydiii baktım millet kaskını giyiyor yola devam edecek .. neyse ağzım köpüre köpüre tekrar seleye oturup yola devam ...
otobanttan dönerken kopmalar başladı o zamana kadar hiç kopma olmamıştı
neyse yol üzerinde ben , dinçer , kaya ve ant durduk .. çorapları çıkartıp uzandık kamelyede çaylar geldi hoş beş muhabbet akşamüstüsıcak azalınca çıktı yola ...
ahh ahh ahmet hocam ne varsa sende var beni bu adamlara bıraktın haşamat oldum yolda ..
sen naaptın sağ salim vardın inşallah ...