Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@ysnymnYaws işte gel meşhur ol hatta adaşı merti ahmat hocamı falanda kap gel bizi peleton sanırlar havası yeter yaws:D :D :D

Bu arada bişeyler söyledi kuşlar bana kesilmişsin yokuslarda falan filan :D :D :D
İsim sorma hayatta vermem ama sağlam bir kanal:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Hakan cığım bu Yasinler ve Mert in peşinde telef olduk, ben kendime elektrikli bisiklet sipariş ettim, senide ancak yamaha motosiklet çeker Hakan cığım:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@ysnymn

Yasinim bu Hakan abi yine aramıza girmeye çalışıyor bak ufaktan ufaktan :D

@Ahmet Gökdere

ahmet abi bende karacabey at çifliğinden bir kısrak alarak kartal sanaiide payton yaptırıp ona binmeyi düşünüyorum . . :D :D

çevir çevir nereye kadar ne için kim için boşuna yorulduk yıllar yıllı ..:) göbek yaptık başkada bir şey yok ..:)

paytonumla sahilde sade kahvemi yudumlarken bir yandan da kozmopolitan dergisi okuyacağım.. :D :D

• Beğen
@Tolga Gürgün
abi doğru bir karar vermişsin, kozmopolitan tercihinde de çok isabetlisin,ben sabah kahvaltımı yaparken kozmopolitan okumadan yapamıyorum abi, paytonda bana da yer olur mu abi, yoksa at terler hasta olur mu dersin 2 kişiyi çekebilmek için:D :D abi bide nalları karbon yatırmak iyi olur kanaatindeyim

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

abi kırbaçı şaplattıkmıydı 35 temponun altına düşürmeyiz .. paytonu 2 kişilik yaptırıyorum senin yerin her daim rezerveli güzel abim :D :D
nalları look keo sprint carbon taktırıcam tamam :)

• Beğen
ne kırbacı ne şaklatması ??? neye hazırsınız... :eek: :eek: :eek: aman beyler yanlış anlayan felan olur.2 kişilik fayton fantezileri felan ayıp olmuyo mu.:D :D :D :D :D

• Beğen
@Ahmet Gökdere

ahmet abim daha düz bir parkur öneririm daha uzun olan mesala haftaya kartepe yapıcaz iyi olur bence senin kadar pro olamasakta böyle düşünyorum : ))

• Beğen
@hornetYasinım ben yokuşta bayılanlarla takılmamaya karar verdim sonra ne olur ne olmaz kımseyı bisikletten soğutmak istemem:D :D :D

@STORMER

Bisikletten soğutacak en son kişi sensin zanım abim sen merak etme biz yokuşda bayılırız ama soğlık olsun yoldaşlığımızıda yaparız ;)

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Geri