@ysnymnBen her kış cıkıyorum şekerim bide senin için cıkarımda ondan sonra sen naapıcan ben onu düşünüyorum şimdi böleyim o zaman noolur sen düşün Sen boşver adaşını oda bigün toslar ama kurnazdır o bilir işini
Ulen siz niye bu Yasin'le bu kadar uğraşıyonuz bakem Çok konuşmayın yolunuza raptiye atarım slime da kurtarmaz sonra Pazara organize işler dönüyor kanısındayım nedir olay hımm??? Sevgili HTR'ım ve Radio Shack'lim bir dede Liquigas'lımız var tabe ayrııı. Öle pro muro ayakları tırmalar beni TDF'in yolları giydirtmeyin bana MİLRAM'ları alrım ifadenizi heeee
Dönüşüm muhteşem olacak Ahmet hocam rüzgarına girmek için ağır antreman yapıyorum ... Bu haftasonu için üzgünüm, Paris de olacağım , Şanzelize girişinde Contadur un beline sarılacağım
@spirit Osman hocam hasretle döneceğin günleri bekliyor olacağım sen zaten giderkende muhteşem gitmiştin hocam:in: şanzelizeden yıllarca geçmişliği olan eski bir pro bisikletçi olarak, eski dostum lance e de selam söylemeni riza ediyorum, hey gidi günler, torunlarıma anlatacağım çok hatıram var
@STORMERkardeş bak artık hanımlar çıkıyor kartepeye, yakında senden başka çıkmayan kalmayacak, sonra bisikletle en yüksek süratiniz neydi sitelerinden toplayacam seni
@Ahmet GökdereNaapıyım be abı kendimi telkin ediyorum.
Bu çocuk okumaz abi
Bel için eski sistem yapalım neydi onun adı bardaklama yapalımŞaka biryana geçmiş olsun bel şakaya gelmez bence kontrol altında tutmak lazım amannn:rolleyes: