Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@ysnymn

Adaş motivasyon benim yaptığım :D :D Gel sen gel yenge bişi demez, hem yolda Ahmet hocadan taktik alırsın bu konularda :D

Ahmet hocam valla dohtor adamsın pazara kadar eyi et kendini :)

Bu akşamda Mamiyi yakaladım kaçak et keserken :D

Scudo
@ysnymnBen her kış cıkıyorum şekerim bide senin için cıkarımda ondan sonra sen naapıcan ben onu düşünüyorum:D :D :D şimdi böleyim o zaman noolur sen düşün:D :D :D Sen boşver adaşını oda bigün toslar ama kurnazdır o bilir işini:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: spirit
@STORMER

sen çıkarken ben burda kaçkar yarışlarında yırtınıyor oluyorum ama yavaş çık hakan bey, sonra kayarsınız buzdan :D :D

adaşıda görücem ben :D :D yenge belli olsun görür o :D :D

şimdi ben yatıyorum gelip gelmicem c.tesi akşam belli olucak hayırlı cumalar......

Ulen siz niye bu Yasin'le bu kadar uğraşıyonuz bakem:D :D :D Çok konuşmayın yolunuza raptiye atarım slime da kurtarmaz sonra:D Pazara organize işler dönüyor kanısındayım nedir olay hımm??? Sevgili HTR'ım ve Radio Shack'lim bir dede Liquigas'lımız var tabe ayrııı. Öle pro muro ayakları tırmalar beni TDF'in yolları giydirtmeyin bana MİLRAM'ları alrım ifadenizi heeee:D :D :D :D :D

@cannonfire

:in: :in: :in: işte böyle :D :D beyaz formalı lance'le bot bağlamış arkadaş nerelerdesin ya bir vur bakım kendini rampayada alem görsün ;)

@spirit Osman hocam hasretle döneceğin günleri bekliyor olacağım:D :D :D sen zaten giderkende muhteşem gitmiştin hocam:in: şanzelizeden yıllarca geçmişliği olan eski bir pro bisikletçi olarak, eski dostum lance e de selam söylemeni riza ediyorum, hey gidi günler, torunlarıma anlatacağım çok hatıram var:D :D :D :D

@ysnymnOooooooooo Hornetime çok ağır yapıyorsun :D :D :D Sanki belden aşağıya vuruyosun:D :D :D Yoksa ondadamı olma ihtimali var hani nebiliyim sanki vakti geldi sanki:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ahmet GökdereNaapıyım be abı kendimi telkin ediyorum.:D :D :D
Bu çocuk okumaz abi:D :D :D

Bel için eski sistem yapalım neydi onun adı bardaklama yapalım:D :D :DŞaka biryana geçmiş olsun bel şakaya gelmez bence kontrol altında tutmak lazım amannn:rolleyes:

@cannonfireUleynnn hayırdır nişadırmı sürdün nedir bu gaz yaws:D :D :D Arakla kendini bak akşam yanındayım :D :D :D Ne kullanıyon sen bakeymmm:D :rolleyes: :eek:

• Beğen
Tepkiler: hız
@STORMER

Yok abi öle kalıcı ilişkilerden uzak duruyorum :D bu yaşlarda yan etki gösteriyormuş. :D :ci: :ci:

• Beğen
Tepkiler: hız
@hornet

:D :D :D

Yasin ' cim

Sahilden ben sizi karşılarım .. Sabihadan , Tepeören dağı üzerindenmi Eski İzmit yoluna bağlanırız ....:) ?

Selamlar ,

@Tolga Gürgün

Sabihasız geçen gittiğimiz yolda olabilir Tolga abi, şekerpınardan hem gebzeplastikçilerin pis yolundan geçmemiş oluruz

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@hornetYamanım bak ben sana ne dedim senin adaş kurnaz yaws:D :D :D

Geri