Merhabalar,
Pazar sabahı bir aksilik olmaz ise saat tam 08:00'de Kantarcı durağında hazır olacağım.
Artık hafta sonları antreman yapmanın zamanı geldide geçti bile.
Görüşmek üzere,
@rower mertMert cim saol, ama bunu saymayız, kondisyona dikkat et, daha yaz uzun haftaya gelirsen kartepe var , olmadı şile var ağva var yeterki sen iyi ol
Ustadlar, sabah kacta, nerde bulusulacak ? Guzergah nasil olacak ?
(Yol konusunda balik hafizali oldugumdan soruyorum , yoksa Ahmet hocanin pesini birakmamak niyetindeyim .. ) Bende gelmeyi planliyorum..
Osman
Yarın Uludağ turuna katılacaklara şimdiden başarılar,bu tura katılmak isteyen Aytekin Erzan'ın mesajını iletiyorum;
Değerli arkadaşlar bu turda sizlerle birlikte olmayı çok fazla arzuluyordum fakat sakatlıktan yeni çıktığım için ve sizin bu tur için öngördüğünüz rakkamlardan çekindiğim için maalesef sizlere bugün içinde katılacağımı belirtmeme rağmen , üzülerek şimdi katılmayacağımı söylemek durumundayım şuanki durumum bu turu sizin öngördüğünüz rakkamlar dahilinde yapabileceğime kanaat getiremiyor ayrıca
halen motive olabilmiş değilim ve turu yarıda bırakmak bir araca binmek istemiyorum bu yüzden kendimi ve sizleri riske atmayacağım önümüzdeki günlerde kendimi daha iyi hissettiğim turlarda görüşmek üzere sizlere hayırlı bir tur dilerim saygılarımlar Aytekin ERZAN.
Not:Gelirsem 06:00 dan önce Bostancı deniz otobüsü durağının oradaki ışıklarda olurum.Aytekin Erzan
Arkadaşlar ben ilk bisiklet sürüşümü sizlerle gerçekleştirmiştim ama ne yazıkki MTB ile sizlere yetişemediğimden yarı yola bile gelemeden sizlerden kopmuştum. Şimdi Güzel yol bisiklet aldım. Hala hafta sonu F1 yada havaalanı turlarınız devam ediyor mu?