Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ahmet Gökdere

evet hocam artık bende light oldum sinir stres yok hanım ne derse o oluyo artık evde iyi dileklerin için allah razı olsun cem;i cümlemize inşallah bol kazanç hayırlı rızık iyi bir eş iyi bir binek merhametli kalp allah korkusundan yaşaran göz nasip etsin(amin)

selam arkadaşlar ,

pazar günü uludağa başka gelen yokmu ?

yasin ' im , ahmet hocam yanımıza yemek ve bol su alalım yol boyunca lokanta aranmayalım .

06:00 bostancı çıkışlı olarak gidiliyor pendikten kartala doğru ısınır sizi karşılarım hayırlısıyla ..

ilave etmek istediğiniz benim atladığım bir şey varmı ? :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Güzel bir antreman olur inşallah, dikkatli olun sıcağa dikkat edin şekerinizi düşürmeden 45 temponun altına inmeden çıkıp gelin şu Uludağ'dan hepinize sevgiler , kıskançlıkla takip ediyorum performansınızı Allah kaza bela vermesin görüşmek üzere:):):)

valla arkadaşlar ben bisikletle dakar rallisini pit stopsuz tamamlamış biri olarak, zirveden önce durmam, duranları beklemem, herkes hazırlık gelsin, ayak uyduramayan gelmesin kardeşim:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere
Dönüşün için canlı yayın araçlarına haber verdim ama yayıncı kuruluş ahmet beyi finishde hangi açıdan çekmemiz gerekir diye soruyorlar tercih ettiğin bir açı varsa söylede menajerin olarak açıları halledeyim abi:)

@Alp Aslan
Alp cim profil önemli değil, biliyosun tom cruise ,brad pitt ve george cloney e benzetirler beni, yalnız mümkünse uydu yayını olsun hd kalitesinde daha yakışıklı çıkıyorum:D :D

@Ali Emre Akcan

Emre selam.
Esini ve seni tebrik ederim. Allah vatana millete hayırlı bir evlat nasip eder inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Ahmet Gökdere

ahmet hocam selam ,

bende öyle düşünmüştüm zirvede 2-3 dakka durup az soluklanıp döneriz . :D

güzel abim senden ricam yokuşlarda arkandan sıfır geleceğim için ara ara ayağa kalkıp sprint yaparken dikkat et tekerlekler sürtmesin . :D

birde gruptan bir ufak ricam daha olucak ; benim ruble en küçük 14 lü olduğundan yokuş aşşağı gidişlerde beni beklemenizi rica edeceğim . 47 den fazla tempo veremiyorum :D :D

@Tolga Gürgün
:D :D :D aşkolsun Tolga hocam benim ne kadar tecrübeli olduğumu herkes bilir, ayrıca yokuşlarda ancak bana kanca atarsan sıfır gelirsin, sende biliyorsun ki ben özel yokuşçu göbeğimle yokuşlarda aniden ivmelenebiliyorum:D :D yalnız Tolga hocam bu iki Yasin kardeşlerimiz bizi harcar diyorum , bunların tekeri falan patlarsa durup yardım etmeyelim derim:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere
Keşke abicim adam akıllı bisiklete binmeyi özledim birde size katılıp seni yokuşlarda kopup giderken izlemek vardı ama bu sıralar işler ön planda herşeyi rayına oturtursam ufak ufak binmeye başlarım inşallah, aman kendinize dikkat edin bol eğlenceli, keyifli, hızlı, adrenalin dolu bir antreman olsun görüşürüz abi

selam arkadaşlar
kaç gündür,iş yoğunluğundan,foruma girme fırsatı bulamadım,
sabah kalka bilirsem,antremanda görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Geri