Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Kaşif

ediliyor tabi,her tatil günü
yukarda link verdim bu günkü turla ilgili,bakabilirsiniz;)

@Tolga Gürgün

hocam ahmet abi ve osmanla performansınızı keyif, şaşkınlık ve de kıskançlık içinde izliyorum, tebrikler...
artık başka bir boyuta geçtiniz, sizi yakalamak zor ...da abi sizin için haftaya küçük ağrıya çıkacaklar diyorlar.:7: :7: :7:

(not: fotoğraf çekmeye fırsat olabildi mi?)

@Ahmet Gökdere

Üstadlar vücudumda ne kadar kas,yağ varsa hepsini hissediyorum. :(
Benim için biraz acı verdi , Uludağ tırmanışına katılamayıp dönmek durumunda kaldığım için kusura bakmayın . Kartepe ve Uludağ deneyiminden sonra
"Müteşebbis yol bisikletçisi " ünvanını kimseye bırakmam ..:D
Şu yokuşlar için bana bir antreman önerin yaw tırt deyip kalıyorum eğimi görünce :mad: Pazar günü için Ahmet, Tolga , Yasin & Yasin kardeşler hepinize teşekkürler..

Görüşmek üzere
Osman

@Bülent ERYILMAZ

Bülent Abi böyle hafta sonu kaçamaklarına senide bekliyoruz yeni yerler görüyor fındık , fıstık , jel , ekmek arası helva , pohaça , çay , kahve , dürüm kuzu şiş , tek lavaşlı adana dürüm , magnum fıstıklı , poverade , bol erikli su etc götürüyoruz ...:D :D :D

sevgili Yasin kardeşime 2 yıl önce başlattığını "rutin dışına çıkalım hareketi" nedeniyle teşekkür ediyorum, yoksa sabiha gökçen bostancı hattından ayrılamayacaktık, saol yasin im,
dün yalova Bursa arasında güzel güzel Yasin kardeşlerim bizi çekerken, uludağ a vardığımızda daha diri olalım diye ona göre tempo ayarlarken, 35-40 mis gibi gidiyorken, durmadan atak yapan, harbi psikopat tolga kardeşim hepimizi uludağ a vardığımızda yordu:D :D ilkkez bir antrenmandan sonra yorulduğumu hissettim, uludağ inişi pedala basacak halim olmadığını düşünürken yediğim teklavaj adana dürümle kendime geldim:D :D Yasin ler muhteşemdi, Tolga hocamı yerinde tutmak mümkün değildi, bana göre bu antrenmanın en iyisi, Osman hocamdı, antrenmansız olduğunu bildiği halde büyük cesaret örneği gösterdi, Osman hocam yokuş çıkmanın yolu böyle turlara katılmak, bir ikisinden sonra seni kimse tutamaz

az önce Hakan ımla konuştuk, haftaya eşi tatile gidiyor, benimde öyle, Yasin cim kendini hazırla , yanına da Yasin Yaman ımı, Mert imi kimi bulursan ayarla, haftaya pazar kartepe yapalım, Tolga hocam, Osman hocam, haftaya uludağ üzerine kaymaklı kadayıf niyetine kartepe diyorum ne dersiniz:D :D :D :D

@Ahmet Gökdere

ahmet hocam nasipse bu cumartesi izmire gidicez ailecek salı döneceğim .

temmuz ilk 2 hafta doğu karadenizdeyim tüm yaylalara oradaki yaklaşık 27 kg lık bisan apenin marka bisikletimle çıkmayı düşünüyorum :D :D

27 sinde uyarsa tur olursa mani olmazsa ölümüne varım abi :D

@spirit

zanım benim,her gün 500 karın çalış,yokuşları rahat tırman:) :in:

• Beğen
Tepkiler: spirit
@rower mert Mert cim en kısa zamanda seni de bekliyoruz, iltifatın için teşekkür ederim, siz sevgili kardeşlerimin rüzgarına yatarak bişeyler yapmaya çalışıyoruz:D :D

Abi bu hafta bilmiyorum, gidilebilir tabi ama uludağ tırmanışından sonra hemen kartepe ne yapar bünyeyi bilmiyorum:D 27si daha makul gibi, ama konuşuruz yinede.

Tırmanış çok fenaydı yafs, 2 saatlik tırmanıştan sonra zirvede finiş yaptık Yasinle ben atak çektim o cevap verdi ama ikimizinde başka bişey yapacak hali kalmamıştı :D beraber girdik

Bir ara Yasinle 40-45 tempolarda değişe değişe giderken zamanında Ahmet hocamın Tour de France 14. etabındaki kaçışı geldi aklıma. Hani Eddy arkandan el hareketi yapmıştı...

Tebrikler Tebrikler , ayağınıza sağlık , yediğiniz Adana Dürüm beni çok gaza getirdi Ahmet bey acil çalışıp Dürüm operasyonlarındaki yerimi almam lazım, kendinize iyi bakın görüşmek üzere

Geri