Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@hornet

Ahmet Hocam ve Yasin ' cim sabah ezanı 04:30 da okunuyor yarım saate kalmaz hava aydınlanıyor hani diyorum 05:00 de bostancı çıkış olsa o gün belki sıcak olucak en azından serinlikte yolu yarılarız Osman Hocam sen nersin sende geliyorsun değilmi haftaya ...

selamlar ,

grub sakinlerinin haftasının bol neşe ve kahkaha dolu geçmesi temennisiyle . . :)

Scudo
selam istanbul yol grubu

ben 13 haziranda offroad yollara dalmak için su düşen taraflarına gideceğim güzergah pendikten eskihisar olacak sabah 06.45 de sahil yollarından geçeceğim denk gelirsek şimdiden size burdan söylediğim gibi bol şanslar diyeceğim

:in: :in:

13 haziran da Yasin im Tolga hocamdan başka gelen var mı, Mert in durumu nedir, kürek takımı işindeydi enson, uludağ işi uzun iş domestic lazım takıma, benim kilo biraz arttı, yol uzun diye beslenmeye önem veriyorum bu aralar, beni tek başına zor çekersin sanıyorum:D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@hornet
valla Yasin im kendi iyiliğin için en azından Yasin yada Mert i kandırmanı öneririm, bu sefer kartepeden daha zorlu olacak sanıyorum, suyumuda taşımanı rica edeceğim:D :D :D 20 sinde kartepe yapar mıyız şimdiden ayarlasak diyorum, hatta bu yalova-uludağ-yalova yı iyi çıkartırsak 20 sinde bostancı-kartepe-bostancı yapalım diyorum

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ali Emre Akcan

ali dostum selam nerdesin gözükmüyorsun yahu 300 km de varmısın
uludağa kaçmaz 270 i mtb de devirdin şimdi 300 km lik yol var fark 30 km

:in: :in:

@Kudret Kurtcebe

abi ben dükkanı kapattım buralarda fener kilyos demirciköy taraflarında 80 km lik kısa turlar yapıyorum eşimin hamileliği sebebi ile sabah 6 da çıkıp geliyorum ecden fazla uzaklaşmadan yapıyorum fırsat buluyrsak bir gün karşıya geçicem ama sevgiler

@Ali Emre Akcan

ali dostum gözün aydın bir evlat edineceksin ne mutlu sana hiç evlenmedim gitar çalmaktan bisiklete binmekten vakit kalmadı bir de baktıkki 53 e gelmişim artık eskisi gibide basamıyorum yaşlandım ali üstad geçen genç semir dostumla kartepeye gebzeden topukladık 73 km durmadan 3 saatte gittik ortalama 25 e geldi düşük tabi benim için emme esas kötü olay 5 .km kartepe zirve çıkışında beni yakaladı aşırı sıcak beni yordu ve sağ diz uyuştu çok düşük tempoyla 3 saat sonra kuzu yaylasına kadar çıktım ve orda serildim artık kartepede benim için bitti emekliye ayrıldım bundan sonra doğu ekspresi ile gider ve dönerim o rampaları bırakmak niyetinde değilim

@Alp Aslan

sağol alp im ve kudret abicim allah cümleye nasip etsin malum hanımda yaş 40 olduğu için fazla yalnız bırakamıyorum buralarda 70-80 çıtır turlarla idare erken saatte bu arada kudret abi eskisi gibi basamıyorum demişsin bu basma olyaını açıklarsan sevinirim malum türkçe lastikli bi dil nereye çeksen geliyo

@Ali Emre Akcan

bisiklet için diyorum öte durum

öhhö öh hö öhhö

:in: :in: :in: :in: :in:

Geri