Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@hornet ben yarın yağmurun şiddetine bakmadan hareket ediyim diyorum, belki pozitif düşünürsem yağmur az yağar:D ben sabah otoban git-gel şile niyetindeyim, gelmek isteyen olursa beklerim

• Beğen
Tepkiler: spirit
Scudo
@hornet

20 si konusu netleştiyse bende izinleri ayarlamak üzereyim :D geleceğim.
Yasin' im güzergah konusunda müsait bir zamanda biraz bilgi verebilirsen süper olur. Görüşmek üzere..
Osman

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
dışarıda fırtına başladı, hey gidi günler, böyle günlerde Erdoğan ıma sığınırdık, severdi böyle günleri, rüzgarsız havada çıkmaz, yağmurlu havada neşelenir, fırtınalı havada coşardı, artık yarınki duruma göre bakacaz

@spirit
Osman cım ben uludağ işine delikanlı işi diyorum, Hakan yengeyi tatile gönderemezse hayatta gelemez, ben istediğim zaman istediğim yere giderim hanımdan korkmam, sen zaten üstadımızsın:D :D

• Beğen
Tepkiler: spirit
@Ahmet Gökdere

hocam bende yarın senin gibi gidecek bir yer bulurum koca dernek geçemedi köprüden ne varsa bağımsız takılan pedalşörlerde var yaşasın bağımsız bisiklet sürücüleri

b.b.s
bi bi es

:in:

bütün forumun bisiklet bayramını kutlarım arkadaşlar dışarda yağmur mağmur yok olsa ne yazar ben bu gün durmam rota bellidir aydosun çamuru alın bisikletlerinizi istediğiniz rotada bu güne yakışır bir biçimde kutlayın
yaşasın bağımsız bisiklet sürücüleri
ve yaşasın dünya bisiklet bayramı

@Ahmet Gökdere

Estagfurullah ustad ne demek aksine ben senin hanımı tatilte gönderme fikrinden yola çıktım; cumartesi den aileyi büyükkanesine teslim edeceğim :D pazara da
babalar gibi gideriz artık .:in:

@spirit
Osman cım herkes hanımlardan kurtulmaya çalışıyor, bu işte bir terslik var , nerede hata yaptık diyorum, kredi kartı anlaşmalarını bile daha çok düşünüp imzalıyo insanlar:D :D :D :D

Tolga hocam Yasin kardeşimin önemli bir mazereti var o yüzden 20 si olmuyor, 13 yada 27 dedi Yasin, Yasin le bir konuş siz ayarlayın durumu, ben işyerinde randevülerimi ayarladım o yüzden değiştiremiyorum, uludağ zirve yapan gezi kısmında mtb ci bir arkadaşın gezisine baktım, anladığım kadarıyla Bursa dan yalovaya otobüsle bisiklet taşımak mümkün, o yüzden benim niyetim yalova uludağ yapıp eğer çok gecikecek olursam Bursa dan otobüse binmeye karar verdim

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

ahmet hocam yasin ' imin mazeretine saygım sonsuz senin ise izin durumuna zaten diyecek birşeyim yok ..

lakin şahsım adına huyum kurusun bisikleti bu denli kısa mesafelerde otobüse koydurup muavin kaprisi bu yaştan sonra çekemem ...:D :D

uludağ hemen şurası tabii rampa var o yüzden erken çıkılmalı 05 :00 de ..

dediğim gibi bana 13 ü , 20 si , 27 si hepsi uyar ...4 temmuz uymaz tatile gidiyorum :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ahmet Gökdere

bir aksilik olmadığı sürece bensiz ne kartepe nede uludağ yapabileceksin.....

Geri