@hornet ben yarın yağmurun şiddetine bakmadan hareket ediyim diyorum, belki pozitif düşünürsem yağmur az yağar ben sabah otoban git-gel şile niyetindeyim, gelmek isteyen olursa beklerim
20 si konusu netleştiyse bende izinleri ayarlamak üzereyim geleceğim.
Yasin' im güzergah konusunda müsait bir zamanda biraz bilgi verebilirsen süper olur. Görüşmek üzere..
Osman
dışarıda fırtına başladı, hey gidi günler, böyle günlerde Erdoğan ıma sığınırdık, severdi böyle günleri, rüzgarsız havada çıkmaz, yağmurlu havada neşelenir, fırtınalı havada coşardı, artık yarınki duruma göre bakacaz
@spirit
Osman cım ben uludağ işine delikanlı işi diyorum, Hakan yengeyi tatile gönderemezse hayatta gelemez, ben istediğim zaman istediğim yere giderim hanımdan korkmam, sen zaten üstadımızsın
hocam bende yarın senin gibi gidecek bir yer bulurum koca dernek geçemedi köprüden ne varsa bağımsız takılan pedalşörlerde var yaşasın bağımsız bisiklet sürücüleri
bütün forumun bisiklet bayramını kutlarım arkadaşlar dışarda yağmur mağmur yok olsa ne yazar ben bu gün durmam rota bellidir aydosun çamuru alın bisikletlerinizi istediğiniz rotada bu güne yakışır bir biçimde kutlayın
yaşasın bağımsız bisiklet sürücüleri
ve yaşasın dünya bisiklet bayramı
Estagfurullah ustad ne demek aksine ben senin hanımı tatilte gönderme fikrinden yola çıktım; cumartesi den aileyi büyükkanesine teslim edeceğim pazara da
babalar gibi gideriz artık .:in:
@spirit
Osman cım herkes hanımlardan kurtulmaya çalışıyor, bu işte bir terslik var , nerede hata yaptık diyorum, kredi kartı anlaşmalarını bile daha çok düşünüp imzalıyo insanlar
Tolga hocam Yasin kardeşimin önemli bir mazereti var o yüzden 20 si olmuyor, 13 yada 27 dedi Yasin, Yasin le bir konuş siz ayarlayın durumu, ben işyerinde randevülerimi ayarladım o yüzden değiştiremiyorum, uludağ zirve yapan gezi kısmında mtb ci bir arkadaşın gezisine baktım, anladığım kadarıyla Bursa dan yalovaya otobüsle bisiklet taşımak mümkün, o yüzden benim niyetim yalova uludağ yapıp eğer çok gecikecek olursam Bursa dan otobüse binmeye karar verdim