Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@hornet ben sana iyi bisikletçi olamazsın demedim, pro olamazsın dedim, :D arkadaşınla nasıl konuşuyorsun sen, kimden öğrendin bu sözleri bakiyim:D armstrong la indurain arasındaki olayı konuşmamışmıydık, rakibimize saygı duymayacak mıydık , Yasin im kartepede almiyim ifadeni:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: spirit
@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam ,

Saat kaçta çıkacaksınız ? Ortalama süratiniz ne olacak ? Toplam kaç km irtifa toplamayı düşünüyorsunuz ? E - 5 tenmi gideceksiniz ? Yolda konaklama olacakmı ?

Lütfen bu sorularımın cevaplarını tek tek istiyorum ...:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün

:D :D :D :D :D :D
Tolga hocam , eğer kartepeye gideceksek Yasin kardeşime saati danışmak lazım
diğerlerinin cevabı şöyle:eek:rtalama 40 civarı olur, 2300 metre irtifa planlıyorum (1.5 kartepe) , yolları bilmiyorum ama E-5 olur sanırım, yola Mustafa gelirse mangal var yoksa gözleme ayran:D :D :D

giderken molayı dilovası nda verin.:in: işyerim e-5 yanyol üzerinde,:D burada dinlendikten sonra yola devam edersiniz,ağırlamaktan zevk duyarım

• Beğen
Mertten Ok geldi ;) Hakan abii!!??

Ahmet abii gelirken içlik veya onun gibi bişey almayı unutma dönüşte muhtmelen buz gibi bi havada 18km iniş var :D

• Beğen
Tepkiler: spirit
@hornet
ben hazırım Yasin im, yolda yorulursanız korkmayın , rüzgarıma iki şerit girilebiliyor, yalnız Hakan abini bekleme, geçen belediyenin meslek edindirme kurslarından klibike diploması alırken kameralara yakalanmış:D :D

@STORMER

çarşamba sabahı tur olacak mı? olacaksa yine saat 08:00 caddebostan dan mı?

teşekkürler.

@hornet

Beyler , yarın bende artçı olarak grubun sonuna takılmak niyetindeyim.
Görüşmek üzere..
Osman

• Beğen
@spirit

Osman artık beraber takılırız , çocukların kanı kaynıyo takılsınlar tempo yapsınlar, sprint kapılarında, tırmanma kapılarında kapışsınlar:D

Geliyorum bende!.Çıkarız biz üçümüz yavaş yavaş Ahmet Abi.En fazla 1 saat beklerler beni tepede haha.Öğlenden haberim olsaydı rubleyi 25'li takardım;neyseki aynakol kompakt ya da Yasin'in bisikletiyle tırmanırım :) o da benimkiyle;iyi antreman olur ona :)

Geri