Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Şileciler rivacılar sesınız solugunuz cıkmıyor:D :D :D

Bu arada Giroyu izliyorum arabalar için azami hızın 50km oldugu yerden arkadaslar 44km le gectiler:D :D
Zirvede kar olma ihtimalide mevcutmuş:D :D Dün çamur ugün kar yarın giro finitooooo:D :D

@STORMER

Bugün rüzgar değilde,sen ortalığı dağıttın Hakan hoca:2gunsfiri .Çok dengesiz bir adamsın :) ne zaman gaza basacağın ne zaman gazdan ayağını çekeceğin:vroam: belli olmuyor be hocam.

• Beğen
Tepkiler: STORMER
bugün Yasin ve Mert yüzünden düştüm, diyorum kendi kendime pro sun prolarla bin kardeşim diye, 60 la giderken önüme geçmeyin diyorum, hız kesemiyorum diyorum, neyse affettim:D üçünüzede çok teşekkür ederim arkadaşlar (Yasin, Mert, Mustafa) benim yüzünden turun tadı kaçtı,

@Ahmet Gökdere

Estağfurullah abi gayet güzel ve keyifli bir tur oldu kendine dikkat et :D haftaya görüşmek üzere teşekküre değer bişey yapmadık lafı olmaz

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@porter3434
saolasın Evren, iyiyim şükür olsun , ciddi olmayan sıyrıklarla atlattım , düşmekten vücudumda çizilmedik yer kalmadı, artık 3 tekerli bisiklete mi binsem diyorum

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
bir fenerbahçeli olarak, şampiyonluğu hakeden tek takım olan Bursasporu, adam gibi adam olan Ertuğrul Sağlam ı, şampiyon olmak için yürekleriyle oynayan Bursasporlu futbolcuları tebrik ederim, inşallah seneyede şampiyon olurlar, bizimkilerde artık futbolun sahada kazanılan bir spor olduğunu anlar

@hornet:D :D :D aslında kro gibi diyecen ama pro yaptın saol:D :D yaw sen yokuşlarda armstrong gibi ol, Yasin i Mert i bozuk para gibi harca, ama inişte iyi olma, ben emeğin olmadığı yerde yapamıyorum:D :D :D
hiç üzülme diyecem Yasin im haketmedikleri şampiyonluk yüzünden iyi oynadıklarını sanırlar diyecem ama, bizimkilerin ders alma özelliği yok, idrak yollarında taş var bunların, sadece çaresiz olmak üzüyo beni, hiçbişeyin değişmeyecek olmasına üzülüyorum ( bu arada beşiktaş ve galatasaryda farklı değil, bunlara üç büyükler değil üç cüceler demek lazım)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@GdBAR

Aynen ya yarış sonunda üzülmek diye bişey yok en azından :) tabii futbol fanatiği gibi takım, yarışcı tutmuyorsak :D

Ahmet Hocam büyük geçmiş olsun .

Kıl meselesini gelince , Validenin ellerinden öperim

Hafta sonu için tüm tur sakinlerine teşekkür eder bol huzur ve oksijen dolu bir hafta dilerim ....:)

@hız
saolasın Muhammed hocam,
tam Mert kardeşimle konuşuyoduk ben bu inişleri yapamıyorum diyordum, biraz keskin bir inişe bana göre hızlı girince düştüm, sıyrıklarla atlattım şükürler olsun,

• Beğen
Tepkiler: hız
@Tolga Gürgün
Tolga hocam çok saol, yalnız bu Yasin ve Mert kardeşlerimizi takip etmeni şiddetle tavsiye ederim, götürdükleri her etap ayrı bir keyifli,

@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam virajda yatmadınmı ne tarafa yatarsan o taraftaki bacağı havaya kaldırıyorsun birde gözünü seveyim virajda fren yapma ve direksiyonu çevirme yatınca alırsın zaten dönemeçi :D :D :D :D

pansuman gerektiyse kılların arasından yapmak sıkıntılı olumuştur heralde :D :D

• Beğen
@Ahmet Gökdere

Şükür.Ciddi bi şey olmasında.Prolar kolay yetişmiyor bu zamanda...
Aman abi demek adamlar boşuna baskı yapmamışlar al şu kılları diye.Bak şimdi acıtır onlar yarayı bereyi.:D :D :D

• Beğen
:D @Tolga Gürgün
Tolga hocam yazdıklarının tersini yaptığım için düştüm zaten:D :D :D
pansuman sorun olmadı, çünkü sürtünen bölgedeki kıllarda dökülmüş ciltle beraber:D :D :D
yalnız çok ciddiyim , etaplar muhteşem kesin gelmelisin, bu kadar keyifli yol bisikleti etabı olamaz, arada Mert ve Yasin hafif pedale dokunuyorlar, gözden kaybolduklarında geri dönüp kontrole geliyorlar saolsunlar:D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Geri