Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Hakan bey sataşmayalım, taytın sıkıyosa gel, aliyim ifadeni:D :D Mustafam powerbar ım sen aldırma ona , hanımdan izin koparamamış kuduruyo:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@hornet

Yasin bisikleti de arka jantını da vermiyo,bende Mert'ten yada Ahmet Abi'den alırım arka jant çıkışta o zaman :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ahmet Gökdere

Peleton zayıf derken ? Büzden iki kişinin kilosu Mert ile Yasin in toplamının 1,5 katı eder en az.
Zemin yarın biraz ıslak olacak muhtemelen, yere sağlam bastığımız için bu da peletonun yararına olacak efendim :)

bugün Yasin (hornet) Osman (spirit) ve ben kartepe yaptık, çok keyifliydi, iki şey biraz canımızı sıktı, birincisi yağan yağmur ve soğuk nedeniyle az kaldı donuyoduk, ikinci ekibe domestic aldığımız, bizi bostancıdan kartepe başlangıca kadar çekmekle görevli Yasin in tırmanma sırasında bizi beklemeden kartepe çıkması, yakışmadı Yasin im :D

Abi ben önden gidip köpekleri kovaladım :)

Ahmet Hocamın performansı harika 1:20 lerde çıktı zirveye Bravo Vaii diyorum sana :D

Bende geçen seneye göre 12 dakika geliştirerek 01:09 da çıktım, Pazara devamm ;)

• Beğen
@STORMER

01:24 sanırım, Hakan abi seni fena öttürür ben sana söyliyim :D

İnerken o kadar üşüdüm ki vücudumun her yeri ayrı ayrı titriyordu, titremekten gidonu tutamıyordum. Islak Giro etabı gibiydi, nefisti bea :D

• Beğen
@hornetBak emınmısın sebebım olucan Ahmet hocayla bütün ilişkilrimi gözden geciricem:D :D :D Bak ınan yapar o asagıdan yukarı cıkan arabayı cevırıp bısıkletıde bagaja atıp bıtıme 100mt kala ıner sen tanımıyosun onu:D :D :D Bana hava atmakıcın herseyı yapar o bak emınmısın:rolleyes: :eek: :ci: :D :D :D

Walla günahını almiyim şimdi, ben bitirdim yağmurda beklememek için inişe geçerken gördüğümde çıkıyordu, az kalmıştı :)

Ama varya acayip epic bi etap oldu, yağmur altında sislerin arasında :D

• Beğen
Tepkiler: spirit ve STORMER
@hornet
kusura bakma Yasin im, bende sen tırmanma başladığında birden gözden kaybolunca yanlış anlamışım demek:D :D

@hornetBak ne dedım ben sana sen ınerken o bıtırmek uzereydı kesın yoldan araba cevırdı ben bılıyorum:D :D :D Bak ben yazınca sesı cıkmıyo ben bılıyorum :D ben bılıyorum:D Yada ben suan kayıs kopardım:D :D :D

• Beğen
Geri