Peleton zayıf derken ? Büzden iki kişinin kilosu Mert ile Yasin in toplamının 1,5 katı eder en az.
Zemin yarın biraz ıslak olacak muhtemelen, yere sağlam bastığımız için bu da peletonun yararına olacak efendim
bugün Yasin (hornet) Osman (spirit) ve ben kartepe yaptık, çok keyifliydi, iki şey biraz canımızı sıktı, birincisi yağan yağmur ve soğuk nedeniyle az kaldı donuyoduk, ikinci ekibe domestic aldığımız, bizi bostancıdan kartepe başlangıca kadar çekmekle görevli Yasin in tırmanma sırasında bizi beklemeden kartepe çıkması, yakışmadı Yasin im
@hornetBak emınmısın sebebım olucan Ahmet hocayla bütün ilişkilrimi gözden geciricem Bak ınan yapar o asagıdan yukarı cıkan arabayı cevırıp bısıkletıde bagaja atıp bıtıme 100mt kala ıner sen tanımıyosun onu Bana hava atmakıcın herseyı yapar o bak emınmısın:rolleyes: :ci:
@hornetBak ne dedım ben sana sen ınerken o bıtırmek uzereydı kesın yoldan araba cevırdı ben bılıyorum Bak ben yazınca sesı cıkmıyo ben bılıyorum ben bılıyorum Yada ben suan kayıs kopardım