@hornet ben sana iyi bisikletçi olamazsın demedim, pro olamazsın dedim, arkadaşınla nasıl konuşuyorsun sen, kimden öğrendin bu sözleri bakiyim armstrong la indurain arasındaki olayı konuşmamışmıydık, rakibimize saygı duymayacak mıydık , Yasin im kartepede almiyim ifadeni
Saat kaçta çıkacaksınız ? Ortalama süratiniz ne olacak ? Toplam kaç km irtifa toplamayı düşünüyorsunuz ? E - 5 tenmi gideceksiniz ? Yolda konaklama olacakmı ?
Lütfen bu sorularımın cevaplarını tek tek istiyorum ...
Tolga hocam , eğer kartepeye gideceksek Yasin kardeşime saati danışmak lazım
diğerlerinin cevabı şöylertalama 40 civarı olur, 2300 metre irtifa planlıyorum (1.5 kartepe) , yolları bilmiyorum ama E-5 olur sanırım, yola Mustafa gelirse mangal var yoksa gözleme ayran
@hornet
ben hazırım Yasin im, yolda yorulursanız korkmayın , rüzgarıma iki şerit girilebiliyor, yalnız Hakan abini bekleme, geçen belediyenin meslek edindirme kurslarından klibike diploması alırken kameralara yakalanmış
Geliyorum bende!.Çıkarız biz üçümüz yavaş yavaş Ahmet Abi.En fazla 1 saat beklerler beni tepede haha.Öğlenden haberim olsaydı rubleyi 25'li takardım;neyseki aynakol kompakt ya da Yasin'in bisikletiyle tırmanırım o da benimkiyle;iyi antreman olur ona