Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ahmet Gökdere

bende geçen hasta oldum , hastalık sonrası 75 e düştüm .. :( ama kendimi güçsüz hissediyorum . boyuna yemek , fındık , fıstık , badem yiyorum . . 80 lere çıkıcam bu hafta içinde ...

peki ben şimdi bu kiloyla yemek yemeden eski gücüme nasıl kavuşabilirim ...:D

hayirli olsun alp bisiklet kazanmisin, kazasiz belasiz kullanman dilegiyle...

• Beğen
Tepkiler: hız ve Alp Aslan
@reha genç
Sağol Reha'cım Artık yayıla yayıla bisiklet kullanacağım herhalde:)
@Atila Filmer
Sağol Atilla, Ağır makinalım oldu şimdide herkesi Rüzgarıma bekliyorum:)

• Beğen
Tepkiler: hız ve reha genç
@Alp Aslan

hayırlı olsun...bi tur verirsin artık biz de bi rüzgar yaparız vatana millete...

• Beğen
Tepkiler: hız
@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam ,

Bu haftaki planlarını hararetle merak etmekteyim . Bir türlü kısmet olmadı , her işte bir hayır vardır gibi geliyor bana :)

Bu hafta sonu Anneler Günü dolayısıyla kafalar karışmış durumda senin fikirlerin ne doğrultuda ? Cumartesi çıkacakmısın recovery babında ? :D

@Tolga Gürgün
Tolga hocam günaydın
kafa karışıklığı bize ters, plan aynı sabah 07.00 çıkışlı şile tempoyu 40 üzerine çıkmıyorum recovery oluyor:D

@Ahmet Gökdere

helal olsun . geçen ben hanımın ağzını aradım bu pazar planımız varmı diye birbirimiz girdik :D

cumartesimi pazarmı çıkıyorsun güzel abim ..

cumartesi yani yarın çıkarsan peşindeyim gelebildiğim kadar

@Ahmet Gökdere
Abi biliyorsun senide benide tost kesmez bize kuzu lazım ama o da çok vakit alıyor yahu ama yeni bir dönerci keşfettim süper bilahare adresini vereceğim:)
@porter3434
Evren ne demek yahu istediğin kadar al hatta arada evlerinizede alsanız iyi olabilir eve götürünce bayağ bir şenlik olacak zaten, meret duvar askısına asılabilecek gibide görünmüyor bakalım salonda nasıl tutacağım yeni yavruyu:)

@Tolga Gürgün
Tolga hocam c.tesi çalışıyorum pazar benim tur, sana Emre hocamdan tavsiye almanı öneririm, öncelikle evde değiştirilmeyi düşünülen eşya varsa ondan başla, birkaç tabak çanak kırarsan herşey düzelir:D :D

abi bende bu aralar bisiklete binmediğim için eşya değiştiremiyorum o yüzden size küçük olan eşyalardan (tabak-vazo-yağlıboya tablo) başlamanızı öneririm dondurmam gaymak filminmdeki adamın dediği lafta iyi bak bi cinnet herşeyi halleder diyodu o ayakları da yapabilirsiniz

@Alp Aslan

abi çok fena fikirlerim var bende fazladan m540 spdler var takalım onları sahilde ben bi kaç kişiyi delirtiyim onunla :D:D

• Beğen
@Mehmet Karaçam
Hahahahahahahaha çok değişik olur sen onuda uçurursun, akşam vakit bulabilirsem gidip almak istiyorum sonra sahile inerim bir test yaparız,görüşürüz kardeşim

• Beğen
@Ali Emre Akcan

Ali Emre Abi ,

Seni buralarda görmek ne büyük saadet . . .selamlar . .

bir cinnet herşeyi kökünden halleder

• Beğen
Geri