Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

sevgili arkadaşlar,iyi dilekleriniz için çok teşekkür
dizim bu gün iyidi,umarım haftaya geçer
yasincim sanada geçmiş olsun,sağlıkla kalın

Scudo
SEvgili abilerim çok ciddi değil ama 1 hafta binemem bisiklete ani açılan kapı sonucu sol bacağımı çarptım şuan ayağımın üstüne zor basıyorum

Sizlerde bana nispet yaparak uzun yaptınız bunun acısını alıcam :) :) :)

@ysnymn

Yasin ' cim ,

Geçmiş olsun . Allah beterinden saklasın .

Selamlar,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: hız
@Ahmet Gökdere

Kusur ne demek Ahmet Hocam ..

Hanım kızımız huzurlu olsun , evimizin neşesi kaçmasın . Biz her zaman çeviririz ..

Selamlar,
Tolga Gürgün

@Kudret Kurtcebe

Bir dahakine uzun uzun inşallah Kudret Abi ' cim ...

Saygılar ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: hız
bu c.tesi bekarım 1 mayıs bisikletçi bayramı nedeniyle gün boyu boşum Yasin kardeşimin gösterdiği yoldan ağvaya gidiyorum gezinti tadında olup ortalama 35 in üstüne çıkılmayacaktır gelmek isteyenlere duyurulur pazara da gruplayım inşallah recovery babında:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
@ysnymn

Yasin çok geçmiş olsun:(

Tour de Romandie 2010

(link)

mms://mms.cdn-tiscali.com/sportitalia --->windows mediaplayer için.

:)

@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam ,

Dünya bisikletçiler bayramımız şimdiden kutlu olsun ..:)

Gelmek istiyorum fekat bende mtb var yolda sen beni haşamat edersin şerefsizim ...:D :D

@hornet
Valla doğru Yasin im hala aklımda hatta dudağım bile uçukladı sanırım o yüzden:D c.tesi oradayım inşallah pazar gruplayım, ayrıca dönüşteki temponuz yüzünden seni ve ferrari Mert kardeşimi kınıyorum olan var olmayan var ( kendim için söylüyosam namerdim Hakan ım üzüldü diye):D :D :D

@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam ,

Bisikletçi bayramında erken çıkarsak uzun uzun çevirelim diyorum . Kartal tansaşın önünden çıkıp sabiha gişeler temden izmit adapazarı gidip gelelim . hem düz yol emniyet şeridinden gaz kesmeden devam ederiz . uyarsa ona göre ayarlayacam kendimi .

yada önerilere hararetle açığım bu ara :D

@Tolga Gürgün
geçen pazar Yasin Mert Mustafa ben ve üstad Hakan kardeşimle harika doğayla dolu bir etap yaptık bu c.tesi eğer izinli olursam mümkün olan performansla aynı etaptan şileye gidip (muhtemelen sizin mtb ile gittiğiniz yerlerin bir kısmından geçiyor) dönüşü otobandan yapmak niyetindeyim, ama mtb ile zor olur kanaatindeyim malüm ben eski pro yarışçı olduğumdan yavaş gidemiyorum:D Hakan ne diyosun sende ses ver

@Ahmet GökdereSesım cıkmıyoooooooo:D :D :D Abı ben bu haftada o saatte donersem eve gıremem yaws:D :D :D Ama aklımda kalır parkur 10 numara:in: :in: :in:

Geri