bu c.tesi bekarım 1 mayıs bisikletçi bayramı nedeniyle gün boyu boşum Yasin kardeşimin gösterdiği yoldan ağvaya gidiyorum gezinti tadında olup ortalama 35 in üstüne çıkılmayacaktır gelmek isteyenlere duyurulur pazara da gruplayım inşallah recovery babında
@hornet
Valla doğru Yasin im hala aklımda hatta dudağım bile uçukladı sanırım o yüzden c.tesi oradayım inşallah pazar gruplayım, ayrıca dönüşteki temponuz yüzünden seni ve ferrari Mert kardeşimi kınıyorum olan var olmayan var ( kendim için söylüyosam namerdim Hakan ım üzüldü diye)
Bisikletçi bayramında erken çıkarsak uzun uzun çevirelim diyorum . Kartal tansaşın önünden çıkıp sabiha gişeler temden izmit adapazarı gidip gelelim . hem düz yol emniyet şeridinden gaz kesmeden devam ederiz . uyarsa ona göre ayarlayacam kendimi .
@Tolga Gürgün
geçen pazar Yasin Mert Mustafa ben ve üstad Hakan kardeşimle harika doğayla dolu bir etap yaptık bu c.tesi eğer izinli olursam mümkün olan performansla aynı etaptan şileye gidip (muhtemelen sizin mtb ile gittiğiniz yerlerin bir kısmından geçiyor) dönüşü otobandan yapmak niyetindeyim, ama mtb ile zor olur kanaatindeyim malüm ben eski pro yarışçı olduğumdan yavaş gidemiyorum Hakan ne diyosun sende ses ver