Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Osman ben çıkarım yarın recovery olur ama kaçta çıkarım onu bilmiyorum. Grupla da olabilir sabah.

• Beğen
Tepkiler: spirit
Scudo
@hornet

Yarın görüşürüz o zaman, grup 8 de çıkıyormuş.

tel:0533 5929190

@spirit
Ben patladım kardeş, iş durumundan kısa süreli emeklilik, sanırım Mayıs ayında fırsat bulabileceğim antreman için hepinize keyifli şıkır şıkır bir antreman dilerim, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun görüşmek üzere sevgilerimle

merhabalar ben foruma yeni üye oldum adım umutcan 17 yasındayım sonraki turlara bende katılmak ıstıyorum kartalda oturuyorum haftanın en az 2 gunu kartal-fenerbahce arasında gıdıp gelırım bu yuzden sıze ayak uydurabılecegımı sanıyorum

• Beğen
Tepkiler: hız
Bayramınız kutlu olsun yarın 8 de durakta gorusuruz:in:

geçmiş olsun muhammed,

bu sabah 08:15 bostancı daydım ,08:30 dragostaydım. kimseye rastlamadım. tempoyu yüksek mi tuttunuz arkadaşlar?
ben 30'un altına düşmedim ama yetişemedim sanırım?

görüşmek üzere,yarın mtb ile katılabiliyorum. sabah 08:00 da:):)

Ahmet hocam bugun uzun bır aradan sonra bındım ve arkadaslardan bıseyler duydum dogruluk derecesı nedır bılemıyorum ama herkesı kopartıyormussun tırsmadım desem yalan olur:D:in: Hangı gunlerbınıyorsan bende bılıyımde ona gore rota cızeyım yoluna cıkmıyım dıyorum:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Yarın sabah 8.05am. gibi, Bostancı'dan size katılıyoruz, Selim'de benle geliyor.

Bugün bizde Kemerburgaz'dan Terkos Gölü tarafı yaptık.
Yollar, doğa muhteşem, 75km. yolda toplam 950 metre irtifa toplamışız.

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam dün seni Kartal sahilde gözlerimiz aradı fekat yoktun ....

Yarın sabah ne tarafa nasipse ?

Kudret Abi , Yener ve Evren Hocamla çevirdik yüksek tempo Allah ne verdiyse . .

@Tolga Gürgün
Tolga hocam kusura bakmayın kızı 02.00 da ancak uyutabildik, bende 02.45 de uyuyunca sabah uyanamadım, yarın sabah gruba katılıyorum şile haftaya inşallah gelirsen çevirelim beraber tepeören taraflarında dolaşmayı planlıyorum sabihadan sonra

@Tolga Gürgün

tolga hocam giderken senin arkada gitmek çok iyi idi ve hatta senin temponu yakalamaya çalıştım ama sonunda jeton düştü kendimi yormayım dedim bir de olayın dönüşü vardı
nitekim dönüşte evren ve yener koptular ben geride kaldım yanlışlıkla
kartal sapağından girince yolu uzattım eve geldiğimde 180 km ye dayandım
kartepe notum yarım not oldu
dönüşü artık trenle yapacağım

@ysnymn
Geçmiş olsun kardeşim ne oldu umarım ciddi birşey yoktur, iyi haberlerini bekliyoruz, görüşmek üzere

• Beğen
millet tabanca gibi kardeşim

:in: :in: :in: :in:

Telyakar Hakan

Kasıkyakar,pardon Kasnakyakar Halil

Yerebakar Yürekyakar Evren

@ysnymnHayırdır kardesım daha bugun konustuk arkadaslarla bu adam nıye gelmedı dıye sansa bak bızde baya uzattık bugun gercı o yokuslarda benım ruble problemım olmasaydı dahada guzel olucaktı ama neyse:D :in:

Sen ne yaptın da gelemıyecek kadar problem oldu merak ettım:rolleyes: :ci: :cool:

• Beğen
Geri